Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 181
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Като знаят, че е обвързан, все ще започнат да го разпитват какво, що... И няма да научат 5 и 10 човека, а всички зрители, гледащи предаването. И аз да съм, и за мен няма да искам да се говори вътре.
Е, той нали ги е уведомил, че е обвързан... тогава!?
По-интересното е, че той непрекъснато търсеше контакт с Мегз, а сега не му бил приятен контакта с жени... явно са му свили сърмите при свиждането... Stuck Out Tongue Winking Eye
Търсил той контакт, те не могат да го разделят с Ваня... Mr. GreenЗабрави ли Мегз как се уговаряше с него - искам да ми отделиш един час да ми обясниш как се спестява... hahaha Joy
Аха... само че след като той настоятелно я търсеше, за да си говори с нея... и каза на Ваня, че дори да не и е приятно, няма да спре да си говори с Мегз... Забрави ли? Smirk

# 1 291
Според мен, ред е на Антон да си оди, домА... hahaha

# 1 292
Според мен беше напълно нормално да спаси себе си. Не виждам какво ненормално? Нали и тя се бори за победа?

Каква победа?Те пари за победата не дават, а хонорара така или иначе ще си го вземе, щом не е напуснала сама.
Забравяш егото Wink  Отделно предни сезони се коментираше, че и за хонорара има значение колко седмици си бил вътре.

# 1 293
Според мен ще изгонят двама. Винаги правят така когато номинираните са много. Цуни и Антон хвърчат.

# 1 294
Дами, бъдете реалисти. Кой според вас заслужава да бъде спасен? Та те всички са пепелянки с психични отклонения.

# 1 295
Мегз за пореден път ме изкефи. Мисля, че тази вечер тя се разсърди на Тото; и това, че не спаси него, а себе си, беше нейният начин да му покаже, че му е обидена. Цуни ще си ходи в понеделник, предполагам. 

# 1 296
Значи шеф Петров е в нарушение, но по този начин се спасява.
Мегз пък ще решава кои двама да се спасят. Много ясно, че едната ще е тя.
И какво се получава, ББ прави така, че те да останат.
А на мен така ми се ще да си тръгват, и двамката. Няма само тях да гледаме.

# 1 297
Според мен беше напълно нормално да спаси себе си. Не виждам какво ненормално? Нали и тя се бори за победа?

Каква победа?Те пари за победата не дават, а хонорара така или иначе ще си го вземе, щом не е напуснала сама.

Победата не е само в парична стойност. Мегза я видяхме,че е болно амбициозна, та спасяването и е съвсем естествено.

# 1 298
  • София
Нали беше много справедлива, точна, жертва се да седи навън с губещите, пък сега гледа да си спаси кльощавия задник.
И кого трябваше да спаси, според теб!?
На мен пък ми хареса, че е искрена и пряма за пореден път... Wink

# 1 299
Мегз за пореден път ме изкефи. Мисля, че тази вечер тя се разсърди на Тото; и това, че не спаси него, а себе си, беше нейният начин да му покаже, че му е обидена. Цуни ще си ходи в понеделник, предполагам. 

И правилно. Тото не може хем облаги да ползва, хем да казва че жените го напрягали.

# 1 300
Браво на Мегз! Показа, че има и себеуважение, като не спаси Тото.

# 1 301
Жалко, че не може Петканов да си замине. Държи се като подлога на онзи умопобъркан шеф. Номинацията му за Роналдо беше патетична.

# 1 302
Жалко, че не може Петканов да си замине. Държи се като подлога на онзи умопобъркан шеф. Номинацията му за Роналдо беше патетична.

И аз съжалявам, че никой не го коментира. Много неприятен.

# 1 303
  • София
Петров защо беше спасен от номинации? Нещо пропуснах този момент. Thinking

Не си, предполагам, че ще пълнят утрешния епизод с това.

# 1 304
БББ най- после с бисер:
Що говориш кат' Алфредо на хелий, ма? (Към "МегЗ")..BalloonBalloon

Общи условия

Активация на акаунт