Искам да кажа ... (139) през октомври 2017

• 230 444
  • 5 026
  •   1
Отговори
# 4 620
Миднайт, има разни чайчета за увеличаване, ,,Лактеса'' може да погледнеш, както и таблетки Лактил. Истината обаче е не в цеденето, а в кърменето, аз се мъчих три месеца с цедене сега, но успяхме да се справим и вече 6 месеца от тогава кърмя, мляко има поне за още едно бебе. А преди това имах като твоя проблем, даже дохранвах.
Кате, приятелско детенце има подобни прояви на нерозположение при притеснение и въобще при некомфортни за нея ситуации- при тях решението се оказаха някакви капки на Др Бах.

# 4 621
  • София
Кате, при моето дете проблема се задълбочи освен от отделянето от вкъщи и от факта, че все се опитваха "кротко" да я накарат да си изяде храната. Колко ли пъти не ги молих да я оставят гладна, ако е необходимо, пък тя ще си прецени какво иска да яде. Но на всяко хранене й се упражняваше лек натиск да хапне нещичко и детето, защото е чувствително беше стресирано много. Мисълта ми е, че не е небходимо да е имало викове и крясъци насочени към детето, за да има повод да не желае да прекарва времето си в градината и да не се чувства добре там.

# 4 622
  • София
Благодаря чайче ще взема, не мога да кърмя:(

# 4 623
Ами няма драма, като не можеш, не можеш и толкова. Отгледала си едно дете и бебето ще отгледаш. Аз даже се чудя защо се цедиш, а бях от кърмещите уш.

# 4 624
  • В Космоса
Аз също се цедях и пих чайове по едно време. Не знам дали от тях, но имах страшно много кърма. Имах оборотни контейнерчета в хладилника, отделно сума замразявах във фризера. Адската млекоцентрала!

# 4 625
Точно този чай който Сбъдваща е показала имах предвид, даже имам още малко у нас. Кърмих до скоро, на 2г4м отбих малката, без драми и по нейно желание.
А ти защо не можеш да кърмиш, проблем някакъв. Аз не бих издържала това с цеденето честно си признавам. А съм върл привърженик на кърменето.

# 4 626
А аз нямах, какво ли не пих, скъпа помпа купих, и двете сучеха яко....няма и няма, по 1 месец с 300 зора.

Веси, браво на баща ти, дано бързо се възстанови, аз моя не мога да го накарам, а едва върви, болки има ужасни, но има стендове на сърцето и го е страх от упойката. Измъчвам се като го гледам колко го боли, на две е превит вече  Cry

# 4 627
Точно този чай който Сбъдваща е показала имах предвид, даже имам още малко у нас. Кърмих до скоро, на 2г4м отбих малката, без драми и по нейно желание.
А ти защо не можеш да кърмиш, проблем някакъв. Аз не бих издържала това с цеденето честно си признавам. А съм върл привърженик на кърменето.

И аз бях, докато принца не се сдоби с 4 зъба на 4 месеца. А до тогава и кърма дарявах. По около литър вадех на ден, но кърмене на акула не ми се получи и така прекъсна тази прекрасна част от майчинството.

# 4 628
Никога не са ми пречили зъбите на децата, кърмех си без проблем. Случвало се е да ме скръцнат от време на време но не е било нещо много гадно.
И тъй като съм на принципа, че отбивам само по желание на детето, докато сучат кърмя.

# 4 629
Никога не са ми пречили зъбите на децата, кърмех си без проблем. Случвало се е да ме скръцнат от време на време но не е било нещо много гадно.
И тъй като съм на принципа, че отбивам само по желание на детето, докато сучат кърмя.

Щастливка си ти. Моето ме дъвчеше и нямаше как да си го причинявам. На 6 месеца, шастливо приключихме с кърменето.

# 4 630
  • София
Зъбите въобще не участват в сукането, но дребните гадинки ни гризкат за кеф😁
Миднайт, чувала съм и много добри отзиви за едно хомеопатично-Рицинус комунис. Само за инфо ти го казвам, аз не съм го пробвала, а и мисля, че ако ще го взимаш, е по-добре да се консултираш с хомеопат поне по телефона. А, и още нещо-ако искаш да увеличиш кърмата, с цеденето трябва да имитиращ по-голямо търсене, т.е. да цедиш по-често и до край.

# 4 631
Зъбите не пречат, да, само инцидентно се случва. То няма и как да си получат млякото, ако захапят, специфичното движение липсва. Аз кърмих до 1г8м, със зор отбих, понеже почти нищо друго не хапваше девойката и ми беше омръзнало да се чувствам като ходещ биберон. Сега, живот и здраве, мисля по--раничко да кажа стоп.

# 4 632
Зъбите не пречат, да, само инцидентно се случва. То няма и как да си получат млякото, ако захапят, специфичното движение липсва. Аз кърмих до 1г8м, със зор отбих, понеже почти нищо друго не хапваше девойката и ми беше омръзнало да се чувствам като ходещ биберон. Сега, живот и здраве, мисля по--раничко да кажа стоп.

Боже, явно златни деца сте имали и имате. Моето беше наистина като акула.Никакъв контрол.

# 4 633
  • София
Тя за два дни в болницата до кръв ми ги докара не мога едва се оправих.  С чай ако не стане здраве.

# 4 634
  • София
Мари, важното е шоу и купон да става. Освен да му предложа като професор от БАН да се спретне...

Може да е Емко от сериала Домашен арест. Той нали беше доцент в БАН. Щом си има плешивинка, само едно карирано пуловерче му трябва и е готов. Wink

Общи условия

Активация на акаунт