Искам да кажа ... (139) през октомври 2017

• 230 417
  • 5 026
  •   1
Отговори
# 4 755
  • София
Аз съм се маскирала на краватаМилка:)Simple Smile

# 4 756
Това за математиката е интересно,  ще му обърна внимание като имам настроение. Simple Smile
Аз имам цвят слива червило, то става за маскарад  днес ще съм със сребърно обаче.
 Simple Smile
Цвети, не познавам Везна, която да не обича сладко и секс Grinning

И аз. Grinning

Ходих до магазина за някои неща и ми измръзнаха ушите. ooooh! Ужасен вятър. Още не съм извадила шапки и ръкавици, рано е. Чак декември, евентуално. Зависи от времето.

# 4 757
Ох, довлякох се на работа, оставих я да спи без температура.
Благодаря ви за милите думи и позитивни емоции /забравих да мина на старата версия, прегръщам ви/.

Сесил, да ти е жив и здрав рожденика!

Говорили се и за подаръци, моята също си е поръчала слушалки, но и аз идея нямам какво се гледа.
Сега докато боледува взехме една книжка Органайзера на Стан. Аз очаквах някаква велика глупост, а то се оказа много полезни книжле, с основни правила по БЕЛ, формули по математика, календар със събития, рождени дни, много ми допадна, смятам,  че е чудесно за подарък.

# 4 758
  • Sofia
дуШичкА,😍,взаимно е обичането!
Бошке,много съм дейна днес 🙄.Това не съм аз 🤣.
Сега ровя за моя Хелоуинска снимка на веселата "вдовица 🙃.Ако я намеря,ще я покажа.

# 4 759
Рая, добра идея ми даде за част от подаръците с тази книжка.
Сбъдваща, хареса ми статията. Ще я дам за четене на ММ и на щерката. Те вече си имат традиция да решават вечер задачи по математика. ММ ги решава по усет и без ползване на формули, а щерката- с формули.

# 4 760
Подаръци за Коледа взимам само за ММ и мама.

Тони, ако откриеш такова червило, свирни. Laughing Не мога да попадна на хубаво тъмно червено червило. Не че се нося така всеки ден, но искам да имам.

# 4 761
  • Ямбол
Съвсем не по темата днес, но ми се ще да споделя интересна, съдържателна, кратка и ясна статия.
http://www.obekti.bg/nauka/tozi-uchitel-dade-brilyanten-otgovor- … a-ucha-matematika

Нещо такова винаги отговарям на учениците си, когато ми зададат този въпрос. Даже съм правила дебати с един клас на тази тема и то с паралелка профил "литература" и тези, които защитаваха тезата за ползата от математиката, успяха да дадат повече и по-смислени аргументи.

# 4 762
  • Варна
Аз съм толкоз фалирала, че подарък ще има само за детето. Останалите ще трябва да се радват на присъствието ми само.

# 4 763
Само свекърва ми и свекъра уредихме с подаръци.

# 4 764
Здравейте, хич не ми се налага да се приготвям за празника. Дечурлига за училище не са се правили нищо, но те са въодушевени, че ваканция ще са на гости при леля си и браТчедката. Друго не ги вълнува Simple Smile
За вкъщи не се налага да се запасявам с бонбони. На село децата, ако тръгнат да обикалят най-много някоя баба да им каже, че задушница се пада в събота hahaha

Пандата е страхотна!

Сесили, Райче, преди две години взех за голямата тези слушалки. Успя да ги счупи и после месеци наред не можа да си избере нови, защото тези били страхотни. Търсих тогава, но нямаше внос, сега гледам май пак ги има.
Чист звук и най-важното имат място за карта памет. Някакви испански. Аз нищо не разбирам, признавам си тогава ги избрах заради картинката Mr. Green
Скрит текст:

# 4 765
Руми, къде ги има, от сайт ли? Вкарваш си карта и си слушаш, така ли, без телефон да речем? Това е добре, че поне батерията не си хабят.

# 4 766
Аз навремето ги взех от слушалки нет, сега с търсачката ги намирам тук

https://laptop.bg/archive/headphones-energysistem-h3_Catrina-39479

Цената е същата като тогава. Това с картата ме привлече и мен. Може да се ползват и без телефон Simple Smile
Знам, че щерката дълго тъгува по тях. И сега да я питам пак ще каже, че са най-страхотните.
Обяснява ми нещо как се чупели по ухото, пък по главата. Признавам си нищо не ѝ разбрах Mr. Green

пп: Сега видях, че и тук са изчерпани. Лятото ги търсих усилено, даже говорих с приятелка да ги купи от Испания и да ми ги изпрати, но се оказа, че доставката ще ми надхвърли стойността на слушалките в пъти.

# 4 767
руми, ще ги търся по сайтовете, този който си дала ти са изчерпани.

# 4 768
Ако ги намерите някъде- пишете и на мен.

# 4 769
руми, ще ги търся по сайтовете, този който си дала ти са изчерпани.

Сесил, прати, ако ги намериш  Heart Eyes

Фейсбук ми напомня спомен от преди 4 години
http://prikachi.com/images/403/9211403D.jpg
Днес ще пропусне  Confused

Общи условия

Активация на акаунт