Искам да кажа ... (139) през октомври 2017

• 230 401
  • 5 026
  •   1
Отговори
# 4 785
Аз трябва да измисля някакъв страшен грим за Калина, че костюм така и не и купих. Имам и шапка и перука някъде из нас забутани.
Иначе цели 3чанти с разни стари шалове, ретро рокли и т.н. занесохме на село, сега щяха да влязат в употреба.
За Борис имам една лекарска престилка, която майка ми му ши...дано още му става. Simple Smile

Единия модел слушалки ги има и в алито...и сега се чудя дали са същите и просто в амазон ги продават по-скъпо, или не. Което не е невъзможно разбира се.
https://www.aliexpress.com/item/Original-Bluedio-T2-foldable-ove … 6c-0b5d4f41e0aa-1

# 4 786
Трънче, така като теб трябва да сме всички!
Цвети, полежи си още! Има доста време до вечерята. Всъщност ако направиш едни брускети, нарежеш колбас и удвоиш количеството на салата може да си спестиш бутчетата за утре.
Мацки, знам, че е инфантилно, но който има желание да стисне малко палци за мен. Нуждая се от положителна енергия.....и доза късмет!

# 4 787

Мацки, знам, че е инфантилно, но който има желание да стисне малко палци за мен. Нуждая се от положителна енергия.....и доза късмет!

Аз се притеснявам, че май само бацили изпращам в последно време, но от мен ги имаш  Heart Eyes

# 4 788
Мари, добра идея за брускетите. Стискам ти палци!

Рая, как е твоето момиче?

# 4 789
Сесили, щерката гледаше и "да се чупят" тия неща на ушите. Било по-удобно Rolling Eyes

# 4 790
Мари, имаш от мен.

Сесили, да ти е жив и здрав рожденникът. Днес кумът ми и дъщеря му имат рожден ден. Тя е вече на 20 и кусур, а я помня от три годишна. Много е красива и мила.

# 4 791
Мари и аз стискам палци, дано всичко се нареди както искаш.

# 4 792
  • постоянно
Мари, стискам и те мисля позитивно  Hug

# 4 793
I И аз като Her.

# 4 794
# 4 795
Палци и от мен, адаш.

# 4 796
Късмет Мари Hands Ok Hand.

# 4 797
И аз съм на линия със пожелания за късмет  Hug

# 4 798
Сега да Ви изненадам, тук, в родината на Хелуйн, е забранено в училищата да са гримирани, с костюми и подобни. Като гледам в Бг е почти като национален празник.

Мари, много положителна енергия и късмет.

# 4 799

Рая, как е твоето момиче?

Цвети, хем ми е смешно, хем ми е до зъби.
Дребната, като спец вече, само ходи с едно фенерче и си гледа гърлото. Сега преглеждала и кака си и ми докладва, добре била, нямала налепи, само секрет  Laughing Засега се доверявам на експертното и мнение  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт