Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 073
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 485
На каквото иска да се прави, само да излезе от ролята на хлебарка. Де що има закъсало парче хляб или изостанало шише с вода, тя е там.
Joy Joy Joy

Къде публикуват промотата? Не ги намирам на сайта на Нова Play

# 1 486
  • густо майна Филибето
Очаквах да видя снимката на Г.Б. , но уви! Затова пък на Свинаря са му сложили бая годинки отгоре Smiling Imp
Стана ясно кой е Свинаря - потайният мъж в живота на Мария!

# 1 487
На каквото иска да се прави, само да излезе от ролята на хлебарка. Де що има закъсало парче хляб или изостанало шише с вода, тя е там.
Joy Joy Joy

Къде публикуват промотата? Не ги намирам на сайта на Нова Play

https://www.vbox7.com/user:vipbrother

# 1 488
Очаквах да видя снимката на Г.Б. , но уви! Затова пък на Свинаря са му сложили бая годинки отгоре Smiling Imp
Стана ясно кой е Свинаря - потайният мъж в живота на Мария!

Оппа, някой май е стъпил накриво с тази новина, а линкът вече не работи... Sunglasses

Брадли, благодаря Hug

# 1 489
Тая Джулиана ще умре от завист горката.

# 1 490
Охоо , ще има екшън  smile3508
Минах на старата версия заради тази иконка  smile3532

# 1 491
Скрит текст:
Цитат
 Звездната диетоложка Енджи Касабие, която се изживява като ливанска принцеса, най-нахално лъже за годините си досущ като естрадния динозавър Лили Иванова. Красавицата се опитва да се изкара далеч по-млада, отколкото е, което подразни хиляди хора.

Преди 10 години красавицата нашумя след като втали със специален хранителен режим Стефан Данаилов и вече две петилетки все гони 30-те. Във визитката, с която Енджи влезе в Къщата на „ВИП брадър” е представена като 28-годишна бизнес дама – с цели 7 г. по-малко от действителните. Дали става дума за техническа грешка, или всъщност красавицата послъгва?

Оказва се, че докторката от ливански произход не само се подмладява с разкрасителни процедури, но и крие истинската си възраст. В интервюта за различни медии Енджи се представя ту за 25-годишна, ту с няколко години по-възрастна, но винаги „под 30”. Всъщност Касабие е дошла на бял свят на 1 ноември 1982 г., показва справка в Търговския регистър, където фигурират данните за фирмите й. Зрителите на сеирджийското риалити завихриха ожесточени дискусии в интернет на колко години е всъщност д-р Касабие и се чудят щом диетоложката лъже за годините си, доколко могат да й се доверят за останалите факти от биографията й.

Фолк певицата Мария пък съвсем обърка зрителите, заявявайки пред камерите на Големия брат, че Енджи е само на 25. През юни диетоложката гостува в сутрешното предаване „Тази събота” по Би Ти Ви. Там Касабие разказа, че живее в София от 4-5-годишна. Пред Венета Райкова преди 3 години ливанката разказва още по-различна история за миналото си. „Дойдох в България, когато бях на 6 годинки. Започнах да уча в американското училище. В девети клас реших да взема две години за една. И точно така се случи. Исках да ходя в Америка да уча за актриса. Баща ми обаче искаше първо да завърша нещо, защото не всеки става за актриса. Започнах да уча фармация, но се оказа трудно. Записах медицина, после диетология и вместо актриса, станах диетолог на звездите”, спомня си Касабие.

Тя твърди, че тъй като била вундеркинд, е завършила медицина едва на 21 години! Дори за децата е ясно, че това е напълно невъзможно – медицина се учи минимум 7 години. Тоест, излиза, че Касабие е станала студентка на 13-14-годишна възраст, пише „Уикенд“.
Това тук от темата са го откраднали! Simple Smile
Нали? Точно нашите предположения от старата тема. Peace

# 1 492
Аз не разбрах- само са описали мъжът на Марчето или са дали и снимката, която дружно се изрови в темата и после са я махнали.

# 1 493
Няма снимка, само описание и го изкарват на 60.

# 1 494
  • София
Хранова толкова се изгала. Тя вече е просто една възрастна жена. Сигурно затова казват, че човек трябва да се оттегли, когато вече кариерата му залязва. И то не просто да се оттегли от професията,  има достатъчно актьори и певци на преклонна възраст, а да не влиза с ежедневието и характера си в полезрението на хората. На мен ми прави впечатление неведнъж, включително за Стоянка Мутафова, когато са давали интервта с нея и дъщеря й. Може на сцената да е фурия, но в живота ми се видя деспотична предвид това, което показваха на интервюта. Старите жени да си стоят вкъщи, а не да влизат в реалитита. Просто се губи всичко. Хранова няма да я запомня с кариерата й, а с ББ като дребнава, стара жена.

# 1 495
Аз не разбрах- само са описали мъжът на Марчето или са дали и снимката, която дружно се изрови в темата и после са я махнали.
Имаше, видяхме го.. Вече я няма. Не знам дали са я изтрили в старите теми, не ми се рови.

# 1 496
Имаше, видяхме го.. Вече я няма. Не знам дали са я изтрили в старите теми, не ми се рови.
О, и аз бях от щастливките и го видях. Не разбрах дали в статията е имало негова снимка или само са го описали.

# 1 497
  • София
Мегз точно на Зверев прилича, мерси, защото цяла вечер се чудех, добре че някой тук пусна снимка. Тя няколко пъти каза, че на ББ условието на задачката е било да ги подреди според това кой колко изкарва сам към момента, а не колко има изоббщо. Обаче хората вътре толкова бяха обсебени от преживяванията си, че изобщо не я чуха, а й се нахвърлиха.

# 1 498
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
О, и аз бях от щастливките и го видях. Не разбрах дали в статията е имало негова снимка или само са го описали.
Нямаше снимка, само описание.  Peace

# 1 499
Как бе имахме снимка на Свинаря, аз помня, мазен тип... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт