Искам да кажа ... (139) през октомври 2017

• 230 424
  • 5 026
  •   1
Отговори
# 4 680
  • sofia
Рая, да свършва черната серия по-бързо!
За детска градина не искам да чувам. До последно ревеше дребния, ама от събуждането до входа. И на мен се падаше честта да го водя.

Установих, че на две чаши вино чудесно обяснявам по английски. Спакойно, без да се изнервям.
Децата казаха да не им помагам на трезво....."не си ти, когато си трезвен" Joy

# 4 681
Моето дете беше много хепи с градината, все още иска да се връща там. А учителката им беше много строга, но и справедлива. Много често ме нарича с нейното име. Като се видят двамата са такива прегръдки....уникална жена.
Кърмих година, имах кърма още 6 месеца след това.
По съвет на приятелка бях пила....сминдух, и съвсем тръгна кърмата. Калин до 9 месеца не можах да го захраня, той отказваше всичко.
И при нас е студено. А майсторите държат нон стоп отворено. Днес са си позволили и да пушат в къщи и на обяд ги бях  строила в две редици..
На Хелуин няма да ходим, махлата е призрачна, от 500 къщи само 9 са обитаеми.

Рая, за последната година ми се случиха ужасни неща. Не позволявай негативните неща да те победят. Има много по-лоши неща, които могат да се случат.

# 4 682
Мерси, Титина Kissing Heart, и аз това обяснявах на децата, можеше и да е по- лошо: кракът да е счупен, зъбът да не е млечен, да се запали всичко, не само скарата....ама да не давам идеи 😁. Държим се, всички, някои на чайче, някои на вино, малко 😉

# 4 683
  • Варна
Titina,докъде стигнахте с ремонтите след наводненията? Оправихте ли се вече?
Чета градинарски теми напоследък, но все още съм толкова зле с инфото, че не знам даже какво да питам! Simple Smile Иии, кротко чета и трупам.

# 4 684
  • София
Веси, да се пробвам и аз на две чаши вино да обясня математиката. Лелеее учила съм висша математика, а сега ми се опъват задачите за шести клас, мъкаааа.
Титина, как сте наистина, неудобно ми е да питам... Възхищавам се на духа ти Blush

# 4 685
  • Euskal Herria
Момичета, пожелавам при всички ви да свършват черните серии.

# 4 686
  • София
Рая, и от мен - горе главата! Обаче си за бой, да ти кажа. Оня ден като си говорехме за течния аналгин, въобще не спомена, че другото ти дете е правило алергия от хексалгин - то е същото. Не биваше да даваш на малката, голяма беля можеше да стане. Добре че няма нищо де, ама друг път не й давай!

# 4 687
Стейси, защо си задълбала в темата за градинарството? Давай тук да помагаме. Кой с акъл, кой с мотики.....кой  както може.
Изясни си дали ще садите още овощни дръвчета, ако да- ще има следвате ли някакво разпределение за посаждане. После- дали ще има зеленчукова част. Дали ще я отделите по някакъв начин. И остава да измислиш къде да са подправките и цветята. Единия вариант е подправките да са до стената на къщата. Стои много уютно. Най- лесно се оформя цветна леха около парцела, т. е. следва неговата линия. Това за начало.

# 4 688
Рая, и от мен - горе главата! Обаче си за бой, да ти кажа. Оня ден като си говорехме за течния аналгин, въобще не спомена, че другото ти дете е правило алергия от хексалгин - то е същото. Не биваше да даваш на малката, голяма беля можеше да стане. Добре че няма нищо де, ама друг път не й давай!
Няма, обещавам Kissing Heart, ама алергиите не са ли си лични 🤔 Никол направи алергия, но преди това е пила Хексалгин. Просто шишето е било отворено, в срок, но отворено. Това ми го казаха много хора после, пиеш и хвърляш, а защо е такава голяма разфасовка тогава идея нямам. Много бях шашната с Рая, признавам, толкова прозрачно бяла и отпусната не я бях виждала. Между другото, и двете на 39,2 не пареха, изобщо, чудо невиждано за мен. Никол смъкна с Миг 400, да видим през нощта

# 4 689
  • Варна
Мари, имам едни плодни дръвчета, за които трябва да се погрижим.
ММ нещо се изказа, че той ще се занимава със строежите,  а аз-с растенията в градината.
Мама каза, че трябва да сеем лук и чесън сега,примерно. Ще!

# 4 690
Трудно е да кажа до къде сме стигнали. Поръчахме прозорци и врати. Сменихме водопроводните тръби с pvc и трябва да сложат гипсокартона. Ама са такива некадърници....забравят да слагат изолация. Така слагат гипсокартона, че да ти се доплаче. Знес са и пушили в къщи... и се метнах на метлата.

# 4 691
Рая, при висока температура крайниците са ледени, това трябва да ти е показател, че температурата е много висока.

# 4 692
Не само е висока, но се и покачва. Щом се загреят ръцете и краката вече температурата се сваля.

# 4 693
  • Варна
Ох, с тези температури, изживях ги май-юни юли лично. Sad  Обаче се закрепих според мен.
Отвратително е да имаш температура.
Има ли някой от Севлиево-разкошно ми беше на гости.

# 4 694
Чак сега смогнах да вляза в темата, цял ден тичане. Майстори. Болен мъж, мрънкащ бетер малко дете.
Намерих в Пловдив кой да изпише ваксини, но... няма ги в България, в Турция или Гърция има, сега ще търся някой да пътува, че да ни вземе.
Лили, честито за изпита, забравих вчера, според мен си излязал добре от ситуация, в която си забила.
Джени, дано излезе и се приберете живи и здрави. Сутрината ще ставам рано рано да гримира Жаки на скелет.. голямо вълнение:) Аз нямам нито с какво, нито идея как да я гримирам, но ще мисля нещо, предложих да е коте, не ще..
Снощи се събудих в 4 и не заспах, да не е Пълнолуние?

Общи условия

Активация на акаунт