Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 216
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 260
Изобщо не ми харесва този Тото. Не знам защо толкова го хвалите тук. Обвързан, необвързан бла бла. Сам се оплете в глупостите си.
И аз не го харесвам.
Много ми е антипатичен. Остроумничи не на място и самочувствието му е малко в повече. Ще го запомня вечно залепнал (въргалящ се) на дивана с цигарата в устата.
+1 и аз не го харесвам.

Фалшив, пресметлив, никакво мъжество.

# 1 261
Миглена точно сега ще върне пръстенЯ на Антон и това ще го довърши.
Че те наистина ли са били сгодени

На майтап, но той ѝ падна на колене и ѝ подари пръстен с брилянт.
Мале мале това съм го изтървала. Ще е било голям смях.

# 1 262
Алехандро: "Има проблеН". Joy

# 1 263
  • Испания
ББ като се репчи и е голям мъж, да пита Ку-кУ Шрапнел за бизнеса ѝ.

# 1 264

Цирк Буш

# 1 265
  • Испания

Ето: https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/5879416

# 1 266
  • София
Като знаят, че е обвързан, все ще започнат да го разпитват какво, що... И няма да научат 5 и 10 човека, а всички зрители, гледащи предаването. И аз да съм, и за мен няма да искам да се говори вътре.
Е, той нали ги е уведомил, че е обвързан... тогава!?
По-интересното е, че той непрекъснато търсеше контакт с Мегз, а сега не му бил приятен контакта с жени... явно са му свили сармите при свиждането... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 267
ББ като се репчи и е голям мъж, да пита Ку-кУ Шрапнел за бизнеса ѝ.
JoyJoyJoy

# 1 268

Благодаря.

# 1 269
  • Бургас
Като знаят, че е обвързан, все ще започнат да го разпитват какво, що... И няма да научат 5 и 10 човека, а всички зрители, гледащи предаването. И аз да съм, и за мен няма да искам да се говори вътре.
Защо си дават д-тата под наем като не искат да се знае за личния им живот? Да участва в Стани богат, не във Вип Брадър.  Всички са наясно вече какъв е форматът и как вадят кирливи ризи.
Оуу, той пък там, защото много ще я опапа! Въздух под налягане, нагаждач. Излиза и той по участия и са му подшушнали, ако не е прочел лично, де. До едно положение беше втори фикус до прозореца, после придоби смелост и стана напорист. Като получи онформация отвън! Имал серозна приятелка, с която се събират и разделят за добър ден  Stop, не коментира лични неща, защото той не знае точно как са. Никак не го харесвам и аз, ама като има фенки, няма лошо.

# 1 270
Браво на Мегс!

# 1 271
  • София
Лелее, надявах се да не е толкова нагла да спасява себе си, но кухото си е кухо!

# 1 272
Каканашева ми става все по-антипатична и по-антипатична.
В понеделник или Ваня, или Антон ще хиди.

# 1 273
Е, той нали ги е уведомил, че е обвързан... тогава!?
По-интересното е, че той непрекъснато търсеше контакт с Мегз, а сега не му бил приятен контакта с жени... явно са му свили сърмите при свиждането... Stuck Out Tongue Winking Eye
Търсил той контакт, те не могат да го разделят с Ваня... Mr. GreenЗабрави ли Мегз как се уговаряше с него - искам да ми отделиш един час да ми обясниш как се спестява... hahaha Joy

# 1 274
  • София
Правилно, браво на Мегз! Естествено, че ще спаси себе си. Какво, да лицемерничи, че не иска да остава ли? Щом явно иска.

Общи условия

Активация на акаунт