Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 239 834
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 2 055
Джулиянка ще припадне всеки момент. Добре, че бомбите я държат на едно място.

Ползва ги за тежести, за да не я отвее вятъра  Joy

# 2 056
  • Испания
Ами нормално да си мисли така. Като знае какви ги дрънка и като вижда реакцията на човека срещу него няма какво друго да очаква. И наистина може да е ял сериозен бой, и то не, като малък с този начин на говорене с хората
Ами тогава излиза, че предизвиква и дразни останалите съвсем умишлено, т.е. в пълно съзнание. Което от своя страна означава, че би могъл да се пообере малко и да започне да се държи по-нормално, щом толкова много го е страх от физическа разправа.

Ама лошотията така го напъва, че не мисли за последствията.

Петров все нещо го напъва Joy

Затова и след него не се влиза в тоалетничката.

# 2 057
И аз искам храната да ми е вкусна, а не да ми блее в чинията, защото така било модерно и малцина го разбирали това.

Оф бе.....ще ми се разцепи мантията по шефовете от смях..JoyJoyJoyJoy

# 2 058
  • София
"Мокра до кожата на костите". Това е, като култовата фраза на тризначките- "Право оче в куме". Или  преведено "Право  куме в очи" Joy Joy Joy

# 2 059
  • София
Точно така  Peace Нарочно говори високо, за да го чуват, когато ги обсъжда. Одеве стои и се хили в очите на Златков, говори и му се хили в лицето, защото знае, че го вбесява в момента, но той нищо не може да му направи. Аз лично щях да го ошамаря и да си изляза от къщата - честно. Нямаше да имам търпението на Златков  #2gunfire
Ама той няма откъде да е сигурен, че отсрещният ще се съобрази с правилата на ББ. Като едното нищо може да му падне на някого пердето и да постъпи точно както казваш, че би направила ти в тази ситуация.  Laughing

# 2 060
На тая селска дружина + циганчето Златко, едни кебапчета със спластено картофено пюре да им бяха пляснали в чинията, пак щяха да им ареса повече. Все едно на куче да сервираш ягоди с шампанско...

А циганчето Златко, в интелектуалното си безсилие, показа природата на тоя презрян етнос  Sunglasses

Е, то щото да използваш етноса като аргумент, доказва интелектуално величие. Rolling Eyes

# 2 061
  • Испания
И аз искам храната да ми е вкусна, а не да ми блее в чинията, защото така било модерно и малцина го разбирали това.

Оф бе.....ще ми се разцепи мантията по шефовете от смях..JoyJoyJoyJoy

Лъжеш, Тете, и на кожата си лъжеш /както казва Петров/. Ти нЕмаш още мантия.

# 2 062
  • Тра-ла-ла
А циганчето Златко, в интелектуалното си безсилие, показа природата на тоя презрян етнос  Sunglasses
А кой е печелившия начин да се говори с шефа?! Вече незнамсикоя седмица хората се опитват да правят диалог Laughing С нормален тон не става, на висок тон не става. Само гърч помага явно.

# 2 063
Аз мисля, че Петров умее да готви, това че определеното нещо не се хареса е друг въпрос. Като им прави боб и леща си го хапват.
Само Алфредо беше гласувал за шефското ястие и той после гальовно го прикани да си дояде.

# 2 064
  • София
Много ми се иска някой да си прежали хонорара и да го ошамари яката. Ама така циганската - с опакото на ръката. И по възможност ръката да е с повече пръстени.

# 2 065
  • Испания
Много ми се иска някой да си прежали хонорара и да го ошамари яката. Ама така циганската - с опакото на ръката. И по възможност ръката да е с повече пръстени.

Дааааааааам. Ама те нали за единия хонорар са там. Как ще го прежалят? Това да не е някоя мижава заплата, м?

# 2 066
А кой е печелившия начин да се говори с шефа?! Вече незнамсикоя седмица хората се опитват да правят диалог Laughing С нормален тон не става, на висок тон не става. Само гърч помага явно.

Гърча може да го наложи някой, дето има нещо горе. Златко е кух като горска хралупа. Шефа може и да е дразнител, но циганчето Златко е толкова ниска топка, че в елементарното му и просташко поведение, все едно гледам някой наркозависим хъшлак от маалата  Sunglasses

# 2 067
  • София
Дааааааааам. Ама те нали за единия хонорар са там. Как ще го прежалят? Това да не е някоя мижава заплата, м?
Размечтах се просто.  Grinning

# 2 068
Аз пък се  чудя сега като влезе Миглена Ангелова, колко време ще ѝ отнеме да сложи всички по местата им. Поне това много добре ѝ се получаваше миналия сезон Grinning

# 2 069
Сашка ми се вижда позаоблена в ханша и коремната област, наистина живот си живее - хапване, спинкане и някоя интрижка за разнообразие  Mr. Green
Не се къпе и не се пере, дрехите и кирливи - буквално! Shocked

Общи условия

Активация на акаунт