Искам да кажа ... (139) през октомври 2017

• 227 911
  • 5 026
  •   1
Отговори
# 4 950
Не само събтно, но и петъчно Simple Smile
 Wink добро момиче прави добри неща
http://prikachi.com/images/429/9212429q.jpg
http://prikachi.com/images/387/9212387C.jpg

Пръстите са уникални! Ноктите от бадеми ли са, не разпознавам?

Не видях Хер, може ли втори дубъл?

# 4 951
Пръстите са много сполучливи.

# 4 952
Яна в Лидл при нас са 13лв.кг. Нямам време да обикалям пазари и други магазини след работа.

Ша, еха, браво!

# 4 953
  • София
Какво? Как така 13 лв кестени??!! Във Фантастико видях, цени не помня, но не беше някаква скандална сума.

Ша, пръстите са страхотни. Браво!

# 4 954
Тонка, толкова са при нас, миналата година пак в Лидл бяха на 9лв.кг и тогава ги купувах все пак. Simple Smile
Ама сега 13лв няма да им дам.
Фантастико нямаме.

# 4 955
Ходих до магазина и пак се смръзнах. Вадя си лентата, видяло се е. Хем съм с дълга коса и я пускам, но ушите ми замръзват, стават червени и болят. Направих си чай сега и ще почета. Започнала съм книга от поредицата за Хари Бош. Обичам го този герой.

# 4 956
Ох, Шару, не знам дали е търсен ефект, ама тия оръфани кожички...чак моите ме заболяха Grinning

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 16:26 от raja_nikol

# 4 957
  • постоянно
Ша, ако тези сладка са твое дело - и от мен голямо Браво ! Много фестив и ориджинъл.  Peace

# 4 958
Обикновено успешните бракове са от близки по възпитание и социална среда хора.

Много вярно.

# 4 959
  • Sofia
БоШке,Ша  Shocked,много си умятна  Hug.Ще развенчаеш митовете за себе си с тез курабии  Mr. Green.Евалла,мац!  Peace
Дреме ми се на мен,що така,озорих ли се кв'о станА  Thinking.Котараната само това чака,да се завием презглава.
Белинда, къде въснахте? Подробен отчет,веднагически.
Отлежават ми още кестени на мен. Повече ми се купуват,отколкото приготвят и ядат някакви неща. Внушавам си,че съм яла и айде  Mr. Green hahaha

# 4 960
  • В Космоса
Ша, тези сладки как ги направи? Впечатлена съм. Пръстите ги знам. Аз обаче май не бих хапнала нещо изглеждащо скейри, колкото и да е вкусно.

# 4 961
Честно казано не съм опитвала страшно изглеждащи неща за хапване. Grinning  Вероятно бих, не знам. Някои изглеждат доста реалистично.

# 4 962
  • София
Големият ми проблем е, че бих опитала всичко за хапване.  Mr. Green
Снощи направих салата, която неволно можеше да се причисли като хелоуинска, защото изглеждаше (предварително се извинявам на гнусливите) като повръщано. Обаче съседите много я харесаха и я ометоха за нула време, а мислех, че ще я изхвърля.

# 4 963
Честит празник!
Снощи никой не посмя да звънне. Миналата година ги посрещах като Призрак /май повече на бедуин приличах/ и може би съм ги стреснала.
Честит рожденник на Елени!
Аз съм готова за партито утре за моята госпожица - всички покани - потвърдени, роклята купена, картонената торта за ДГ - готова.
Скрит текст:

# 4 964
  • Телиш/Плевен
Тонка, толкова са при нас, миналата година пак в Лидл бяха на 9лв.кг и тогава ги купувах все пак. Simple Smile
Ама сега 13лв няма да им дам.
Фантастико нямаме.

Миналата седмица ходих в Кауфланд (до Кайлъка) и бяха по-евтини, но не запомних точната цена. Под 10 лева със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт