Между другото разгледах и презентациите на шефчето в ресторанта му , в трип адвайзъра и честно к азано не съм впечатлена от бъркочите му и презентирането на 17 степенното му меню.Мисля, че само в бг могат да му минат готварските тъпотии за вип.
Всъщност той, освен че е бил готвач в Шератон по време оно, което мен лично ме притеснява, като знам, че от служителя на паркинга бяха с връзки, какви международни тапии и резултати има?Школи , успехи, дипломи? Тоя човек за мен е луд, а какво по- добро място от бг за самоизтъкване и изява на лудите
Ми май май ще се окаже, че той всъщност освен, че е поработил в 2-3 ресторанта в Испания, няма с какво друго да се похвали. Че даже и главен готвач не е бил там. Ама се завръща с гръм и трясък и както му знае балалайката си е доукрасил нещата. Какво пък чак толкова е постигнал, като Диневи го ползват за придворен шут и му плащат заплата, а топ- ресторантите му и в Банско ( с размерите на средно голяма маза), и в София май все са празни. Този човек си е измислил една приказка и толкова пъти я е разказвал и преувеличавал и разкрасявал, че вече сам не различава кое е истина и кое не. Световно признат бил, всеизвестен и доказал се на световно ниво- това са само част от твърденията му, докато бълва помия срещу някого от съквартирантите. И толкова категорично и високопарно го заявява, че хората чак не смеят да го питат какви са му пък толкова постиженията, да не ги помислят за прости, че не са запознати с тоз интергалактически кулинар.