Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 041
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 560
И аз мисля,че Тото има инфо отвън. Защо не направи забележка при първия среден пръст, при първата обида,м? А чак сега...не му вярвам и на него...

# 1 561
  • На ръба..
😂😂😂 ще ме уморите

# 1 562
  • Брюксел / София
Леле, брадърът създава страшна интрига:( Мн ще е грозно, предчувствам...

# 1 563
Баси гнусно-подлярския и интригантски Биг Брадър.

# 1 564
  • Тра-ла-ла
И аз мисля,че Тото има инфо отвън. Защо не направи забележка при първия среден пръст, при първата обида,м? А чак сега...не му вярвам и на него...
Примерно, защото не ни показват всичко.

# 1 565
Петров отдавна трябваше да го разкарат. Много е натоварващ, представям си какво им е на хората, които работят за него.

# 1 566
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Гани сега ще се окрили от вниманието.  Laughing

# 1 567
Каква е интригата, че се наложи да сменя канала???

# 1 568
  • Испания
При положение че не гледаме 24 часа, не можем да знаем нищо за последователността на събитията, това колко пъти са се разправяли с Петров, дали са му мълчали досега, кой е мълчал и кой не.

Гледаме монтажи.

# 1 569
Никак не ми стана кофти за готвача. Всичко си е заслужил. Обиденият шеВ си тръгвал! Но преди това не пропусна да каже на Мегз, че е "свиня мръсна". Хареса ми това, което му каза Тото. Факт е, че успя да вземе думата и да му каже колко е жалък, защото оня се беше занемил от алкохол и самосъжаление. Мисля, че и Тото си беше пийнал повечко и изрази гласно презрението, което изпитва към жалкия готвач. На мен лично не ми пука защо и кога му го каза. Хареса ми, че готвачът опита от собственото си "ястие".

# 1 570
  • Бургас
Петров отдавна трябваше да го разкарат. Много е натоварващ, представям си какво им е на хората, които работят за него.
Горките хора.

# 1 571
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Брей, Ганито каква услужлива памет има, не си спомняла. А вчера как помнеше.....  Rolling Eyes

# 1 572

Петров каза,че сега за първи път не прекъсва някого...тоест не е имало предни забележки...

# 1 573
Или примерно, че пак е режисирано... Mr. Green

# 1 574
Брей, Ганка изведнъж я обхвана амнезията като я изтипосаха пред камерата.

Общи условия

Активация на акаунт