Искам да кажа ... (139) през октомври 2017

• 228 089
  • 5 026
  •   1
Отговори
# 4 845
Ох, много хубаво 😍😍

Телефонът ми казва, че вън е -2 😲😲😲 Ще  си подам оставката и ще се върна в леглото!

# 4 846
Елени, честита годинка! Най-хубавия рожден ден. Да сте живи и здрави цялото семейство!

Много, много хубави "вампирчета". Тонка, страхотни.

Макс е красавец, всичко му отива Grinning

# 4 847
  • София
Бебето стана в 6 без 20 местно време😢 Как ще изкарам днес, не знам. Че и амбициозна програма сме си направили...

# 4 848
Добро утро!
Честит празник!
Елени, честита първа годинка! Да е здраво и щастливо дете.
Много хубави деца и възрастни видях, Калина с тъмна коса е толкова разкошна, колкото и с естествения си цвят.

# 4 849
Честит празник!
Страхотни деца имате Hug !А Макс е любимото ми куче (а хич не се разбирам с тези животни) ,голям стойкаджия Grinning .
Елени,живо и здраво да ти е порасналото дете!
Изпратих аз детето на екскурзията и ще се захващам да готвя.

# 4 850
Добро утро.
Честит ден на Будителите!
Честит празник на малкия Смърф!
Хубави деца и Макс видях вчера и днес! Обаче хич не ме уплашиха, да си знаете и от мен!

# 4 851
  • Germany
Елени, честито ви рождениче! Много здраве и късмет!
Тази година минаха доста по малко деца и ми остана половин торба с бонбони. Малкият каза, че половината къщи около нас са били тъмни. Вчера и днес са почивни дни и може би повечето хора са заминали някъде. По принцип не съм фен на този празник и хич не ме радват деца маскирани, като скелети... Големият беше на рожден ден на съученичка, фенка на Хари Потър, та всички са били маскирани като от филма. Върна се много доволен. Малкото обикаля с баща си и едни съседчета. Натъпкаха се със сладки неща и двамата отказаха да вечерят. Днес ще ги мъча със супа Simple Smile

# 4 852
Благодаря на всички за милите думи. Simple Smile

Не ми пречи празника, децата се радват. Все едно да кажа, че ми пречи обикалянето на Лазарица, по Коледа и т.н.

Елени, честит празник!

# 4 853
  • Бургас
Елени, честит ти рожденик! Да е много здрав! Весел празник!
Никой не мина при нас за бонбони. Явно са се отказали, след като миналата година един комшия ги изгони като "мръсни кучета" децата.

# 4 854
  • София
Елени, честит рожденик! Да е здрав, весел и щастлив!

# 4 855
До тази сутрин и аз щях да кажа, че не ми пречи празника, сега обаче, смело заявявам, че по- голяма простотия няма /нищо, че и моето диване участва, за последно, категорично  Naughty/.
Излизайки сутринта от входа гледката беше ужасна, огледалата напръскани с кетчуп, който се е стекъл и омазал цялата стена  #2gunfire, стълбите мръсни, все едно стадо говеда е минало, нямам думи за тази простащина. Входът ни е чист, с огледала и цветя...беше де. Последните диванета звъняха след 22,30  Shocked, по- дребни от моята ми се сториха. Какви са тия родители, не мога да си обясня. Колите на паркинга бяха също изпръскани с кетчуп и паста за зъби. Такова нещо не съм виждала, честно.  За догодина ще се постарая да залепя табела, че в този вход не се допускат хелуинчета  #Cussing out

# 4 856
ЧЕСТИТ ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ!

Чудесни маскирани видях и малки и голями!

ЕЛЕНИ,честит празник,да отгледате здраво и щастливо дете!

# 4 857
  • София
Райче, това, което е описваш е отвратително наистина.
Нашият блок, заедно с два други, са отделени от всеобщата цигания и смея да твърдя, че няма никакви изцепки. Снощи се звънна на вратата, при което се стреснах като видях, че цялата стълбищна площадка е фрашкана с деца. Притесних се, че бонбоните няма да стигнат. През това време всички майки чакаха пред входа, изобщо добре организирано и културно мероприятие.  А дечицата бяха много сладки! Grinning

Елени, да ви е жив и здрав малкия юнак! Безгрижно и щастливо детство му желая.  bouquet

Честит празник на всички! Да си кажа, че е и мой празник, макар че професионалната ми реализация е съвсем друга.

# 4 858
  • Бургас
Честит празник и от мен!
Хубави снимки видях!
При нас снощи минаха една група дечица,две от които бяха с костюми.
Аз нали съм блейка,днес оставих малкия у дома,като си мисля,че градините днес почиват. По път за работа гледам,че водят деца на градина.  А днес всъщност почивен ден ли е или не?Нищо,тъкмо да се нагушкат с батко си и баща си. Малкия толкова е свикнал с батко си,че три дена беше друго дете все едно. Само за батко си говори. Дай Боже винаги да са така сплотени и да се търсят.
Стискайте ми палци до събота всичко да е както трябва.

# 4 859
Райче, това, което е описваш е отвратително наистина.
Нашият блок, заедно с два други, са отделени от всеобщата цигания и смея да твърдя, че няма никакви изцепки.

Ами и при нас е така, поне беше до тази година. Защо всичко трябва да се опорочава така  newsm78

Нашите минаха мирно и тихо към 6 часа и това беше, ама 22,30  Shocked

Иначе един от най- добрите футболисти в отбора, чужденец разбира се  Mr. Green, живее в съседния вход и толкова им се зарадвал като ги видял, снимали се, качил се до тях и се върнал с цяла торба сладки, много бяха щастливи  Wink

Общи условия

Активация на акаунт