Искам да кажа ... (139) през октомври 2017

• 230 440
  • 5 026
  •   1
Отговори
# 4 665
  • Sofia
Изглежда-да 🙃.Още не сме тръгнали към летището,че чак след 3 ч. ни е полетът.Но поутихна и се надявам да се кротне вятърът.

# 4 666
Изглежда-да 🙃.Още не сме тръгнали към летището,че чак след 3 ч. ни е полетът.Но поутихна и се надявам да се кротне вятърът.

Иии, дано, че тук летят първолаци барабар с раниците...

# 4 667
Бъни, малката никога не е ходила на ДГ с желание, сапо първите пъти в яслата но си мислеше, че е на детски кът.После като се усети изпадаше в истерия и сменихме градината даже.У дома е спокойна, хапва и нищо не я боли.Днес госпожата каза, че била добре, хранила се е и не е плакала.Проблема с храната и при нас е на дневен ред, казах им да не я карат да яде на сила, ако не желае.

Давам вече капки на Бах и мисля, че ще се успокои.

Сесил, няма кой да я гледа, понякога плащам на жена, когато е болна.Инак са големи гимнастки, всички се редуваме у дома и батко и я гледа даже.

# 4 668
  • София, Младост
Аз чакам щерката да приключи тренировката и после и аз ще си сипя вино. Обещавам. Трябва да стегнем багаж, че утре като свърши училище отпътуваме за ваканцията.

# 4 669
Лято, по-добре се свържи с куриерите,ЕКОНТ, предполагам и измислете начин да върнеш пратката . Попълни им формуляр за връщане, който имаш в профила си във ФД.Такса за връщане-няма.Има варианти,ще ти върнат парите.Не съм имала проблем до сега.
Защо не запишете и двете деца в предпочитаната от каката градина?
Значи, няма да попълвам формуляр за нещо, което изрично съм казала, че няма как да получа и съответно, не съм приела. Вина за непрофесионалното им отношение аз нямам. В петък отказах пратката и чакам да ми върнат парите. Написала съм и жалба до КЗП и стоя на стенд бай.
В развитата чехия няма ясли, не приемат деца под 3 години.

# 4 670
  • София
ЕлиТ още един глас за д-р Евгени Василев от Тина Киркова.От 12-13 години ходя при него.Преглежда и в МЦ "Санте",май така се казваше,но там няма мамограф.
Иначе и аз имам такава фиброкистозна структура,но при мен обикновено има проявления във втората половина на цикъла.Вика ме на прегледи между 8-12 месеца и подчертава да не е по-късно от 12 месеца.
За д-р Гаврилов съм чела добри отзиви тук във форума.

Последна редакция: вт, 31 окт 2017, 10:50 от Just...a woman

# 4 671
  • София
И мама е с мастопатия, не знам какъв вид, но гърдите й станаха огромни! Ама отвъд момента, до който е секси, направо прекалени са и причиняват дискомфорт. Но това е положението. Изтръпвам при мисълта, че и мене може да ме споходи. Кърмя до последно, защото се води фактор, понижаващ риска от мастопатии, фибрози и рак, а в моето семейство, уви, има и от трите.

Вятърът да се усмирява, че и нас утре път ни чака. Трябва да ставам рано, а хич не ми се ляга още...То, когато трябва-не ми се спи😠

# 4 672
https://www.facebook.com/ChefClub.tv/videos/1768406753183930/  Интересна идея за карфиол. Смятам да я пробвам.

# 4 673
И Никол е с 39,2...честито дет се вика Cry Искам да свърши този  ш...бан месец, изкълчен крак, паднал зъб, 2 болни деца, кофти изследвания, запалена скара....сигурно нещо пропуснах, малко ми се струва изброеното 🤔

# 4 674
  • Бургас
Ха,добър вечер!
Вчера няколко пъти се опитах да пусна пост,но уви,нещо се прецаква мобилната версия.
Насмогнах и прочетох всичко.
От вчера ме боли глава,днес май и кръвно вдигнах. Пих хапче,и следобед бях чук вече.
Относно кърменето- и двете си деца ги кърмих до 3годишна възраст. Кърма имах бол,колкото искаш. Чайове не съм пила,но много бира пих. И сега си я пия де,ха наздраве!
На всеки организъм отделни неща стимулират кърмата. НО най-важното е,честото кърмене! По-добър стимул от това,няма!
Гаден вятър има цял ден. Дано до утре да е отшумял.
На всички болни,бързо да оздравяват!
Стискала съм и палци за нуждаещите се!
Честито на Лиляна,за изпита!
Олее,Райче....дай Боже,всичко лошо да приключи при вас! Бързо да се оправи детенце!

# 4 675
Навън мирише на студ.
Ние минахме и напазарувахме бонбони и лакомства за утре, че ще минават децата, а на моя син костюма е ...в мазата. Като извадя вечерята, ще ходя да го кача, ако не му е умалял, че май накрая ще си остане ученик Crazy Утре съм командировка и нямам възможност да обикалям да му търся одежди.
Наздраве Wine Glass

Сбъдваща, благодаря за споделената рецепта, изглежда ми лесна и аз може би ще я приготвя chef

Раяяяяяяяяя, след тъмното винаги идва светло. Само още малко сили Hug Бързо да се оправя болничето Hug

# 4 676
Рая, бързо да минава!
Сбъдваща, интересна идея. Аз бих си спестила кромида в каймата, а също и пробиването на дупки в карфиола. Мисля си, че парчетата сирене ще може да се наместят по- лесно между самите розички.

# 4 677
  • Варна
Абе идва си възрастта, дето трябва по- сериозно да се отнасяме към здравето си. Ей на от мен стоп на цигарите засега.
Моето момиче много страдаше, че ходи на градина. Най-вече заради насилването при ядене на някои храни. Ах, тази риба всяка сряда ни стъжни живота! И грейпфрута! Редовно сутрин ме увещаваше да кажа да не ги яде
Сега девойката ги яде, ама тогава...
Купих и аз бонбони, да има за деца, ако дойдат.
Детето беше на 1 година и малко, когато влязохме в болница с пневмония. Та разпитват ме колко време.е кърмене
 Обяснявам-6 месеца, ама това вкл. първия и после от 6тия нататък. Приятелка ни даваше кърма няколко месеца.
Моят мъж пак планират среща от казармата тези дни.

# 4 678
От кога го чакам това светло....няма и няма. Не съм суеверна, но вече какво ли не ми минава през ума. Слагайте си маска като ме видите Stuck Out Tongue Winking Eye Засега я смъкна и ми е по- спокойно, пък и тя не е кльоща като дребната. И цял ден на училище била, с якето. Преди години направи алергия към Хексалгин и сега не смея да давам течен аналгин

# 4 679
  • София
Кате, много е мъчително за детенцето. И ние така нямахме избор и се изтормозихме с градината. Стискам ви палци, четвърта група е най-леката. И постоянно говори с малката и я карай да ти разказва какво я притеснява в градината. Понякога служителите в детските градини така манипулират децата, че те не споделят, защото се чувстват виновни и само си страдат.
Джена, лек и приятен полет ви желая.
Райче, и аз така все чакам да ни огрее...но рязко ще ни заблести слънцето в очите, да знаеш Grinning

Общи условия

Активация на акаунт