Искам да кажа ... (139) през октомври 2017

• 228 147
  • 5 026
  •   1
Отговори
# 4 875
Светалчо, това последното е много, ама много вярно. Винаги съм си го знаела по принцип де, ама ти така хубаво го синтезира, както винаги  Heart Eyes

# 4 876
  • постоянно
Елени ,
 да ти е живо и здраво детето и да ви радва цял живот.  HugВесел празник !

Светалчо ,
 за съжаление има много деца , който не разбират значението на думата " подели " - и при мен имаше доста , който ако бях оставила биха ми опразнили кофата с 4-5 кг бонбони и сладости.
Ние сме явно от дащните , защото всяка година свършвам всичко, и тази не беше изключение. Прибрах се в 17.45, веднаха " декорирах" вратата  с кръв и две лампи , изкарах звънеца на вещицата и отидох да си готвя Болонезито за вечеря . МС реши , че майка му трябва да е Куул и ме " декорира " и мен  докато " тичах " между вратата и кухнята . Децата бяха изненадани да видят зомби да отваря вратата и се радваха много , казаха че имам супер куул врата. Е, и аз веднъж да съм куул !  Mr. Green

Ще се опитам да ви кача снимка да ви стресна малко за Добро утро ! Предупреждавам тези , който не обичат глигани -да не гледат  Mr. Green  Heart Eyes

# 4 877
  • В Космоса
Благодаря ви!
Светалчо, до там ли се стигна за няколко години... Не се учудвам, след като видях снощи и някои от майките. Пълна наглост и простотия. Хич не ми се иска да звуча така, но определено ми минават през главата ужасяващи мисли, че сме калпав народ!

# 4 878
Тук всичко беше весело и без подобни грубости. На групички си вървяха децата и според възрастта им бяха или сами или с родители.

Имаше и партита в двата парка до нас. По-миналата година родители от квартала бяха напускали стикери с тиквени фенери и бележка, ако желаем да участване да сложим стикери и децата не чукаха на къщи без стикери.

Всичко е въпрос на възпитание.

# 4 879
  • постоянно
В Англия правилото е доста просто - ако няма декорация , не чукай на вратата  Peace

# 4 880
И при нас минаха като у Светалчо, при все че и синът ми участва, ама той стои отстрани и се срамува. Казвам му - дай да ти сложа бонбони, не благодаря и ходи с празен плик.
А при нас идват и с една брадва от Джъмбо блъскат по вратата. Аз обаче си бях сложила маска на череп някакъв и отварям, те се респектираха и се дръпнаха назад. После обаче бързо ми казаха "Номер или лакомство", аз си избрах номер, те ми казаха - че номера им е да влязат да вечерят. Казах им хубаво, ама не съм наготвила още, само бонбони и лакомства имам и те казаха - "Давай ги". Извадих панера и като започнаха да грабят, то пада. Аз бях взела освен около 2 кила бонбони, по 10-тина мюсли десерта, десетина сухи пасти, сусамки, вафлички, но от всичко по десетина бройки, че обикновено идват по 6-7 деца от входа и да има за всички доволно. Ами не, първите две си взеха по 4 еднакви десерта, после по още 3 от другите видове, за последните нищо не остана. Долу паднали 3-4 бонбончета, стъпкаха ги и се изнесоха.
Моя син донесе една шепа бонбони и каза, че повече няма да обикаля.

# 4 881
  • София
Много хубави Хелоуинчета сте показали! Heart Eyes
Светалчо безмълвна съм... Shocked

# 4 882
На нашата врата никой не дойде, но се оказа че в блока само моите деца и съседчето са обикаляли. Другите 3-4деца е възможно и да не са ги пуснали.

Има възпитани деца, има и много невъзпитани. Такова ни е обществото. След едни 10-15г. ще стане още по-зле, защото същите тези калпазани с безобразно поведение...може и да имат деца, които е възможно да  "възпитават".

# 4 883
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Бебето на Елени вече е голям човек на една година - това прочетох сега.  Laughing
Да е жив и здрав този малък голям човек, да расте весел и щастлив! Повече да се смее, по-малко да плаче! ura

Малката Акашка е голяма сладуранка! И Ралината розова скелетка също!
За съжаление не видях останалите деца.
А малката Жаки като каква беше костюмирана?

Нашият първолак в началото на учебната година донесъв от училище нови "знания" : "д@ба мааму", "пеерас" и още нещо, забравих третото. Питал баща си какво означават, защо е намесена майката, за чия майка става въпрос и прочие, осведомил се подробно. Баща му обяснил, че тези думи добрите момчета не ги употребяват и т.н. Сега обаче в училище се говорило за зодии. И нашият питал каква зодия е. Дева, отговорил баща му. Той се втрещил: като д@ба ли?!? Не, казал баща му, едното е с "в", другото с "б". Ама че гадна зодия съм, казал малкият натъжен, не може ли нещо друго? Joy Joy

# 4 884
  • София
Хър, верно си cool!

Светалчо, другата година и ти с маска с череп. Ще си по-респектираща  Hug

# 4 885
Светалчо, сладур голям е малкия. Grinning

# 4 886
 Ето, снощната красота. Един съсед я е качил във фейса Rage

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 12:57 от raja_nikol

# 4 887
Еееееее, грозно е!!!

# 4 888
  • София
Елени,да ти е живо и здраво малкото рождениче!Да расте щастливо и усмихнато! bouquet newsm38 Gift

# 4 889
Грозна работа. Но не ме учудва.

Общи условия

Активация на акаунт