Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 184
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 230
Изобщо не ми харесва този Тото. Не знам защо толкова го хвалите тук. Обвързан, необвързан бла бла. Сам се оплете в глупостите си.
И аз не го харесвам.
Много ми е антипатичен. Остроумничи не на място и самочувствието му е малко в повече. Ще го запомня вечно залепнал (въргалящ се) на дивана с цигарата в устата.

# 1 231
Петканов е толкова жалък. Дай да оставим възрастните да ни унижават защото са възрастни. Да му имам логиката.

# 1 232
  • София
Божее,  Тото не флиртувал  ooooh! ама така го разбирали жените и му било неприятно в компанията на жени...  Joy Joy Joy предпочитал да си контактува само с мъже...  Явно Ваня и Мегз са мъже...  Joy

Жалко, харесвах го...  Thinking

# 1 233
  • Тра-ла-ла
Тото ми е приятел, ама го номинирам ooooh! Защо искреността се бърка със споделянето на лични неща?!

# 1 234
Забележете как мъжете възприемат номинациите си, и как жените Grinning

# 1 235
Обаче и Брадърът се чувства прецакан. Тото го излъгал на кастинга, че е свободен. И ББ се е надявал на сезона на любовта.
Леле, Петканов се смее като умиращ кон. УжасТ.

# 1 236
  • Испания
Петканов е мноооооооо зле. По-добре да не го дават.

# 1 237
  • София
Хайде сега, големи моралисти... всички лъжат, обаче се хванали за Тото. Grinning

# 1 238
  • София /Абсурдистан
Къде има любов в сезона на любовта? Освен обичайните интриги и плюене, друго не виждам.

# 1 239
Браво на Тото, никой не е длъжен да говори за личния си живот. Може пък приятелката му да си има свои причини, поради които не иска да се знае. А и да няма... има си причини явно, за да не става публично достояние.
Защо тогава се държа като ощипана госпожица когато Сашка направи шегата за Дон Жуан при положение, че той сам е лъгал, че е необвързан?
И какви са тези хипотетични причини една жена да не иска да се знае, че е обвързана?

# 1 240
  • Испания
Миглена точно сега ще върне пръстенЯ на Антон и това ще го довърши.

# 1 241
Ау, Цуни не се харесвал на дамите...А най-голямата дама Марчето го посочи като фаворит за победата...

# 1 242
  • София
Не знам какво очакват от Тото да каже, това са лични неща. В страницата на Скандау бяха споделили, че се били раздилили. Явно преди влизането са се събрали отново т.е. той не е излъгал.

# 1 243
  • София
Като знаят, че е обвързан, все ще започнат да го разпитват какво, що... И няма да научат 5 и 10 човека, а всички зрители, гледащи предаването. И аз да съм, и за мен няма да искам да се говори вътре.

# 1 244
Голям проблем се оказа, че другите не знаят нищо за Тото. И умната Патрашкова, с назидателен тон - това значи, че той не се е разкрил пред другите.
Ама голямо престъпление е това, значи. За мен все още, човекът, който не получава факсове от космоса, е Тото.

Общи условия

Активация на акаунт