Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 240 970
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 800
Пойчи няма да чистя...ще си изцапам мантията..

Mного си противоречиш, нали уж нямаше мантия.  Thinking

Аз съм като Тото . Ем тъй, Ем инак  Crazy

# 1 801
Пригответе се, след малко идва Мария.

ПП. Зейнеб с тия пера е същинска кокошка  Animal Chicken

# 1 802
  • в резерват
Тука ли стеееее? Ръцете гореееее . Опааа, очаква се височайшето участие Дамата на Г.Б. след малко в "на кафе". Чантичката и влезе 17 мин. преди нея. Всички да си обличат Шанелите , да наливат пичиетатат и да гледат внимателно.

# 1 803
Марето да не би да ни иска диалог, щото не ми е в категорията- не мога аз с такъв силен характер. Отивам да си подреждам тоалетката.

# 1 804
Аз не съм фенка на Мегз, защото ме дразнят свръхамбизиозните, както и тези, които въртят далавери. Но трябва да кажа, че досега пък не съм видяла тя да почва скандал. Вярно крещи, но когато някой друг я нападне и обиди. Като онзи случай, когато се кара с Петров и отиде да му крещи в кухнята. Всички я упрекваха, че от нищото е отишла да прави скандали, но това въобще не беше така, тъй като половин час слуша от другата стая Петров как я хули и обижда.
Също така по време на мисията с новините, докато седяха на дивана и другите нещо мрънкаха, тя им каза да дават идеи и после ще решат заедно как да ги включат в емисията. А другите само знаят да джафкат и са супер неразбрани.
А пък Гани само се цупи, че я мислят за най-бедна, ама досега не съм я чула да се похвали с нещо друго, освен с апартаментите на майка си, т.е. няма нищо нейно.. а както няма и някаква професия или бизнес, как да си помисли човек, че е по-богата от другите.
Относно дрехите на Мегз, които непрекъснато възхвалява - еми нормално, никой търговец не излиза да каже, че продава боклуци, за да бъде честен. Аз вярвам, че печели добре, тъй като има супер много хора със по-скромни възможности, включително и студенти, които биха купували от нея. Само отидете да видите колко хора пазаруват от втората употреба, или пък от разни будки и пазари, където всичко е от Китай, Турция и не знам си още откъде - същите боклуци.
А сега гледам Гала и точно чух, че Гани дори отрича, че са били помогнали на майка й, като я закарат. Освен проста е и неблагодарна.

# 1 805
  • София
Зейнебчето до тук достойно замества Гала в подмазването и възхваляването  Sick

Пуловера - рокля на Марчето много ми харесва - някой знае ли от къде е?

А Марая е била спряна от училище за два дни ли, за да гостуват на нейната любов  newsm78

# 1 806
  • София
Айде казвайте кви ги приказва Марчето,че някои работим Mr. Green

# 1 807
  • София
Била при нейната любов два дена, и се е прибрала само заради "На кафе", и, о чудо, колко странно, била с нейната кола. Каквото и да значи това.

# 1 808
  • София
Айде казвайте кви ги приказва Марчето,че някои работим Mr. Green

Накратко - толкова й е липсвала Марая, че й е обещала да не се разделят цяла седмица. Приела е поканата на нейната любов да му погостуват и двете са отишли при него за няколко дни

И да - това за нейната кола не разбрах оплакване ли беше - че новата любов не е пратил шофьор да ги вземе може би  newsm78

# 1 809
  • София
https://Била при нейната любов два дена, и се е прибрала само заради "На кафе", и, о чудо, колко странно, била с нейната кола. Каквото и да значи това.

Mисля, че искаше да каже, че докато е била в брадъра са я карали по участия със служебна кола и за това сега и е странно.

# 1 810
  • София
Носи ли си чантичката Joy

# 1 811
  • в резерват
Каза, (естествено с френското си рррр) че като представител на таррррргет гррррупата на известните хора у нас е длъжна ......(ей тука забих и се загубих в мозъчните и гънки).......

Много  ме разсейва Зейнеб с тия пера. Всеки момент очаквам да снесе.

# 1 812
  • густо майна Филибето
Касабието с тази коронка детската аудитория ли беше тръгнала да печели? Направо да бяха изиграли драматизацията на "Снежанка". Мария пита огледалото коя е най-силен характер на земята? ,ловецът Цуни се оправдава, а на шкафчето се мъдри отровна ябълка.

# 1 813
Слушате ли Марчи какви ги ръси за шефа?

# 1 814
Интересно ми е като дойде момента за интервю с Цуни, Даниел Петканов, Александра, какво ще ги питат като изобщо не ги дават. За Альфредо да не коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт