Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 169
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Испания
Според мен беше напълно нормално да спаси себе си. Не виждам какво ненормално? Нали и тя се бори за победа?

Каква победа?Те пари за победата не дават, а хонорара така или иначе ще си го вземе, щом не е напуснала сама.

Тя е богата. На нея пари не ѝ трябват, а телевизионно време.

# 1 306
  • София
Шефът е с имунитет, защото призова да го номинират на всеослушание. Така ББ го "наказа".

# 1 307
Не знам кога е финалът на т.нар. "шоу", но двама от финалистите вече са ясни - Петканов и бившата му. . Страшно скучни са и двамата, но като гледам никой не ги номинира  и така ще си е докрая..А номинациите им са като на малки деца Tired И все пак, те са от малкото некарикатурни образи този сезон, на фона на останалите са направо "нормални" Confused

# 1 308
  • Тра-ла-ла
Не виждам нищо лошо в това Мегз да гласува за себе си. Какво се очаква?! Да жертва себе си в името на някой друг?! Няма нужда от такъв драматизъм и излишна добрина. Освен това Мегзчето може да е куку, но не е тъпа и вероятно е пресметнала кой от номинираните може да изхвърчи, кой не и за кой не й пука.

Петров защо беше спасен от номинации? Нещо пропуснах този момент. Thinking
Защото се самопредложи всички да гласуват за него на номинации, а това било против правилата. За това Брадъра го имунизира. Поне под това обяснение хлъзна спасяването му.

# 1 309
Шефът е с имунитет, защото призова да го номинират на всеослушание. Така ББ го "наказа".
Е тогава всеки който не иска да си тръгва просто да призове да го номинират и брадъра да му подари имунитетче. Няма логика просто. Трябваше да е служебно номиниран, а не спасен. То е ясно, че ще го бутат до финала за да се излага още, но трябваше да измислят нещо по-правдоподобно за да е с имунитет.

# 1 310
Нали беше много справедлива, точна, жертва се да седи навън с губещите, пък сега гледа да си спаси кльощавия задник.
И кого трябваше да спаси, според теб!?
На мен пък ми хареса, че е искрена и пряма за пореден път... Wink
Любимеца й Тото, Ваня - нали била най-умна...Абсолютно нагло и противно същество е.
Ако беше някой друг, Сашка например, нямаше да е странно да се спаси, но Мегз, това е в разрез с  всичките й претенции.

# 1 311
Аз нещо забелязвам че рязко спряха да акцентират върху "голямата любов" между Алекс и репортера. Нали е сезона на любовта.

# 1 312
  • Испания
Аз нещо забелязвам че рязко спряха да акцентират върху "голямата любов" между Алекс и репортера. Нали е сезона на любовта.

Ами, да! Сърцето на Петров е пълно с лИбоФ към всички съквартиранти.

# 1 313
Хубаво си го натъкмили как да останат и Мегз и Петров Whistling

# 1 314
Хубаво си го натъкмили как да останат и Мегз и Петров Whistling
Абсолютно - шефът нарушава правилата и за наказание...му дават имунитет.

# 1 315
Тото направи груба грешка със заяждането с ББ, очаквам да го окепези тотално, той вече почна даже. Така и не се научиха, че няма значение какъв си, а как ще те представи брадърчето в тази игра. Жалко, но истина.
Отделно, че има и за какво - явно му е навик на рапърчето да флиртува с жените и после, като хлътнат, да се отдръпне и играе тяхна жертва, ни лук ял, ни мирисал. Още във визитката се оплакваше от дебеланите, дето го налазвали агресивно. Тъпо и грозно поведение, четка его, явно.
Мегз сгреши със самоспасяването - нали беше много борбена, защо избяга от номинации?! Не знам как откривате и грам искреност в нея, за мен всичко е стратегия и дълги анализи и сметки преди да влезе.

# 1 316
Точно, Здравко от първия ББ как всеки път беше номиниран и оцеляваше, че чак и победи, няма нищо достойно да мишкуваш и се спасяваш сам.

# 1 317
Преди няколко дни разбрахме, че наш семеен приятел работи в екипа на ББ. Чухме се (не по повод ББ Wink ) и разказа набързо някои неща, разбира се, няма право да разкрива големите тайни. Wink
В общи линии наистина почти всичко е планирано и режисирано. През повечето време в къщата има екипи, всичко е под контрол и дори има повторения/дубли (така ли се пише в мн.ч.?).
Така че, момичета и момчета, забавлявайте се, не се карайте в темата. Приемете, че това е едно шоу, а не реалити. Гледайте на ББ като на евтин сериал. Wink

п.с. Миналата седмица съвсем реално е идвала линейка за един от съквартирантите. Но така и не разбрах за кой. Предполагам, че някой се е наранил по време на военната мисия.

# 1 318
  • София
Нали беше много справедлива, точна, жертва се да седи навън с губещите, пък сега гледа да си спаси кльощавия задник.
И кого трябваше да спаси, според теб!?
На мен пък ми хареса, че е искрена и пряма за пореден път... Wink
Любимеца й Тото, Ваня - нали била най-умна...Абсолютно нагло и противно същество е.
Ако беше някой друг, Сашка например, нямаше да е странно да се спаси, но Мегз, това е в разрез с  всичките й претенции.
Joy
Е нали, ако го беше спасила, щеше да кажеш /не само ти, разбира се Wink/, че той не я ще, пък тя му се предлага... Няма угодия, ей... JoyJoyJoy   Пък и той не иска контакт с жени, де... горкия... Wink
А по логиката с най-умната, можеше да избере и най-богатата, най-бедната, най-тъпата и другите най... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 319
Да де, няма значение кого да спаси, ето, можеше и Роналдо, нали единствен той защитил жените...уж му много благодарна. А Тото го беше сложила все начело в класациите, ама иначе не иска да го спаси...Може би защото той каза, че въобще не му пука коя му се сваля...Joy

Общи условия

Активация на акаунт