Искам да кажа ... (139) през октомври 2017

• 228 096
  • 5 026
  •   1
Отговори
# 4 815
Майкоооо, това малкото Жаки ли е? Не мога да повярвам, колко е пораснала!

# 4 816
Тия Везни, дето не обичат сладко, веднага да отидат да се срамуват в ъгъла щото позорят зодията ни Simple Smile
Да ама обичаме солено  Mr. Green

# 4 817
Майкоооо, това малкото Жаки ли е? Не мога да повярвам, колко е пораснала!

Дааа, като гъбки са:) 106 см е и 19,500 кг манекенката на мама:)
Сега си дойде от градина, в еуфория е, всички и правели комплименти, питали я коя е тази красавица:) Няма по щастлива от нея, родена кифла е:)))

# 4 818
Баклава и аз не обичам. Твърде ми е сладка, колкото и странно да звучи от мен. Laughing Сиропирани сладкиши по принцип не харесвам. Най-обичам шоколад, торта или кекс, бонбони, бисквити или кроасани. От солените вкусотии умирам за пица и чипс.

За малката Жаки подозирам върволица ухажори пред вратата. Баща й да си купи пушка. Laughing
И Миа е хубавица и не се учудвам, че има кандидати.

# 4 819
  • София
Тия Везни, дето не обичат сладко, веднага да отидат да се срамуват в ъгъла щото позорят зодията ни Simple Smile

Те все пак слагат нещо сладко в устата си.Но явно е от напредването на ЕГН-то. LaughingПреди години не вкусваха дори тортата за собствения си рожден ден.Само шоколад и толкова.
За сметка на това обичат тестени солени печива и им личи. Joy

vanini и да ти се иска и да не ти се иска нещата някак се случват.В нашето семейство не празнуваме този празник.И дъщеря ми знае това.Но нейна приятелка я покани тази вечер.Поводът уж е Хелоуин,но всъщност ще се съберат няколко деца да се повеселят.Направих мъфини,купих бонбони и косвено се включих в Хелоуина.Нямаше как да я спра,а и не съм си и помисляла. Peace

Да ама обичаме солено  Mr. Green
Титина  Hug,ти си мой човек!

# 4 820
А везните,които обичаме да хапваме всичко грешно,и сладко и солено,го правим заради другите Joy .Еднакво ме изкушават торта и тутманик Blush .
Утре от училище ще ги водят в Музейко.Голямо вълнение е вкъщи.От миналата седмица уговаря баща му кога да стане,че да не закъснее.Аз за съжаление нищо няма да усетя от ваканцията,защото ще съм нощни смени.Даже подозирам,че ще ми се тропа повече докато спя,и после ще съм неадекватна.

# 4 821
Като казахте баклава, по принцип и аз те обичам, но онзи ден в блога на Луси ми попадна една без заливка, непременно ще я пробвам. Обаче да секса пасуват везните Stuck Out Tongue Winking Eye

# 4 822
  • ту тук, ту там
Ако знаете каква приятна треска ме тресе - стягам се за рожден ден на бебето утре! ❤Една година! Кога мина?!
Толкова ми е развълнувано, че имам нужда да го кажа (е, хайде, ще го напиша само)!
Цял ден правя торти, бонбони, украси стягам...На баткото кътът е хелоуински, на бебето - рожденденски! И аз не го прознавах този Хелоуин, да не кажа, че го ненавиждах даже, но тази година ме зарази еуфорията на баткото! Обаче цял ден скиторят с татко му и брат му някъде, не успях да го нарисувам! Само да не каже сега посред нощите да го мацам! Иначе няма да обикаля, май не е популярно при нас това, може би защото сме в къща! 🤔

Стискам палци на всички, които имат нужда!🤞

# 4 823
  • София
Осем страници?! Какво правихте днес бре?
Искам да споделя, че съм вече за пенсия аз. На екскурзия сме, времето е приказно,  тъкмо се стъмни и навън се напълни с хора. Щъкат, кръчмички, барове, туй-онуй. А аз, спала 4 часа и цял ден на крак, се трупясах на диванчето с една бира и след малко мисля да си лЕгам😪

# 4 824
За сега децата от блока не са минавали, минаха само 3 момченца непознати (на около 9-10 години), които извинявам се, но бяха адски невъзпитани и некомуникативни, освен че започнаха да грабят от купата с бонбони с шепи, ама айде, накрая всички опаковки от бонбони по земята. Ама не са познали, мъжът ми ги е върнал обратно да си изчистят. Питах ги разни неща - изобщо не ме отразиха, само бъркаха за още бонбони, похвалих ги колко са страшни - няма брате. Егати, то малко от малко възпитание се иска...

# 4 825
Освен липсата на възпитане, прибави и незнанието какъв е празника - те го възприемат точно така - звъня, дават ми лакомства и си заминавам. А нали трябва поне да попитат - лакомство или номер - ако им кажеш "номер", съвсем ще ги ошашкаш.

# 4 826
Благодаря. Много ви благодаря, мацки! Дано скоро се похваля.

Да кажа за везните. Имам си една у дома. Много рядко хапва нещо сладко. Не си спомням за 9 години колко пъти си е опитвал тортата от рождения ден. Никакъв интерес и желание. За сметка на това обича адски лютото.
Елени, утре само хубави емоции!

# 4 827
Ясна и звездна вечер е тук,а какъв стуууд!
Хайде,лакомство или пакост?

# 4 828
С тез лакомства дето си предложила, доста пакости ми идват на ум.

# 4 829
Моите деца и съседчето са обикаляли сами блока. Бяха събрали сериозно количество лакомства. Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 08:46 от Sesylle

Общи условия

Активация на акаунт