Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 240 977
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 740
Тотю хич не я налази, план Б Joy

# 1 741
  • Варна
Аз също смятам,че Мегз има доста логическа мисъл и мисли бързо като цяло(е , и бързо говори), но понякога малко се обърква.Невротична и избухлива е, има странности, но ми е симпатична.Особено на фона на перхидроленото създание.
Не може да й се отрече, че не е проста и може да си използва главата по предназначение (а не само за забиване на фиби), но определено нещо не е наред с нея. Тя си говори самичка, кара се сама на себе си на глас, събира буболечки в буркан, реве за щяло и нещяло... Thinking

# 1 742
  • Тра-ла-ла
Да не говорим, че каквито и удобни хипотези да се опитва да защитава, предизвикан или не, флирт и налазване от нейна страна си имаше.
Историята не помни мъж да е изнасилен от жена Mr. Green Та Тото хич не се е дърпал, давал е нишани. Вероятно и закачките са им почнали преди да изплюе камъчето, че има гадже, което е пу**овска постъпка. А после едва ли не "аууу, гадината ме налази и аз се напрягам"

# 1 743
Едно хубаво гифче не мога да намеря в сезона ... Sad пфу
Ааа, намерила си го, само лещата в пазвата не се вижда, затова пък други прелести са доволно видими. Smiley

# 1 744
Да не говорим, че каквито и удобни хипотези да се опитва да защитава, предизвикан или не, флирт и налазване от нейна страна си имаше.
Историята не помни мъж да е изнасилен от жена Mr. Green Та Тото хич не се е дърпал, давал е нишани. Вероятно и закачките са им почнали преди да изплюе камъчето, че има гадже, което е пу**овска постъпка. А после едва ли не "аууу, гадината ме налази и аз се напрягам"
[/quote
гУркият, напрегнал се бил.

# 1 745
  • София
За мен плюс е, че тя си го признава това с говоренето и в изповедалнята на няколко пъти каза, че забавя нарочно, за да се разбира какво казва.

А Гани е ужасна, говори откровени лъжи, после твърди, че не е казвала, че чак е удряла майка си, след това пък вярно било, щом нейната майка ѝ го е казала. Че и наглее и вместо да се извини, че е обидила външен човек, тя продължава. Майка ѝ изрично каза, че нито е пътувала с Мегз в колата, нито Мегз я е удряла, нито я е обиждала. Държала се е грубо и са се карали, но това е много различно от думите на Гани. То се вижда, че Мегз е експресивна и като подпали за нейната теза може да я защитава докрай, но това не означава, че не уважава майка си.

Но като цяло Мегз да не ти е в къщата, натоварваща е за живеене заедно, винаги иска да се изяснят докрай нещата дори това да трае часове. Понякога човек трябва да замълчи.

# 1 746
  • София
В изповведалнята и разговорът й с футболиста се сещам за последно.  Когато говореше с футболиста за флирта, използва две хипотези с две обяснения, което беше трудно смилаемо, защото за това е нужно и този, който слуша, да може да задържи двете хипотези с двете обяснения в ума си, да ги анализира и да отхвърли или приеме някоя от тях. сега не помня точно какво каза, но такава беше структураата.
Ама как да ги отбере и задържи сред водопада от скоростно изстреляни думи (не коментирам дори говорните проблеми), половината от които ненужни. Факт, че и ти не си ги запомнила.
Не отричам, че може да върже логическа мисъл, но за неразбирането й не са виновни събеседниците, а собственото й неумение да я изрази.
Е, да, де... ние всички нали точно това казваме: Тотю си стоеше ни лук ял, ни лук мирисал, а тя взе, че го налази, мамка и...  smile3532

# 1 747
Понеже не гледах днес, някоя от вас, мили дами, ще ме светне ли кога майката на това.... същество Гани е давала обяснения?

# 1 748
Тото може и да е влязъл свободен. Но ако и той излиза за участия, а приятелката му е размислила и са си простили, и ето, вече е зает. Gift Heart
Размишлявам си само, диалог не ви търся. Wear Handbag

# 1 749
  • София
Не съм ги запомнила, защото не съм си поставяла за цел дазапомня конкретните думи. За мен беше важна схемата на изказванетои макар да не помня точните думи, всичко си беше съвсем нормално подредено, нямаше излишни.  Според мен се изразява доста добре, не усетих водопад от думи.

# 1 750
  • София
Понеже не гледах днес, някоя от вас, мили дами, ще ме светне ли кога майката на това.... същество Гани е давала обяснения?
Доколкото прочетох, майката на Гана е била  при Гала и казала, че Мегз не е удряла майка си, а майката на Мегз се е включила по тел. и е попитала, дали Мегз въобще е била с тях в колата и онази е признала, че са пътували само двете майки... Много майки, много нещо... Joy

# 1 751
Вчера ли, онзи ден я пуснаха в ефир. Жената си каза, че дъщеря и преувеличава и такова посегателство няма.

# 1 752
Реших да се светна относно творчеството на Тото.
Интересно ми стана за голямата им фенска маса, която имат.
Общо взето 2-3 известни песни с потресващо тъпи текстове..
https://textove.com/skandau-replay-tekst
https://textove.com/skandau-mafiya-tekst
И още по-тъпи клипчета, които правят в youtube.
Ако тези хора имат огромна фенска маса, верно, положението в БГ не е добре.

# 1 753
  • Тра-ла-ла
Джуката днес смени версиите и каза, че едва ли не така като гледала Мегз...можела и да набие майка си. Но не каза твърдо "да, бИла е майка си". Това е толкова тъпо същество. Ниско самочувствие и се чуди как да блесне...къде с хвалби колко е богата, къде с лъжи, за да привлече внимание.

# 1 754
  • София
Тото може и да е влязъл свободен. Но ако и той излиза за участия, а приятелката му е размислила и са си простили, и ето, вече е зает. Gift Heart
Размишлявам си само, диалог не ви търся. Wear Handbag
Да, точно така... но първо Мегз не е Ванга, за да знае кога Тотю е свободен и кога зает... Wink  и второ как изведнъж стана така, че жените му се нахвърлят /и конкретно Мегз!/ без той въобще да е дал какъвто и да е повод за това... МиШкарско е /не мъЖкарско Wink/, както и да го погледнеш... Flushed

Общи условия

Активация на акаунт