Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 198
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Испания
А защо шефчето говореше нещо на Дани Златков за Македония...Да не би футболистчето да е маке?!

Роден е в Благоевград.

# 1 201
  • Варна
А Цунито не гледа зърната, гледа кой колко пъти си сменя обувките

# 1 202
  • Тра-ла-ла
Ама все някой трябва да настъпи шефчето. Очвеиждно жените не могат да се справят и трябва мъж да го постресне, за да се сапикяса.
Така е, но ефектът, който постигна Дани е, че почти стигнаха до бой.
Понякога нещата трябва да ескалират, за да спрат. Според мен Дани се владее Wink

# 1 203
Да..Роналдо желязно самообладание има. А шефа яко си изтърва нервите...не издържа.

# 1 204
Много се дразня как по подразбиране Храновата трябва да е винаги "най"... Че с какво го е заслужила? Може да е велика певица (аз лично не слушам такава музика и не мога да кажа нищо), но като Човек смърди Angry

# 1 205
Шефа беше жалък и смешен.

# 1 206
Щефа се изплаши сериозно...поне от разговора с Биги това пролича...но въпреки това не спря да се чека...отвратителен.

# 1 207
  • София
Много грозно гримирана е Гани.
Уверявам се, че в тази жена няма едно красиво нещо... нито след безумните добавки, нито в жалкия остатък от това, с което я е дарила природата... Confused

# 1 208
Е добре де, колко да са богати разни соц певици, с изключение на Лили Иванова, като тях ги виждам да участват само в коледния концерт на бнт и в някакви концерти на Орлин Горанов. Никой не може да ме убеди, че някой влиза във Вип Брадър без да го е позакъсал за пари..

# 1 209
  • София
Дани се владее, но Петров не може и това е очевидно. Дани според мен го дразнеше съвсем умишлено. Имах усещането, че се опитва да го предизвика да му посегне и да го изгонят.

# 1 210
Дани се владее, но Петров не може и това е очевидно. Дани според мен го дразнеше съвсем умишлено. Имах усещането, че се опитва да го предизвика да му посегне и да го изгонят.

И така да е, аз съм ок...

# 1 211
Хранова може да е била велика, ама преди падането на Берлинската стена, има-няма близо 30г от тогава.

# 1 212
Значи, поведението на готвача е продиктувано от любов, а това на другите си е тормоз. Милият готвач, ако можеше да се види колко е жалък, но едва ли.

# 1 213
За мен поведението на Златния си е чиста стратегия. Съмнявам се толкова много да е искал да защити жените.

# 1 214
  • София

И така да е, аз съм ок...

Ако е така, съвсем не съм ок. Стават еднакво противни.

Общи условия

Активация на акаунт