Искам да кажа ... (139) през октомври 2017

• 228 094
  • 5 026
  •   1
Отговори
# 4 830
  • ту тук, ту там
.

Последна редакция: вт, 31 окт 2017, 21:20 от elleni

# 4 831
  • На брега на реката
Много чаровна вещица и сладка пандичка.
Мари и от мен имаш, едни палци.

# 4 832
  • София
Наздраве от нас!
Много яки снимки направихме, но разбираемо няма как да покажа цялата компания.
Скрит текст:
Crazy

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 09:31 от Тонка*

# 4 833
  • Sofia
Тонка, браво на вас,добре ви се е получило  Hug,и на тримата  Peace!
Наздраве!

# 4 834
  • София
Тонка това вие ли сте?Браво на теб,измислила си дегизировката и е добра! Peace
Наздраве! cheers

# 4 835
Тони, много сте готини😘
И Калина и тя!
Жаки да вземе да спечели първа награда в томболата на партито- торта във формата на тиква! Голяма радост голямо нещо;)
Аз умрях от тъпня и глад, щото ми сервираха точно 100 гр риба със 100 гр маруля. Кетъринг беше и нямаше още...
Карай детето да е щастливо, майка му не е важна:) 😘 Утре ще съм 53 кила вероятно:)

# 4 836
Не го обичам, не го приемсм ине го припознавам този празник. Обаче... Каквото мишката го наумила, котката го развалилааа.Първо на работа имахме уговорка, ако някой има маска, да донесе.Аз в посл. Момент намерих някакви на детето, както и един стар пистолет.Мислех, че ще съм единствена, но не.Професията ни е сериозна,  а л.с. На 40-50+, правете сметка.Малко преди обедната почивка всички се издокарали като сташилища, не че иначе не сме- търкалящ се емотикон, че къде да го търся.

После се  вбесих на детето и няна Хелоуин.Ама то бързо ме омилостиви и хайде,  старата маска.Пратих го в съседни блок при наши приятели.Дадох му и пистолета, де да се сетя, че той е подарък от тях преди години.И идва мояето диваче с торба лакомства, размахва пистолета и взе, че гръмна, ама наистина.Приятелите имали още от капсите и го заредили.Що пушиляци, що чудо!

После дивачето отиде при баба си, тя специално подготвена, учител- пенсионер, кво да прави, освен да уйдисва на дечурлигата.

Айде, свърши Хелоуин, сервирам масата, виждам, че грсм вода няма.Пращам дивачето да купи, той пак нахлузи маската за всеобща радост на махалата и всеоколнии диваци.

Накрая седнахме и вечеряхме, но долетяха съседката с детето и, взеха моето, да си играели и всичко съпроводено с костюми, гримове и бонбони

Като го прибрах, как стана въпрос за занимания и айдеее, занесох китарата, да изкара на съседите две - три нехелоуински парчета.В частност- блус, Руска народна песен, Боряно, Борянке и все от сорта нехелоуински мотиви.Ама кскво пък, весело беше.

Иначе не съм фен нс празника, никак даже.

Последна редакция: вт, 31 окт 2017, 22:54 от Светкавица

# 4 837
Тонка, много сте готини newsm10

# 4 838
  • Euskal Herria
Скрит текст:

# 4 839
  • Пазете Гор
Абе как ги отглеждате тия хубави деца? С вест от архангели ли сте ги раждали, с някакви нектари от дъга ли ги поите - прелест. Да са ви живи и здрави, Тонка, Сесили, Жаки - вие ги показахте днес - но за всички, които съм успял да видя тук, важи това.

Замислих се нещо - в градинарската си практика правя така: ако имам успех с някаква култура - следващата година разширявам площта ѝ. Ако ми се получи добре някое ястие - почвам да го готвя редовно. Ако ми хареса дадена кръчма - почвам да я посещавам неприлично често. И с всяко нещо така. Мисълта ми е, че щом виждате какви чудни деца ви се получават - обдарявайте ги с братчета и сестричета.

Аз се отказах от идеята по случай празника да се маскирам на орторексичен въздържател, който преди лягане пие само чаша смлян морков. Сипах си едно, впрочем трето.

# 4 840
Страхотни сте Тони! Калина е разкош!

# 4 841
  • София
И Кучо е идейно маскиран /изивнявам се,че така го наричам,но не му знам името/. Grinning

# 4 842
Тонка, супер сте! Наздраве Simple Smile
Сесил, Жаки, много са хубави госпожиците Heart

# 4 843
Добро утро!

Разкошни, разкошни хелуинчета видях, та са живи и здрави! Тони, искам у вас на парти! На Макс ще му изям рогцата!

Елени, жив и здрав да ти е мъника, честит му рожден ден! Все такава празнична еуфория да ви тресе!

Вчера се разминахме без грам парти, но за сметка на това с много работа Simple Smile И днес ще е така.

# 4 844
Ето едно хелоуинче от мен:
Напълни снощи една торбичка с лакомства, никой не поиска номер.
Елени, да е здраво и щастливо малкото човече, да има чудесно детство и да получава само радости от живота!

Общи условия

Активация на акаунт