Искам да кажа ... (139) през октомври 2017

• 227 864
  • 5 026
  •   1
Отговори
# 4 965
  • В Космоса
Рире, каква е идеята на картонената торта?

# 4 966
О, мерси. Аз съм... отправна,  когато искам. Simple Smile
Акашче,  с фантазия.Маршмелоу,  готови Haribo вампирски зъби, целувки, бисквитки и шарени бонбонки.

# 4 967
По градините нали отдавна забраниха внасянето на торти и всякакви подобни.

Лале, в Кауфланд не съм ходила, но миналата година 2пъти и оттам купувах и бяха ужасни.

# 4 968
  • В Космоса
Хич не се загледах, мислех, че си ги пекла и разни глазури, фондани и и незнам си какви хамалогии, не ги разбирам...

# 4 969
На мен ми дойде музата и забърках един кекс. Сега се пече. Утре това ще е закуската. Вече започва да ухае на ванилия.

# 4 970
Да ви покажа и моето гардже:

the unconscious, тук в тях слагам малки подаръчета за децата с тематична насоченост. РД на Калин беше с тема за Хари Потър и имаше кутийки във формата на  сова, и във всяка от тях гердан с пясъчен часовник. Всяка година подаръчетата са тематични

# 4 971
  • София
Гледам тука си споделяте детски бели, а дърти магарици бели да правят виждали ли сте?  ooooh! Преди десетина години ходих на гости на приятелка в Германия. Един ден ходихме на басейн и на връщане от него, привечер беше, минахме през един квартал с китни къщички и малки градинки. Беше пролетно време и навсякъде бяха нацъфтели лалета. И като ѝ казах, че лалетата са ми любимите цветя, моята приятелка скок-подскок от градинка на градинка, тук едно лаленце, там друго и ми спретна букет Embarassed Ама внимаваше да бере само където къщите са тъмни, иначе примерната германска гражданка (приятелката ми има немски  паспорт) Mr. Green Щях да я убия! Аз съм много пъзлива и такива неща не правя Embarassed

Гарджето е супер сладур, Титина!

# 4 972
Много сладък Калин.

# 4 973
Чудесно гардже, Титина!

# 4 974
  • В Космоса
Хубаво момченце!
Да, идейно е вътре да има подаръчета.

# 4 975
Рире, каква е идеята на картонената торта?
Както Sesylle е отбелязала заради забраната за истинска торта. В нашия случай тортата е тематична относно стикерите - през годините имахме Дора, Елза, сега сме на Елена от Авалор. Но е трудно да се измисли пълнежа - винаги слагам балон и дребна играчка - тази година е ключодържател с коте. 

# 4 976
А да ви покажа каква ни беше поканата за РД

# 4 977
  • В Космоса
А за почерпка иначе може разни купешки лакомства, нали? Моята дъщеря досега не е черпила, че нали почти не ходеше, много боледуваше и на РД си винаги е болна.

# 4 978
Готина и идейна покана в стил Хари Потър. Simple Smile

# 4 979
Разкошен Калин. И очичките му...едни живи и готови за подвизи, и бели!
Хър не я видях.
Да кажа, че от почерпките на Ша така огладнях, а вечерята ми все още е във фурната. Дори кренвиршите с кетчуп няма да върна.
Сесил, пак ти предлагам да ти пратя от нашия пазар кестени.

Общи условия

Активация на акаунт