Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 208
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Испания
Щефа се изплаши сериозно...поне от разговора с Биги това пролича...но въпреки това не спря да се чека...отвратителен.

Напира го отвътре.

# 1 216
  • Тра-ла-ла
Е добре де, колко да са богати разни соц певици, с изключение на Лили Иванова, като тях ги виждам да участват само в коледния концерт на бнт и в някакви концерти на Орлин Горанов.
За съжаление пеят по разни клубчета и читалища. Казвам за съжаление, защото за мен това не е достойно за такива естрадни величия, но нямат избор Confused

# 1 217
  • Испания
Антонееееее, колективизмът умря със социализма.

# 1 218
Ти какво свърши днес??? Joy

# 1 219
Дани се владее, но Петров не може и това е очевидно. Дани според мен го дразнеше съвсем умишлено. Имах усещането, че се опитва да го предизвика да му посегне и да го изгонят.

И така да е, аз съм ок...

Ако е така, съвсем не съм ок. Стават еднакво противни.

Те на шефа все другите му виновни. Ами да се стиска бе...ако той удари...пак ли ще е жертва според теб?

# 1 220
Ох, Тони, вземи се върни в дупката си. Много ми е антипатичен този. Няма такава мишка просто. Не гледам "На кафе", но съм чела тук, че бил единственият коментатор, казващ истината... Обаче тоя се оказа такава мишка...

Малиии, Биг Брадър ми харесва тази вечер колко е директен... Много добре подреди Тото Wink

# 1 221
  • Испания
ББ прекалява с някои съквартиранти.

# 1 222
"Номинирам Тото, защото не прави нищо по цял ден. Включва се едва вечерта". А ти какво направи днес? Амиии, ъъъъ, ааа, миии, май днес не съм правил нищо и аз.

# 1 223
Изобщо не ми харесва този Тото. Не знам защо толкова го хвалите тук. Обвързан, необвързан бла бла. Сам се оплете в глупостите си.

# 1 224
Изобщо не ми харесва този Тото. Не знам защо толкова го хвалите тук. Обвързан, необвързан бла бла. Сам се оплете в глупостите си.
И на мен не ми харесва. Напомня ми на Тервел Пулев - флиртува с жените, след това се оправдава, че е сериозно обвързан.

# 1 225
Брадъра ги подпука здраво!

Петканов е тъпа  п#тка!

# 1 226
Твоят Дани да не се цани за сервитьор при готвача?

# 1 227
  • София
Аааа, Тет, шефът жертва не би могъл да бъде. Този спирачки няма, намила до последно, дори и да няма слушатели. Просто и Дани грам не ми хареса в ситуацията.

# 1 228
  • София
Браво на Тото, никой не е длъжен да говори за личния си живот. Може пък приятелката му да си има свои причини, поради които не иска да се знае. А и да няма... има си причини явно, за да не става публично достояние.

# 1 229
Ей го и другия, цена нямат тази вечер Joy
Бил проявил потенциална агресия!

Общи условия

Активация на акаунт