Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 240 975
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 770
Някакъв бъг има с анкетите в мобилната версия и не могат да се четат първите мнения на всяка следваща страница, затова няма.

Аз съм с Щерева  Simple Smile

Хоп още някой е с Тото, ама вие сега да не го сваляте ей  Joy

# 1 771
  • Враца
Като слушам тирадите на шефа, се чудя някой обяснявал ли му е значението на думата "обичам",
че я използва почти ежедневно и то за хора , които своевременно нарича "мръсни свини" "боклуци" и тем подобни гадости, които дори не желая да се мъча да си припомням???

# 1 772
  • Тра-ла-ла
Хоп още някой е с Тото, ама вие сега да не го сваляте ей  Joy
Две ще го свалят, а той ще стои на другия край на острова и ще се прави на ощипнана мома Joy

Като слушам тирадите на шефа, се чудя някой обяснявал ли му е значението на думата "обичам",
че я използва почти ежедневно и то за хора , които своевременно нарича "мръсни свини" "боклуци" и тем подобни гадости, които дори не желая да се мъча да си припомням???
Ей, ама никаква толерантност в 21 век. Ми той човекът така изразява любовта си Crazy

# 1 773
  • Враца
Ама, казвайте ги тия работи, де!

Аз как да разбера, като хем им търси постоянно диалог, хем не се държи никак дамско!  ooooh!

# 1 774
За мен плюс е, че тя си го признава това с говоренето и в изповедалнята на няколко пъти каза, че забавя нарочно, за да се разбира какво казва.

А Гани е ужасна, говори откровени лъжи, после твърди, че не е казвала, че чак е удряла майка си, след това пък вярно било, щом нейната майка ѝ го е казала. Че и наглее и вместо да се извини, че е обидила външен човек, тя продължава. Майка ѝ изрично каза, че нито е пътувала с Мегз в колата, нито Мегз я е удряла, нито я е обиждала. Държала се е грубо и са се карали, но това е много различно от думите на Гани. То се вижда, че Мегз е експресивна и като подпали за нейната теза може да я защитава докрай, но това не означава, че не уважава майка си.

Но като цяло Мегз да не ти е в къщата, натоварваща е за живеене заедно, винаги иска да се изяснят докрай нещата дори това да трае часове. Понякога човек трябва да замълчи.
Точно това пиша от снощи и все някой защитник на Мегз се опитва да ме убеди, че харесвам Джулиана. Изобщо не коментирам конкретната случка, а цялостното представяна на Миглена. Натоварваща е и по-голяма част от скандалите с нея ги гледам без звук вече. Вчера ми направи впечатление как налагаше мнението си за новините. Дори да има право, дразнещото е,че се изявява като последна инстанция.https://

# 1 775
  • София
Чакай малко, мисията в живота на Мегз едва ли е да е ненатоварваща за околните. При всичките й проблеми, тя се държи доста добре - не я дадоха да обиди някого, да клюкари и т.н., за разлика от всички останали, които се осраха отвсякъде като интриганти, тотално нетактични и направо злобни. Ако е такава, каквато я видях до момента, предпочитам да се познавам с нея, отколкото с всички останали в къщата.

# 1 776
А някой знае ли как изглежда Миглена без перуки и екстеншъни?
В анкетата гласувах за Сашето, ще си хапваме леща заедно. Mr. Green Laughing

# 1 777
За мен пък беше шокиращо как седна да я интервюират колко е шокирана от обвиненията, но първо се нагласи от коя страна да я снимат, а след "интервюто" стана и се захили
Значи играе доста често и е обиграна
И другото- виждала се е отстрани. Ми не е нормално човек да говори така. Фъфлещо и неразбираемо- и като скорост, и просто чисто физически неразбираемо. Джулияна доста се изложи по други начини, селянка и комплексарка си е, но говори бавно и разбираемо. Като отличничка на изпит.

# 1 778
Аз също не симпатизирам на Мегз. И на Джугани също. Но Мегз ми е една идея по противна. Как изобщо някой може да мисли, че тази лоша актриса е стойностен човек. Няма да спра да се възмущавам на самочувствието, с което представя китайските реплики на известни брандове, че даже убеждава младите момичета, че това е най доброто на пазара.

# 1 779
  • София
На мен маниерът на ГанитУ ми е противен - флегматичен, тип "аз съм безпомощна, грижИ се за мен", което приспива вниманието на околните и тя току вземе, че им забие нож в гърба. На нея това й е номерът в живота, а такива хора са ми крайно неприятни. За съжаление твърде късно биват разпознати каква стока са.

Под виждане отстрани, Мегз има предвид нещо, което явно е учила по психология, във всеки случай си използва тези техники да се надъхва и добре прави, просто я "хващат" камерите.

# 1 780
Е, Джулияна е просто потресаваща, няма две мнения. И външен вид, но и вътрешния свят е също толкова гротесков и не изненадва с нищо. За съжаление. Просто е страхотия която и да е да е насреща ти. Като анимационни герои са. Учудвам се че такива хора наистина съществуват и не се лекуват, а са насърчавани да се изявяват, дори и само заради сеира, който гледат околните.

# 1 781
Чакай малко, мисията в живота на Мегз едва ли е да е ненатоварваща за околните. При всичките й проблеми, тя се държи доста добре - не я дадоха да обиди някого, да клюкари и т.н., за разлика от всички останали, които се осраха отвсякъде като интриганти, тотално нетактични и направо злобни. Ако е такава, каквато я видях до момента, предпочитам да се познавам с нея, отколкото с всички останали в къщата.
Няма проблем, мога и много да почакам. За никъде не бързам Blush

Andariel, целта ми не е да споря с теб. Щом я харесваш, си открил положителни черти в нея, няма лошо. Мен ме натоварва. Отказвам да избирам по-малкото зло и да трябва някой да ми харесва от подбраните. Ако има такъв, то това ще е Александра или нейният Дани. Поне това, което дават от тях дотук не ме кара да натискам "mute"- то на дистанционното. От останалите видях скандали, обиди, квалификации и свръх самочувствие, което не виждам с какво толкова е подплатено. Едни се сврели като мишки и ядат или слухтят, другите правят диалози на висок тон и един Алфредо по средата, който уж нищо не разбрал. Голямо постижение да размахваш 3-те си висши, да се хвалиш, колко апартамента са ти оставили родителите или да са правиш на интересен в национален ефир, че имаш фиби в косата. Мегз щеше да ми хареса, ако не се прави на интересна, за да е постоянно център на внимание.

За първа година нямам фаворит почти месец след началото на формата. Като гледам... няма и да имам.

# 1 782
Добро утро...и днес осъмнах без мантия.. Confused
Изчетох ви обаче. После и ще догледам епизода...

# 1 783
  • Сф
Добро утро...и днес осъмнах без мантия.. Confused
Изчетох ви обаче. После и ще догледам епизода...
А кога ще чистиш, а?

# 1 784
Пойчи няма да чистя...ще си изцапам мантията..

Общи условия

Активация на акаунт