Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 239 238
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 2 160
Аз не ти се смях...само кожата ми....оная дето е на костите ми   Rolling Eyes

# 2 161
  • София
а онова, на което мувикат рукола, навремето растеше между плочките и трябваше да го махаме, когато ни караха да правим трудов полуден. Абе, мани, циЛИвилизациоооон.

# 2 162
Аз не ти се смях...само кожата ми....оная дето е на костите ми   Rolling Eyes

Опитваш се да симулираш, че имаш 3 висши, ама аз не ти се връзвам!!!

# 2 163
Ще ви накълцам мантиите на много тънки ивички!!! И после ще съм принудена да ви пратя в Марс без мантии!!!

# 2 164
Днес в ресторанта на шефа имаше някакво събиЧие. Минахме оттам понеже в съседство са ми любимите бургери, по парвенюшки с горе-долу средно изпечено кюфте (ама аз обичам сурово месо, ко да прайш, поростотия).
Баси селянката! Да ядеш бургери с кюфте, при положение че си била на метри от ресторанта на Негово Превъзходителство???

# 2 165
  • София
По кожа на костите?
Язък й за дипломите на Ганиту! тя като случай само показва как образованието не спасява от природна тъпота.

# 2 166
Ще ви накълцам мантиите на много тънки ивички!!! И после ще съм принудена да ви пратя в Марс без мантии!!!

МайкоУууу...б@си си садистката. Тва е гоуем грях ...тъй да знаеш. То моето не е просто мантия, а свещен плащ...тц..тц...кви хора има..

# 2 167
а онова, на което мувикат рукола, навремето растеше между плочките и трябваше да го махаме, когато ни караха да правим трудов полуден. Абе, мани, циЛИвилизациоооон.
Joy така беше, да.

Хайде поне да ме пратиш НА Дубай! Само да ми влезе чантата и найш с колко шрангови ще се върна...

# 2 168
Никога не бих приемала пари от мъж с когото не живея и нямам сериозна връзка! Ама явно не съм дама като Мара! 😂

# 2 169
Никога не бих приемала пари от мъж с когото не живея и нямам сериозна връзка! Ама явно не съм дама като Мара! 😂

Тяхната връзка е сериозна. При нея явно след третата среща връзката вече е сериозна. А и започне ли да й правят подаръци, вече е любовта на живота й  Peace

# 2 170

Те на такива дами, другояче им казват Laughing

# 2 171
  • Варна
Всъщност Петров ни най-малко не е от най-добрите ни кулинари, камо ли пък световно признат.Той открай време си приписва такива качества, но истината е, че в България са много малко кулинарите на световно ниво и той не е един от тях.ММ работи именно в тази сфера и от него знам какво се говори в тези среди и кои са признатите български кулинари.Петров готви наистина добре, но много се изхвърля и си е повярвал прекалено.Една проста справка в гугъл напр. може да покаже кои в действителност са топ готвачите в България и с какво и как са се доказали.

# 2 172
Е да да се виждаш два уикенда в месеца за се*с и да се бориш за вниманието му  е супер сериозна връзка! 🤣 според мен Мария е на издръжка, не са само подаръци!

# 2 173
Каквото и да си говорим, оправна си е Мара. Още не се е пуснала от единия клон и се хваща за друг. Като си помисля Райнето и други чалгаджийки, колко време си търсиха мъж, Мичето в малкия си джоб ги слага.

# 2 174
  • DE
Ние с ММ го наричаме секс туризъм  Grinning Обаче недоумявам, защо мъкне детето с нея  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт