Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 240 998
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
Изобщо не ми пука колко висши имат двете дами. Има доста начини за взимане на диплома. И двете ми е мъка да ги слушам.
Миглена изобщо не ми изглежда толкова сложна и интелигентна. Интелигентният човек прекратява спора, когато вижда, че отсреща е глупак. Мегз прави точно обратното - повишава децибелите, в отчаян опит да убеди опонента в правотата си.
Ако двуметровото джукесто и цицесто чудовище беше излъгало така нагло за мен и майка ми, щеше веднагически да спадне до един метър...  #2gunfire
И като виждам, че има хора, които намират това за в реда на нещата, а опита на Мегз да изобличи лъжата за отвратителен, ми става тъжно... много... Cry

# 1 711
Истеричното каканижене на Мегз никого не убеждава в нещо.

# 1 712
Аз за Гани не бях чувала. Кой е по зле, а?

Е, и за тримата не бях чувала, но не е срам само заради Тото, предвид фенската му маса Simple Smile

# 1 713
Аз не бях чувала само Тото и Роналдото.  Да ме питаш откъде ги знам другите.

# 1 714
Майката на Джуката потвърди, че няма посегателство още вчера. Какъв е спорът. Трите виШи, с дългия трудов стаж 2м, и с тясната спИциализация си преувеличава и измисля.

# 1 715
  • София
В изповведалнята и разговорът й с футболиста се сещам за последно.  Когато говореше с футболиста за флирта, използва две хипотези с две обяснения, което беше трудно смилаемо, защото за това е нужно и този, който слуша, да може да задържи двете хипотези с двете обяснения в ума си, да ги анализира и да отхвърли или приеме някоя от тях. сега не помня точно какво каза, но такава беше структураата.

# 1 716
Аз не бях чувала нито за Тото, нито за Гани, нито за Енджи, нито за някой от Дани-тата. Като цяло не следя изобщо какво правят "известните", не гледам и телевизия почти, та не е толкова учудващо, че знам само Хранова, Мария, Сашка и Щерева.

Относно спорът на Мегз и силиконовата "красавица" - аз ако бях на мястото на Мегз, щях да й оскубя косата честно. А съм изключително спокоен и уравновесен човек. Семейството ми обаче е слабото ми място и мога да откача, ако някой си позволи да го обиди, така че напълно влизам в положението на Мегз. Според мен дори е твърде спокойна.

Изобщо средата там е под всякаква критика, толкова много тъпотия, злоба и лудост има там, че нормален човек не би могъл да вирее. То самият факт, че най-много се засягат на определението "беден" - за какво говорим изобщо?

# 1 717
  • Варна
С тези руси перуки просто трепе рибата.
Хахаха много точно! А в комбинация с цвиленето, което нарича смях, просто ми се ще да я шибна през лицето с рибата Animal Fish
За нея в пълна сила важи максимата, че вика този, който няма достатъчно силни аргументи, а просто иска да си наложи мнението. Същата е като шефчето...
А чичо Тото къде точно флиртуваше с МегЗ?! Нещо не го видях... Той се държи приятелски - все едно е с "едно от момчетата"...  А и МегЗ не може да стъпи и на малкия пръст на гаджето на Тото. Ето снимка за доказателство Kissing Heart
Скрит текст:

# 1 718
  • София
Майката на Джуката потвърди, че няма посегателство още вчера. Какъв е спорът. Трите виШи, с дългия трудов стаж 2м, и с тясната спИциализация си преувеличава и измисля.
Мегз дори не е пътувала с тях, ама Джуката не само не се извини или да даде заден, а не спря да лъже още и  да я обижда, все едно са излъгали за нейната мама... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 719
Едно хубаво гифче не мога да намеря в сезона ... Sad пфу

# 1 720
Хахаха много точно! А в комбинация с цвиленето, което нарича смях, просто ми се ще да я шибна през лицето с рибата Animal Fish
За нея в пълна сила важи максимата, че вика този, който няма достатъчно силни аргументи, а просто иска да си наложи мнението. Същата е като шефчето...
А чичо Тото къде точно флиртуваше с МегЗ?! Нещо не го видях... Той се държи приятелски - все едно е с "едно от момчетата"...  А и МегЗ не може да стъпи и на малкия пръст на гаджето на Тото. Ето снимка за доказателство Kissing Heart
Скрит текст:
Наистина е хубавка. На светлинни години от Мегз.

# 1 721
  • София
За нея в пълна сила важи максимата, че вика този, който няма достатъчно силни аргументи, а просто иска да си наложи мнението.
Joy Joy Joy
Ми, да! Вместо да извади "един силен аргумент", тя си "налага мнението", че не е удряла майка си...  smile3532

# 1 722
Едно хубаво гифче не мога да намеря в сезона ... Sad пфу
Е как ,хубав ти е аватара ,циците са на мегданЯ Grinning

# 1 723
За Мегз говорим/пишем по принцип, не само в конкретния случай. Тя винаги и за всяко нещо само вика.

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 18:39 от Чочита

# 1 724
  • София
Скрит текст:
Наистина е хубавка. На светлинни години от Мегз.
Ами след като има такава хубавица у дома, що гали Мегз, бе!? Тя ли да му пази връзката...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт