Искам да кажа ... (139) през октомври 2017

• 230 441
  • 5 026
  •   1
Отговори
# 4 650
Д-р Евгени Василев от Тина Киркова. Преглежда и в още 1-2 частни болници.

# 4 651
  • някъде ... тук ...
Благодаря Hug

# 4 652
  • Sofia
ДжеНа, липсваше тук!
МарИ,🤗..държах ви под око 😎.
От утре-и под ръка 😄.
Дует яко ветер 🤔.Вкъщи изключих отоплението,ще ни мръзнат дупИтата посред нощ.Само да не ни отменят полета 😞,че ни чака сдиплена утрешна програма.

# 4 653
  • София
Още един глас за доктор Василев, оперирал ме е и съм негова пациентка от 10 години.
Елит, Гаврилов наистина е светило и не виждам причина за второ мнение за момента, фиброкистозната мастопатия си е състояние на гърдите, което изисква следене вместо на една година на шест месеца.

# 4 654
  • югозапад, под "Марков камък"
И аз с препоръка за д-р Евгени Василев. От 3 години съм негова пациентка.

# 4 655
Василев ме оперира преди 18 години. Преди него Гаврилов ми постави неточна диагноза и категорично грешно лечение. Добре, че тогава не се ошашавих, а поисках 2-ро мнение и избрах точния лекар.

Набучих и последните грудки, да им се не види и дано. Днес виното си го заслужих по-рано. Не върви със зелена салата с риба тон, ама това ми се яде. За децата има мусака.

Опитваме се дистанционно да навием таткото за второ коте, харесах едно сребърно клепоухо британче, невероятно красиво. Не се огъва благоверният, не и не. Да му се не види и северняшкия инат, рядко, но държи до откат.

# 4 656
  • някъде ... тук ...
Аз не смятам да ходя в момента за второ мнение. Събирам и си записвам всякаква информация и изучавам ситуацията. Има време до след 6 месеца (ако всичко е наред), да реша при кой лекар да ида за преглед.
Смятам да ида и до личната, за да я уведомя.
Знам, че съм за бой, но досега не съм стъпвала на мамолог. След приключване на кърменето с малкия исках направление, не ми даде - млада съм била. И от тогава - оплаквания нямам и не съм и търсила.

# 4 657
  • София
Мари, палавнице, не давай такива нехуманни предложения. Тесен в чатала панталон никога! Ще изгори горкичкия с някоя съседка при такава реклама. Joy

# 4 658
  • София, Младост
Извинявам се на Янтра, че не й отговорих по-рано на въпроса за Лидълскяи препарат за спортни дрехи.
От скоро е в постоянния асортимент, стои при Formil за черно мисля.
Нещо не мога да кача снимка, обаче.

И да кажа, че искрено се радвам на младежа на Belinda, че така се е нахъсал. И аз имам седмокласничка, и тя се старае милата, но пътуване не отказва все още.

# 4 659
  • Бургас
Кате, аз съм ползвала капките на Бах, ако искаш на лични мога да ти пиша повече инфо.

# 4 660
По-назад видях, че Яна е питала за мен. Благодаря, че ме мислиш! Добре сме, в смисъл, няма щети при нас от вятъра, при една позната, на 2км от нашата квартира, има счупени стъкла на коли.
Не съм ви чела подробно, нямам възможност. Малкото умира от скука с мен, всеки ден повтаря, че иска на ясли. Днес се закани утре да ходи на ясли, за да... бие Петко.
Каката е изолирана и децата странят от нея, едно, че е най-голяма от тях, 2 и повече години им е разликата, др е, че има езикова бариера.
Нашите познати не успяха да ни преведат жалбата и днес не успяхме да се видим с директорката, но не съм забравила и няма да оставя своеволието на госпожата без реакция от моя страна. Тя също иска в нейната си градина, където има приятелчета, познава и обича госпожите и лелите.

Имам сериозен сблъсък с фешън дейс, Fasion Days. Никаква комуникация с клиента, никаква комуникация помежду им. Въпреки уверението от служителка, че чантата няма да бъде изпратена и парите върнати, 2 седмици след разговора ми с нея, когато аз вече съм в чужбина, (и това съм го казала по телефона, разговорът се записва), получавам смс, че имам пратка от Fasion Days... И така 5 дена в опит да се свържа с тях по телефона, писане на мейли, който никой не чете. Чантата няма кой да я получи, аз не знам какво да правя. В петък им написах един доста гневен смс, като гледам какви са безхаберници, не очаквам отговор, но 150 лева не са малко за мен и не знам как да си ги получа.

# 4 661
  • Sofia
Лято, по-добре се свържи с куриерите,ЕКОНТ, предполагам и измислете начин да върнеш пратката . Попълни им формуляр за връщане, който имаш в профила си във ФД.Такса за връщане-няма.Има варианти,ще ти върнат парите.Не съм имала проблем до сега.
Защо не запишете и двете деца в предпочитаната от каката градина?

# 4 662
Ще ви кажа Наздраве! Wine Glass

Добре похапнах, допивам си виното и малко по-късно си пускам филм. Може да изпукам едни пуканки, да гризкам нещо докато зяпам.

# 4 663
Охой, банда!

Джена, ще излетите ли?

Голям ветрилник тук, направо ужас. Замръзна ми цифката яко. И понеже при нас са едни стари сгради и едни високи борове така фучи, цял ден имам чувството, че нещо ще ми падне на главата. Много мразя вятър! Едвам доживях да се прибера у дома и да се напаря с вряла вода. Нагърмях каминката и вече съм добре. Ама трябва да излизам. Хем приятна работа, хем не чак толкова... Ще пия един ром, да се стопля вътрешно Mr. Green

# 4 664
Привет, привет  Hug
Такова главоболие от петък, та до сутринта бях като премазана. Не можех да фокусирам, а главата ми камбана. Отвратителна мигренозна криза. Винаги като имам си мисля, че ми е за последно и няма да я преживея. Снощи се напих с хапчета с надеждата, че ще ме отпусне, но явно не беше минало достатъчно време от предишния прием, та сърцето ми се разтуптя. Оцелях и този път Praynig
След малко излизам за младежа, че не ще да чака автобуса и смята, че майка му е такси Whistling
Сварила съм агнешка супа за мъжа ми, обаче детето няма да я яде, та трябва да мисля и за него нещо - кашкавал в кори за баница може би newsm78 Аз също няма да я ям, че тия дни съм като трудните жени - много, много сладко, пък туршия да засоля, пак сладко, пак солено - мразя се #2gunfire
Вино и аз ще си сипя, само да се върна Laughing

Общи условия

Активация на акаунт