Искам да кажа ... (139) през октомври 2017

• 230 405
  • 5 026
  •   1
Отговори
# 4 800

Рая, как е твоето момиче?

Цвети, хем ми е смешно, хем ми е до зъби.
Дребната, като спец вече, само ходи с едно фенерче и си гледа гърлото. Сега преглеждала и кака си и ми докладва, добре била, нямала налепи, само секрет  Laughing Засега се доверявам на експертното и мнение  Mr. Green

Сладурана. Laughing

Аз се надигнах най-после и прибрах прането. Даже го сгънах. Laughing От гладене няма нужда, не са смачкани дрехите. След малко се заемам с брускетите. И ще звънна на милото да му кажа на връщане да вземе пуканки, че забравих. Паркирам се довечера да си гледам филми и да си хрупам.

# 4 801
  • София
Сега да Ви изненадам, тук, в родината на Хелуйн, е забранено в училищата да са гримирани, с костюми и подобни. Като гледам в Бг е почти като национален празник.

Мари, много положителна енергия и късмет.

Евала на хората!
При нас в детската градина още в първа група имаха парти с костюми за Хелоуин. Моята тиквичка беше болна тогава и не участва, но тази година не ме подмина треската. Вчера ходих в Джъмбо да й купувам костюм. Минах тънко, 7-8 лв ми излезе костюма с добавък черно домино за очите за повече ефект. Бях решила да я пратя с маската на мишка или на заек, които има вкъщи, но в градината са им говорили, че на Хелоуин се ходи със страшни костюми и то попило детето. И така, днес е прилеп с ту-ту поличка. Trollface А аз така да ненавиждам тези иноземски традиции, които прихващаме в последно време. Само дано не ми звънят хлапета на вратата за сладости, че не съм се подготвила. Само едно пакетче бонбонки Лакта имаме в шкафа, освен с по едно бонбонче да мина.

# 4 802
Рая хубавото на болестите при децата е, че бързо идват и бързо си отиват. Като че ли майките повече се впечатляваме от тях (вкл и себе си). Не знам дали съм ви разказвала, но ми се обаждат от училището на Калин, паднал от пързалката. Питам има ли кръв, казват не....ами добре, друго има ли...нямало. Викам, ами добре, да си ходи в клас. От де да знам, че и той е в лекарския кабинет и слуша...та ми беше сърдит два дни.

Ако днес споменат в новините засрелян водопроводчик в САЩ, да знаете аз съм го направила. Идиота не знам как е свързвал филтрите но цяла изградена стена е мокра. Спряла съм водата в цялата къща, и го чакам да се появи.

# 4 803
Рая хубавото на болестите при децата е, че бързо идват и бързо си отиват. Като че ли майките повече се впечатляваме от тях (вкл и себе си). Не знам дали съм ви разказвала, но ми се обаждат от училището на Калин, паднал от пързалката. Питам има ли кръв, казват не....ами добре, друго има ли...нямало. Викам, ами добре, да си ходи в клас. От де да знам, че и той е в лекарския кабинет и слуша...та ми беше сърдит два дни.

Титина, аз направих същото  Embarassed, обади ми се, че и е зле, аз я пратих при фелдшерката, измерили температурата 36, 6 и аз я пратих да прави контролно. Ама господина като я видял колко е бледа веднага я пратил вкъщи...останалото го знаете

# 4 804
Рая, ще им мине. Казвам ти го като майка на неболедуващо дете и аз, боледуващо дете с параноична майка. Всичко давах само да ме остави на мира и да не ме пита през 3 минути как съм.
Ами как да съм, лошо ми е, ама ще ми мине, а и дори и с температура мога да изляза (тя не мислеше така).

Супер гадно е да са болни децата, но обикновено минава.

# 4 805
  • Варна
Давай, Марче, ще се справиш, каквото и да е Hug"

Няма да готвя аз. Имам още пиле с ориз дето правих оня ден. И таратор. Да се спасяват домашните с това. Утре ще му мисля.

Тая вечер врата не отварям, ако ще да продънят звънеца. Нямам търпение да се прибера и да се опъна на дивана с книга. Толкова съм скапана, че няма накъде.

# 4 806
  • Телиш/Плевен
Мари, стискам силно палци! Hug

# 4 807
  • София
Мари,късмет и от мен! Flowers Four Leaf Clover
Жаки,малкото Жаки е страхотна пандчичка! Heart Eyes
Рая по-скоро да се оправят и двете ти деца! PraynigДа оставите в стария месец всички неприятности!
И аз изпадам в притеснения,когато са болни децата ми.
Титина бързо да оправите проблема и продължавам да ти се възхищавам! Peace
Шару има Везни,които не обичат сладко. Wink

# 4 808
  • Варна
Тия Везни, дето не обичат сладко, веднага да отидат да се срамуват в ъгъла щото позорят зодията ни Simple Smile

# 4 809
  • на Мелмак
И от мен стиснати палци Simple Smile

# 4 810
мари, стискам палци.

Аз нямам никаква идея какво да приготвям за довечера.
Тортата я направих още снощи.
Ще направя и пита, но...до там съм с идеите. Simple Smile

# 4 811
Благодаря за комплиментите, чичовци, от името на Жаки:)

Мари, стискам палци!

Аз Хелоуина не го разбирам, но Жаки така се вълнува, така искрено се радва, че ме е заразила:) Ще я водя на парти, ще ги рисуват, ще има игри, а аз с още няколко дружки ще се набъбрим. Имам и повод да черпя:)

Миа вече имаше парти, беше много карсива, не с костюм, но гримирана и с прическа, веднага е завъдила ухажори:)

Последна редакция: вт, 31 окт 2017, 23:16 от JACKLIN*

# 4 812
Жаки, честито! Simple Smile

Да ви кажа понякога ми се иска да не обичам сладко. Познавам хора, които не са му почитатели или хапват веднъж на няколко месеца. Не ям всеки ден, но искам като тях. И солено обичам. Grinning

# 4 813
И аз стискам палци, Мари.
При мен нищо ново и за разказване, та само ви чета.
Още една, две години и моите ще се юрнат на този Хелуин. А така не ми се иска. Като добявим, че във входа са 7 връстници, няма да ни подмине.
Връщам се да видя Жаки, ако не е махната Blush

# 4 814
Цвети, аз съм от тези, сладкото не ме влече. Преди цикъл ми идва на акъл, но за мен 70% черен шоколад е сладък и предпочитам 80. И то два реда максимум.
Торти, баклави и подобни да не видя.

Виж баници, тутманици и прочие са други нещо:)

Общи условия

Активация на акаунт