Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 240 973
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 785
А някой знае ли как изглежда Миглена без перуки и екстеншъни?

И без скули и фасети:
Скрит текст:

# 1 786
  • София
Пойчи няма да чистя...ще си изцапам мантията..

Mного си противоречиш, нали уж нямаше мантия.  Thinking

# 1 787
Хайдеее и тук се оформиха лагерите,е време беше ,без лагери ли ще сме тази година и в къщата и извън нея  Rolling Eyes Mr. Green
Лагер 1-за Мега
Лагер 2 -против Мега,повтарям  Naughtyпротив Мега,а не за Джугани !! hahaha

# 1 788
Хайдеее и тук се оформиха лагерите,е време беше ,без лагери ли ще сме тази година и в къщата и извън нея  Rolling Eyes Mr. Green
Лагер 1-за Мега
А тия дето са за Джугани? Ко прайм? А? Mr. Green

# 1 789
  • София
Е, то не е да избираш по-малкото зло, а в случая имаме едни хора в една къща и обсъждаме тях. От цялата кошница с ябълки си избираш една или две.

# 1 790
Само на мен ли приятелката на Тото не ми се видя кой знае какво?

# 1 791
И на мен не ми хареса, нито пък той. Грозен ми е.

# 1 792
Лагер 1-за Мега
А тия дето са за Джугани? Ко прайм? А? Mr. Green
Вие сте лагер-3  Joy

# 1 793
Ганка най ми хареса как Мария Дамата я отряза. Когато Ганка отиде да пита за какво са се сларали с Енджи и дамата с маниер и каза: "Кое точно искаш да ти уточня?" и двуметровата си подви куйрука: "Ма мен НИ МА интИрИсувА."

Енджи е доста нахална. Първо искаше да се направи репортаж за скандала и с Мария, после се изтипоса пред Цуни и той нищо не смееше да говори. Мегза беше много права, че тя не трябва да присъства за да може да говори спокойно той от страна на Мария.

# 1 794
  • тук, на мястото си
Явно много съм остаряла щом не мога да си отговоря защо се правят на такива. Ето Миглена ( или Меглена) какво хубаво момиче си е била, а сега е една фъфлеща рошла, на която нищо не се разбира и която сякаш е пациентка на женско отделение в някоя психиатрия. Дженка си е същата работа.

# 1 795
В общи линии нази година, колкото звИзди, толкова и лагери. Само за Шефчето и за Антон сме единодушни. Blush

# 1 796
Ми на мен пък Мегз не ми харесва и преди операциите. В Къртицата дори бях убедена, че е ромка.

# 1 797
Тя може да е такава, кой я знае.

# 1 798
Връщам си думите обратно, че харесвам Тото. "ноо ме разочарова този мен, чеС'но.
Ванче, давам ти го.
Мегз не ми харсваше нито преди, нито сега, но и тогава и сега имаше позиции, които успешно или не отстоява. Иначе се убеждавам, че това момиче има някакви липси в детството, или нещо с главата на моменти не у ред.

# 1 799
  • У дома
Добро утроо...много сте писали, но днес успях и ви изчетох. Не съм гледала няколко епизода, но освен скандалите и истериите май не съм изпуснала нещо. Снощи беше потресаващо. Забелязала съм, че хората с по-беден речник или подбор на думи, не могат да с  защитават словесно и налитат на бой- Джулиана снощи. Харесвам е до някъде, но напоследък много си вре носа където не й е работа. Мара добре я нареди, когато се караха с Енджи. Снощи Каканижева ми се издигна леко в очите. Макар и пълно куку ми хареса как им го каза и на Ганка и на Тото. Такъв пък смотльо...галят се по ръцете, все навряни един в друг( това което дават), и за капак-Тя флиртува, аз Не. На това му казвам Мишок. Явно се е събрал с "красавицата" отвън и вече е примерен. Някой каза, че приемал Каканижева като "едно от момчетата", ами ако така се галят помежду си момчетата, незнам какво да мисля😂

Аз още не мога да си обесня защо Шехерезада водеше новините с корона😞
Не я харесвам, снощи ви се затвърди мнението за нея-докато кака Марчи беше вътре мълчеше, сега иска да говори в новините за скандала, защото пикинеза не може да е подхване пак.
Шеф Кюфте, защо искаше да излиза???

Общи условия

Активация на акаунт