Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 241 055
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 845
  • Бургас
Със сигурност не знае. Laughing

# 1 846
  • На морето!
Моля някой да покаже сина на шефа и приятелката на Тото, за да не вадя снимки на Горан Брегович и Шабан Шаулич /с чието творчество и визия изобщо не съм запозната/.

# 1 847
  • София
Моля някой да покаже сина на шефа и приятелката на Тото, за да не вадя снимки на Горан Брегович и Шабан Шаулич /с чието творчество и визия изобщо не съм запозната/.
и аз искааам pliok

# 1 848
  • Тра-ла-ла
Джелс, сестро....ма то 3 000 само за нагревки на плексита нЕма да ми стигнат ма, дУшо...
Значи...като омачкаш чаршафите на някой богаташ и плексита ще ти мине, и ишиаса...и там дето е пресъхнало - ще текне  Joy

# 1 849
# 1 850
Приятелката му присъства на повечето снимки в Инстаграма му

# 1 851
# 1 852
# 1 853
  • Тра-ла-ла
teta75, тоя ли лекува плексита?! Laughing

# 1 854
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Помня, че докато беше омъжена за Гущеров във всяко интервю казваше, че двамата са много себични. Сигурна съм, че не знае какво значи, но го повтаряше почти във всяко изречение.
Със сигурност не знае, иначе нямаше да се хвали точно с това.  Joy Joy

Тете, това у вас ли е?  Laughing

# 1 855
На Тото гаджето е много сладка. Отиват си.

# 1 856
  • На морето!
Хубаво е момичето на Тото и имат свежи снимки.

Дани, ако четеш- Тото има котка- Клео. Приятелката му готви и живеят заедно. Ето, вече не е толкова потаен.

# 1 857
Някой да махне тази Зейнеб, то тъпо, та дрънка! И за гадже не става.

Мара каза, че била чела книги (в разговора с шеф Петров), вЕрваме!

"кътегоричну ни мъ засегна"

# 1 858
Тете, това у вас ли е?  Laughing

Ахъм...с черната съм мантия ...

# 1 859
  • София
Пуловера - рокля на Марчето много ми харесва - някой знае ли от къде е?
От Шанел, как откъде. Топъл-топъл от модния подиум.

Тц, тц, тцццц.....без мантия ли се яви Мара в студиото...тц..тц...язък. Ква е дама тогаз, нИнам... No Mouth

Не знам каква дама е точно, обаче в студиото беше с този пуловер и после дадоха кадри от скандала й с шефа в къщата, където беше със същия пуловер. Ох извинете - рокля. Сега сигурно ще умре от срам, че хората са я видели два пъти с една и съща дреха. Може да вземат да я помислят за някоя беднячка, която няма други дрехи. Срам, срам, срам  Embarassed Embarassed Embarassed

А относно дамата - имам чувството, че си има някакъв определен от нея брой на дневно повтаряне на тази дума. И си ляга чак, когато си покрие норматива. Че иначе може някой на тази планета да не е разбрал, че всъщност тя е дама. От тези, които ползват пуловерите за рокли  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт