Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 240 986
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 755

Но като цяло Мегз да не ти е в къщата, натоварваща е за живеене заедно, винаги иска да се изяснят докрай нещата дори това да трае часове. Понякога човек трябва да замълчи.

Не мисля, че иска да изясни нещата, целта е да се приеме нейната гледна точка. Безусловно. И понеже не винаги може да тропне с краче и да реши спора с "аз съм шефът", го води безкрайно, докато другият се изтощи и отстъпи.

# 1 756
Аз също смятам,че Мегз има доста логическа мисъл и мисли бързо като цяло(е , и бързо говори), но понякога малко се обърква.Невротична и избухлива е, има странности, но ми е симпатична.Особено на фона на перхидроленото създание.
Не може да й се отрече, че не е проста и може да си използва главата по предназначение (а не само за забиване на фиби), но определено нещо не е наред с нея. Тя си говори самичка, кара се сама на себе си на глас, събира буболечки в буркан, реве за щяло и нещяло... Thinking
Именно затова ми е интересна като образ-различна е.
Аз също съм си бърборила сама на себе си, не го смятам за лудост.И мъжът ми съм го чувала също да се тюхка или ядосва за нещо и да си говори. Sunglasses

# 1 757
Мегз ще е някаква рогата зодия, овен,козирог или newsm78

# 1 758
  • София
Ох, това за говоренето вече го обясних тъкмо два пъти! Пак ли да го обяснявам? Теб те дразни, че е упорита и както казваш, иска да се наложи. И с какво тя е по-различна от останалите? Нима те не искат да се наложат? Нима ти не искаш да се наложиш? дори в момента го правиш - искаш да се наложиш, че Мегз е тъпа, говори си сама и т.н.

# 1 759
  • Тра-ла-ла
Мегз ще е някаква рогата зодия, овен,козирог или newsm78
Рак. И Тото е Рак. Те за това много добре анализират нещата и имат ясно и точно мнение кой какъв е.

# 1 760
Не съм ги запомнила, защото не съм си поставяла за цел дазапомня конкретните думи. За мен беше важна схемата на изказванетои макар да не помня точните думи, всичко си беше съвсем нормално подредено, нямаше излишни.  Според мен се изразява доста добре, не усетих водопад от думи.
О, да, а особено разговорът с Енджи и български на ниво Алфредо... Joy

# 1 761
Сашето и Марга пак преживят. Joy Най-добре са си двете.

Е, как?! Живот си живееш, Сашке! Laughing

Който за квото си е влезнал! Сачка и Марги са влезнали да се наспят, да си починат от деца/внуци, мъже и тн, и да се нахранят за чужда сметка... Други хора са влезнали да си правят кефа и да пият пичиета на чужда сметка. Трети пък, да рекламират себе си и бизнеса си - кой перуки, кой палачинки без яйца... И като се почне на ти палачинките, дай си ми перуките... Гледаме цирк с пичие в ръка и леща в пазвата...

# 1 762
Оооо, любимото ми - зодии, ако и тази година най-големият идиот е моята зодия край
....
Мегз, Тото - Рак,
Богданска, Петров - Водолей,
Роналдо, Гани - Риби,
Торес, Касабие - Скорпион,
Нахранова - Стрелец,
Мария, Антон - Козирог,
Цуни, Милев - Телец,
Щерева, Петканов - Дева,
Сашка - Везни

...

А няма мойта зодия Simple Smile

# 1 763
Ох, това за говоренето вече го обясних тъкмо два пъти! Пак ли да го обяснявам? Теб те дразни, че е упорита и както казваш, иска да се наложи. И с какво тя е по-различна от останалите? Нима те не искат да се наложат? Нима ти не искаш да се наложиш? дори в момента го правиш - искаш да се наложиш, че Мегз е тъпа, говори си сама и т.н.
И ти неразбрана като Мегз.  Smiley

# 1 764
  • Тра-ла-ла
Мегз, Тото - Рак,
Богданска, Петров - Водолей,
Роналдо, Гани - Риби,
Торес, Касабие - Скорпион,
Нахранова - Стрелец,
Мария, Антон - Козирог,
Цуни, Милев - Телец,
Щерева, Петканов - Дева,
Сашка - Везни
Близначките - Стрелец

# 1 765
  • София
За странност - странна е. И на мен тогава ми звучеше абсолютно изкукала. Но напоследък сериозно се заслушах и стигнах до други изводи.

Като каза за Енджи, ащо тяя е дошла на 6 години тук, не би трябвало да прави грешки с българския. Според мен спекулира и кокетничи с грешките, сякаш нарочно иска да се разграничи и да подчертае, че е чужденка. Ако беше дошла тук на 19 как да е.

# 1 766
Джулая,  Hug

# 1 767
Е, може ли пък един Лъв да няма за разкош Hug

Честно казано гледам Биг/Вип Брадър от стъпването на предаването в нашия ефир(знам, че не е за гордост Grinning), нямам пропуснат сезон, но за първи път участниците са ми така безразлични, поне непоносими да ми бяха щеше да е по-добре. Гледам 15-20 минути и после разчитам на коментарите ви.
Влизат, излизат, събират информация, нагаждат държанието си спрямо нея. Интересното е, че няма ясно обособени лагери, днес сте приятели, утре врагове, обикновено има поне по двама изявени лидери от враждуващи групи.
Само изключая битката Петров срещу всички и всички срещу Петров. Чудя се възможно ли е да си хем грандоман, хем страшно неуверен в себе си ?Confused

И най-голямата бомба за мен е, че ....Мегз ми се вижда най-трезвомислеща. Жалко е, че казва много истини, но с тази бързина на изказ, говорни дефекти и други комични прояви, никой май не я взема насериозно.

Богданска никаква я няма, аз нищо като разсъждение от нея не чух.

# 1 768
Автора на темата харесваше анкети нали?, може да ги добавяш другаде и в заглавната да сложиш линкове

Ха сега -> Ако се окажете на необитаем остров с участник, кого бихте избрали?
Simple Smile

И линк към БББ https://gospodari.com/video/list_videos/524

# 1 769
  • Тра-ла-ла
А защо не се пускат в заглавната страница анкети?!

Гласувах за Тото. Двоумях се между него и Петканов, но последният ми е по-малко мъж и повече лигня. Докато с Тото все някак ще оцелеем Laughing

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 01:12 от Джулая

Общи условия

Активация на акаунт