Гинес – БГ Мамма

• 28 299
  • 533
  •   1
Отговори
# 135
Класирам се за най-рано родила.Първото си дете родих на 16 години,а като съм забременяла даже съм нямала и 16. EmbarassedНе беше предвидено де ,просто така се случи.

# 136
И аз да се включа:на 25.04.1998 сключваме брак със съпруга ми и подписваме в 11.00 ч.На 25.02.2003(5 годишнина от сватбата) в 11.00 се ражда сина ми!

# 137
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
 За най- рано пропълзяло бебе - 5 месеца и 12 дни

# 138
Незнам дали е рекорд, но детето ми състави първото си изречение на 1 год, 7 мес и 16 дни....
" Баба Буба мие"
аааа, нашето "бау-бау няни" беше по-рано... ама точна дата ни моъ цитирам без сверка с архивите на ДС
Но към юни 2004 вече всички бау-бау здраво нянеха.

# 139
Я и аз да се пробвам - най-бременна скиорка - в средата на 5-ия месец, карах си на котвата на Боровец. Колко ли други има като мен (гледам, че Марч не се е включвала, а за нея съм с впечатление, че като нищо ще ми вземе приза Grinning)

# 140

Самономинирам се  Embarassed в категорията за нестандартна сватба - първата кино сватба в БГ.

http://bulphoto.com/event.php?eid=2414

Освен това си купих роклята няколко часа преди сватбата, но доколкото си спомням не съм единствената във форума.

И също така майчетата, които си номинираха дечицата за още несменени млечни зъби ги водя - аз съм на 24г. и все още имам няколко млечни зъба в устата  Mr. Green

# 141
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Незнам дали е рекорд, но детето ми състави първото си изречение на 1 год, 7 мес и 16 дни....
" Баба Буба мие"
аааа, нашето "бау-бау няни" беше по-рано... ама точна дата ни моъ цитирам без сверка с архивите на ДС
Но към юни 2004 вече всички бау-бау здраво нянеха.

Хаааа, хааааа.......но не ми се отстъпва още........Преди свекито да е дала последната дума  Laughing    bouquet

# 142
  • Люксония
Я какво се заформило тука!!!
Да се самономинирам - най-голям читател и неписател - регната съм от почти година, постовете ми са едноцифрено число, обаче по часове прекарани тук бия и най-"старите"...   ooooh!

Big hug за всички  Hug

# 143

И също така майчетата, които си номинираха дечицата за още несменени млечни зъби ги водя - аз съм на 24г. и все още имам няколко млечни зъба в устата  Mr. Green

Ха, тук и аз мога да се включа! На 26 години без нещо,когато бях бременна с Рая, ми извадиха млечен зъб и докторката каза,че имам още един! От тогава не ми е падал зъб - така че на 33г. без нещо имам 1 млечен зъб!

Леле, какви интересни категории се заформят тук ........  и какви интересни истории.........

А с Идарайза какво е станало - какъв гаф - може и на лични клюката да ми кажете!

# 144
Отнемам номинацията на Мюриель за много колички. Моята щерка успя да потроши цели 6.
И правя контра на Блонди - поетеса с издадена книга

# 145
  • Варна
Може да си в категория "Най-суетна раждаща мама" Crazy

ХайдИ сИга - суетна  Embarassed! Аз за поколенията го правех  Joy!
piccolina,  Heart Eyes!

# 146
Интересна тема се е заформила тука Hug
Та реших и аз да се номинирам или по-точно да номинирам моите деца,с това че са родени на една дата през четири години-23 май
Синът ми е на 23.05.2000г.,а дъщеря ми на 23.05.2004г.
Като капак аз съм на 25.05,а мъжът ми на 14.05.
Тежко ни този месец ooooh!
Знам за една друга мама от този форум,която може да ми е конкуренция,ама ако иска тя да си каже Whistling
 bowuu

# 147
Я И АЗ ДА ВЗЕМА ДА СЕ ВЛючА.Номинирам се за:
1.Мама караща колело 3 дена преди да роди
2.Мама пързаляща се с наилон и шейна в 8 месец
3.Мама до последно на работа-бях на работа до 19 часа на 21.04,а родих на 22.04
4.Мама до последно в чата- до 4 часа на 22.04 висях в чата,после събудих мъжа ми и отидох да райдам и родих в 8,55
5.Разлика в годините-м/у мен и мъжа ми са 21 г.

маи засега за това се сещам newsm47

# 148
а сетих се и още нещо-за мама колекционираща различни захарчета-имам около 1400 Joy

# 149
  • Там някъде нейде !!!
Най-тежките моми :
Каката 4500гр. - 54см. - продължителност на раждането 20 часа
Беба 4600гр. - 52см. - продължителност на раждането 2 часа / събраха екип за секцио щото се бяхме заклещили в малкия таз и точно когато дойде анестизиологът след направените там всички видове изледвания аз направих последния напън и беба се появи по естествен път .
Вие сте .

Общи условия

Активация на акаунт