Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 117
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 380
  • на брега на морето
Много е гадно това Гани, бре.  Хранова пък била богата на семейство. Май настъпи Каканижева  newsm78

# 1 381
Сашка и аз я харесвам, нищо, че като Винету се беше спретнала снощи с тоя червен парцал на главата...

Може би ми харесва това, че сякаш е над нещата. Например не реагира остро като Марга след класациите за по-по-най...не рева що не са я класирали като най-успешна на пример или поне аз не видях такава драматична реакция....плъзга се отгоре някак си, над нещата...

# 1 382
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Стори ми се, че в изповедалнята беше с пола от нарязаната рокля. Някой друг забеляза ли?
Това с нарязването ми изглеждаше режисирано. Поне Гани не вложи нужната емоция. Мяу мяу и я наряза.
Нарязаното също беше пола, не рокля. И аз видях, че Мегз е с нея в изповедалнята, но може да са били две еднакви поли. Обаче останах с впечатление, че била подарък от Ваня за Ганка.  Thinking

# 1 383
  • София
Не бойте се, утре като излязат, ще ги видим всички дружно в някоя дискотека. Няма да се учудя не 50, ами 90% да е режисирано всичко.

# 1 384
Удължете престоя на Сашка в курорта на ББ. Тя май наистина е там да си почине.
Между другото Хранова беше супер нахална Сашето като каза че не иска да си дава мантиите как и ровичкаше.

Държа се така, защото подценява Сашка. Дали щеше да й стиска да се държи така с Мария или кой да е друг от къщата?! Много ми е противна Хранова, много! Противна, защото е голямата претенция. Лежи на стари лаври.

# 1 385
За мен най-голямо недоумение ми беше това, че Миглена постави Сашка на последно място в класацията за най-успял  Crazy... и то при положение, че Сашка беше първа спасена при елиминациите в понеделник. Т.е. каквато и да е Сашка, то тя си има своята фенска маса, все още ходи по участия, хората знаят за нея.

# 1 386
За мен най - голямото разочарование снощи беше другарката Хранова... Мислех, че като е жена на години и успяла с кариерата си е над тъпите измишльотини на нЕк'ва пикла. Но както казват никога не е късно да станеш за резил.

# 1 387
  • густо майна Филибето
Не знаем ББ какви критерии за оценяване е дал. Ето, че за богатството е имал предвид какво изкарват в момента. Колко е богата Гани, като всичко е на майка й? А Тото някакъв мултимилионер ли е станал от рап в България? Аз узнах персонално за него от предаването.

# 1 388
  • У дома
Добро утрУуу... не гледах снощи Виповете, но погледнах коментарите, голям смях и излагации е имало. Днес ще се поправя и ще се постарая да ги гледам. То мантии, чисти обуща😂😂😂кои са номинирани тази седмица... в кратце каква мисия са имали с тия мантии..защо са си сменяли дрехите😶

# 1 389
Сашка и аз я харесвам, въпреки че се издъни с многото оплаквания при първата номинация

Хранова наистина е високомерна, тя така се държи и на сцена

МегЪз наистина е свръхамбициозна и с това дразни

# 1 390
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На мен ми стана смешно, че Гани се засегна повече от това, че я смятат за бедна, отколкото от това, че я смятат за тъпа.  Joy

# 1 391
  • густо майна Филибето
Добро утрУуу... не гледах снощи Виповете, но погледнах коментарите, голям смях и излагации е имало. Днес ще се поправя и ще се постарая да ги гледам. То мантии, чисти обуща😂😂😂кои са номинирани тази седмица... в кратце каква мисия са имали с тия мантии..защо са си сменяли дрехите😶
Ще гледаме Маг Петров как прави палачинки без яйца. Той е черния Маг, Хранова е с бялата тога. Наистина много нагло да ползваш чужди дрехи , когато собственика не иска да ги дава. Но и Сашка можеше да е по-категорична. Обаче като искаш да се харесаш на всяка цена....
Тия палачинки съм ги правила по време на купоните. И кекс правехме без яйца. Никаква магия няма, а е мизерия.Joy

# 1 392
Не разбирам защо сте толкова шокирани, че Мегз се самоспаси?

Учудващо е, щото го играе много морална и се изживява като някакъв борец и стожер на честта и достойнството. А няма нищо достойно в това, което направи снощи.

Иначе е откровена откачалка момичето. Има нужда от силни антидепресанти.

Колкото до скандала Гани-Щерева, Щерева има пълното право да има мнение, включително и, че Гани е тъпа, НО, когато смяташ някой за неприятен и прост, тогава просто правиш така, че да нямаш взимане-даване с него! А не да се мажеш нон-стоп е нейните помади и да й носиш дрехите, а след това - тъпа била...

# 1 393
Този Цуни е много тъп. Колко обувки си предствя, че трябва да си вземеш за вкъщата. Аз да бях бих си взела само пантофи и едни обувки за live-овете Grinning
Иначе Сашка не знам какво и се дразнят толкова. Вчера номинациите й бяха много по-адекватни от тези на Маргарита. И какво като поклюкарства от време на време с някой, то кой не го прави. Само дето не сипе непрекъснато злоба и жлъч, като Петров и Гани например. А за поспиването - ми ако си спи и вкъщи така, няма сега само заради тях да скача сутрин в 7. Важното е, че си участва в мисиите. Даже мисля, че тя е моя фаворит, заедно с Богданска. Другите участници до един са или интриганти, или злобни  и завистливи, или пълни психопати с комплекси и болни амбиции.

# 1 394
  • гр. Шумен
Сашка и аз я харесвам, въпреки че се издъни с многото оплаквания при първата номинация

Хранова наистина е високомерна, тя така се държи и на сцена

МегЪз наистина е свръхамбициозна и с това дразни

Е, как искате да се държи на сцена? Да ходи да се ръкува с всеки в залата ли?
Сбърка Маргарита, че изобщо се върза на тия тъпи класации. Ясно е, че с Мегата обитават различни вселени и нито Маргарита ще си купува китайските дрешки на дизайнерката, нито пък МЕгз ще иде на концерт на Хранова. Въобще не трябваше да я отразява. Но пък и не разбирам какъв е тоя хейт към нея, сякаш сме очаквали като е прочута певица да е ангел с крилца. People Angel

Общи условия

Активация на акаунт