Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 239 833
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 2 070
  • Варна
Въобще Психопат Петров спрях да го гледам ,много ме напряга нещо.

Сачка и Марга ми напомниха на тези махленки:

Ако съм на мястото на Ваня и Тото, щях да се радвам ,че съм номинирана и има шанс да си изляза, особено ако няма да се отрази на хонорара. Повечето вътре са  Sick

# 2 071
Боне, к'во рЕчи пък ти? Че то остава и боб, и леща да не умее да готви. Това всяка домакиня го умее. А да не говорим, че последният му боб не ставаше за ядене. Joy

# 2 072
Петров е нервак,но цигането копие Роналдо е много досаден.
Всеки има право да говори каквото си иска,за който си иска.Гелосания защо подслушва?Как може да забраниш на хората да говорят за теб?

# 2 073
  • Испания
Понеже някой каза, че черната презрамка била на сутиена... Видях я аз, но някога бялата е. На всичко отгоре бял някога сутиен под черррррррна коприна.

# 2 074
  • София
Аз пък се  чудя сега като влезе Миглена Ангелова, колко време ще ѝ отнеме да сложи всички по местата им. Поне това много добре ѝ се получаваше миналия сезон Grinning

Май Ники Кънчев каза, че щяла да влезе в изповедалнята и там да му върне пръстена.

# 2 075
Smileys, к'во се заяждаш пък ти сега? Тя се надява, че вече е станал черен като роклята. Не е дамско това, което правиш!

# 2 076
Тва е телесно бре..

# 2 077
Аз пък се  чудя сега като влезе Миглена Ангелова, колко време ще ѝ отнеме да сложи всички по местата им. Поне това много добре ѝ се получаваше миналия сезон Grinning

Май Ники Кънчев каза, че щяла да влезе в изповедалнята и там да му върне пръстена.

Няма нужда да му връща нищо. МигРена и Плъха са идеалната двойка  loveuuu Sunglasses

# 2 078
Само на мен ли не ми допада досадното и арогантно държание на Златков. Не казвам че и шефа е цвете за мирисане, но и "Роналдо" е безкрайно нагъл. Само ми върви по петите и нарочно го провокира. Уж иска Петров да спре да приказва а само го предизвиква.

# 2 079
  • София

Няма нужда да му връща нищо. МигРена и Плъха са идеалната двойка  loveuuu Sunglasses

Не, не така, колкото и да е кофти МигРената, все пак такъв плужек, да не кажа ону другото дето почва с п и завършва на ьо....

# 2 080
  • Тра-ла-ла
Всеки има право да говори каквото си иска,за който си иска.Гелосания защо подслушва?Как може да забраниш на хората да говорят за теб?
Дори и да са интриги и откровени обиди?! Мегз не може да търси сметка на Джуката, Гелосаният на шефа. А, бе хора, какво ви става?! Явно ни е народопсихология да си мълчим и да преглъщаме.

# 2 081
Боне, к'во рЕчи пък ти? Че то остава и боб, и леща да не умее да готви. Това всяка домакиня го умее. А да не говорим, че последният му боб не ставаше за ядене. Joy
Ми да се съобразява с клиентелата малко говачът, да не се изхвърля с неща дето няма кой да му оцени.
Това че всяка домакиня умее боб и леща е така, но пък можеше на шефа да му е против фюжън принципите да готви такива простотии, пък той си въртеше там, даже за боба каза, че имал специален рецепт.

# 2 082
  • София
Ма Мегзчето добре изчисти.Голям бардак беше спалнята на звездите...
И още един плюс- не каза и думичка. Всяка друга от жените, ако падне от шеф на чистачка, щеше да мрънка,да коментира или да се сърди. Поздравления за дисциплината и достойното държание!

# 2 083
  • Испания
Smileys, к'во се заяждаш пък ти сега? Тя се надява, че вече е станал черен като роклята. Не е дамско това, което правиш!

Диалог ли ми търсите, а?

Новият изпълнителен директор:

# 2 084
Не се карайте , защото ще ви изпратя  онова двуметровото с кости от кожа Joy
Не знам за вас , обаче аз много се хиля. Втората половина пропуснах , на първата и в темата ми е достатъчно .
То и от една реплика развивате сюжет. Flowers Cherry Blossom
Шефът  умря на собствен терен. Това Показва колко е тъп / недалновиден , дори гениален готвач/ И стратегия и тактика се иска , не само чалъм. Ама самодоволен. Кой е Рамзи ?[
ПП не знам ко стана , та ми е син поста - не е търсен ефект. Flushed

Последна редакция: пт, 06 окт 2017, 22:54 от tays

Общи условия

Активация на акаунт