Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 218
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 185
Оф, Маргариткее, високо те постави май по ум Мегз.
Ха ха, Роналдо ще гони Джули, щото си показвала анатомията. Smiling Imp

# 1 186
Маргарита да си ходи и да спре да се излага.

# 1 187
Божееее, Маргарита се обидила...
Много е елементарна. Не й отива на годините.

# 1 188
  • Тра-ла-ла
Маргарита ме разочарова. Не знам как всички в къщата си мислят, че трябва и е възможно според правилата на играта 100 човека да са на 1во място....

Ау, Марга как усукала ръкавите на наметалото... Mr. Green
Сега ще се цепнет по ръбовете и на Сашка ще й стане лошо hahaha

# 1 189
  • Испания
Цуни и Ромалдо кой знае какво правят в едно легло, след като са гледали Джулиянка.

# 1 190
  • София
Много ми харесва как футболистчето бавно, спокойно и напоително кълве шефа Mr. Green

На мен пък изобщо не ми харесва. Това да дразниш очевдино нестабилен човек е доста грозно. И двамата се държаха отвратително.
Ама все някой трябва да настъпи шефчето. Очвеиждно жените не могат да се справят и трябва мъж да го постресне, за да се сапикяса.

Така е, но ефектът, който постигна Дани е, че почти стигнаха до бой.

# 1 191
Цуни и Ромалдо кой знае какво правят в едно легло, след като са гледали Джулиянка.

Вълнували са се...

# 1 192
Ха сега де Wink.

# 1 193
  • Испания

Вълнували са се...

ОбсъждАли са зърната джулиянини.

# 1 194
  • Тра-ла-ла
А защо шефчето говореше нещо на Дани Златков за Македония...Да не би футболистчето да е маке?!

# 1 195
Сега пък Роналдо виновен, че единствен се опълчи на онази вербална диария идваща от онзи изрод. Евала, че не мълчи като мишка.

# 1 196
Маргарита да си ходи и да спре да се излага.

Късно е... Доста противна женица... И изобщо не ме интересува каква кариера има... Пълен егоист мрънкач е тя!!!

# 1 197
Маргарита да продължава да яде, че като спира и започва да ръси глупости.
Изумена съм колко са елементарни! Всички, без изключение! На какви неща държат, кое е важно за тях, каква грешна самопреценка имат, всичко им е сбъркано.

# 1 198
  • густо майна Филибето
Дани, кефиш!  Ще взема да те харесам Simple Smile Ще се радвам да има още кофи за ритане Smiling Imp

# 1 199
  • София
А защо шефчето говореше нещо на Дани Златков за Македония...Да не би футболистчето да е маке?!

Шефът спомена, че Дани бил от Благоевград.

Общи условия

Активация на акаунт