Искам да кажа ... (139) през октомври 2017

• 230 446
  • 5 026
  •   1
Отговори
# 4 605
Супер, Веси!

Разбира се, че здравето и е най-важно, тя от 15.09.не е била за повече от 3 поредни дни.Правихме изследвания, прегледи и т.н.Но е над 5 г. и обучението и е задължително, в предучилищна е.
Янче, търсим причината.

# 4 606
  • София
За любителите на цирка в София, цирк Иванов от 09.11 са в Красна поляна и К.Величков, каквото и да значи това.
Sunny, благодаря ти за информацията, точно там се надявах да дойдат, преди две години пак се бяха разположили на това място.

# 4 607
Кате, защо не  я прехвърлите да кара предучилищната в училище? Май са само половин ден и може би няма да й е толкова неприятно.

# 4 608
Какъв е тоя вятър, отвя ме! И ме направи много модерна в главата. Mr. Green Трябваше да си вържа косата.

Някоя от вас гледа ли Снежния човек? Чувам добри отзиви, пък и харесвам Майкъл Фасбендър. Но не съм чела книгата. Май ще е по-добре първо да я прочета и после да гледам филма.

# 4 609
Ekatеrina, само това те притеснява, че обучението е задължително ли?
Ако имате възможност, оставете детето известно време в дома и вижте тогава как ще се държи, ще проявява ли симптоми и т.н.

А законът е така направен, че независимо от уж задължителният характер на предучилищната, училище няма право да отказва достъп до образование и записване в 1ви клас.

веси, бързо възстановяване на баща ти.

# 4 610
  • София
Мен тоя цирк не ми харесва.

# 4 611
  • София
Мари, важното е шоу и купон да става. Освен да му предложа като професор от БАН да се спретне...

# 4 612
  • София
selleste, и моята дъщеря плака през всичките пет години, през които посещаваше градината, изтормози се и само обясняваше, че искала да е ученичка. Аз много се притеснявах, че и в училище ще страда така, защото е по цял ден там, но щом й отпадна храненето и спането по задължение стана чудо. Не смея да се похваля, но обожава училището, даже в неделя вече няма търпение за понеделника Smile, а в градината неделя следобед си й беше ден за страдание и плач...

# 4 613
Aз трябва да се самонаритам и да си легна, защото няма как пак да си остана в къщи, макар че съм по-продуктивна.

# 4 614
  • София
Момичета кажете нещо за увеличаване на кърма, не смогвам с това дете на 10 дни яде90/100 мл, а понякога и повече през три часа. Разказва ми играта направо.

# 4 615
Ти каза, че се цедиш май? За мен работеше сукането. Само като заплачеше бебе и ми тръгваше кърма. Не ми беше приятно усещането.
Ако не ти се получава, не драматизирай. Милиони бебета са отгледани с изкуствено мляко, а ако искаш да кърмиш  пиши на някоя от лигата.

# 4 616
  • Варна
Даун,  много рано бе... За лягането.

# 4 617
Миднайт аз много пиех чай за кърмачки от аптеката. Най-обикновен около левче беше, много ефикасен.
Иначе другото, което мога да препоръчам за увеличаване на кърмата  е кърмене, на принципа колкото повече толкова повече.

# 4 618
Отдавна ми е време ама пусто любопитство Simple Smile.

Искам да кажа, че вече с поредна съфорумка съм си хговорила и всички звучите супер мило.

# 4 619
Момичета кажете нещо за увеличаване на кърма, не смогвам с това дете на 10 дни яде90/100 мл, а понякога и повече през три часа. Разказва ми играта направо.
Имаше един чай, мисля се казваше "Лактогонно средство", представляваше микс семена , действащи силно на лактацията. Прави се обикновена запарка и се пие няколко пъти на ден. Изключително ефикасен, много евтин, натурален продукт.
Намерих го:

Общи условия

Активация на акаунт