Гинес – БГ Мамма

• 28 409
  • 533
  •   1
Отговори
# 225
Аз да се номинирам за най-бързо омъжила се.
На 01.01.1998 год. станахме гаджета
На 14.02.1998 год. се сгодихме
По-малко от 50 дни,а? Може да има по-бързи от нас-казвайте Hug

Коннкурирам с две ръце:

на 20,12,1986г. се запознахме
на 25,12,1986г. станахме гаджета
на 16.01. 86 казахме на  мамини му, че ще се женим
и на 23-24,01,1987г. ни беше годежа !

срам ме е да го смятам в дни

# 226
Предлагам следните номинации:

1. За най-нестандартен текст на брачните халки - нашият гласи "sky+1x1=>3+1=truth". Тъй като и двамата сме математици - това е теоремата на нашия живот.

Преди време една мама беше писала, че на халките си са изписали "Зайчо" и "Байчо". Толкова отдавна го четох, че е абсурд да си спомня коя мама е, но самите надписи според мен са толкова сладки, че сигурно винаги ще си ги спомням с умиление Hug

Разрових се в най-старите ми публикации и я открих Wink
Става дума за халките на Si Key и нейния съпруг Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 май 2006, 15:29 от piccolina

# 227
  • Варна
Ех, момичета, да се самономинирам и аз:

за най-рано завърнала се мама на работното място: на 7-я ден (родих на 14.12.2004 нормално раждане, а на 20.12 в понеделника вече бях в офиса  - ако не вярвате, питайте колегите Simple Smile

за най-лекото бебе момче: малкият ми мъник се роди 1.245 кг в 28 г.с. и остана в кувьоз 56 дни.

Последна редакция: пн, 15 май 2006, 16:28 от Manzhelka

# 228
  • Варна
А като гледам, попадам още в една номинация -
Мама до последно на работа преди раждане . Ами аз тъкмо се върнах от една задгранична командировка в 11:30 вечерта и през нощта в 3:30 на разсъмване ми се спукаха водите и хайде към родилното... За малко да родя в самолета от Лондон Simple Smile. Не ми се мисли какво преживяване можеше да бъде Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 май 2006, 16:30 от Manzhelka

# 229
  • ride my bike...
Искам да се кандидатирам и за най "разнасяни бебета"
- каката :
на 20 дена на Джулай
на 2 месеца на почивка на палатка
на 2.5 месеца пътуване с яхта
- малкия
на 2 месеца без няколко дни на "ски" на Пампорово./ много добре му беше в кошницата на една маса на слънце/
на 3 месеца вече беше ходил 2 пъти на х. Узана
 и т.н. до сега
Освен това и аз да се включа за най-бремена прескачала ограда на стадион за концерта на Пърпъл -   superuu 7-ми месец javascript:void(0);
superuu

# 230
Незнам дали е рекорд, но детето ми състави първото си изречение на 1 год, 7 мес и 16 дни....
" Баба Буба мие"
аааа, нашето "бау-бау няни" беше по-рано... ама точна дата ни моъ цитирам без сверка с архивите на ДС
Но към юни 2004 вече всички бау-бау здраво нянеха.
След справка с архива - нашият батко Станимир е казал първите си изречения на 1 г. и 4 месеца: "А си Таси" и "Ам-ам няма" - в превод "Аз съм Стаси" и "Храната свърши" Joy Joy Joy
Обаче номинирам сестра си за най-рано осъзнато проговорило бебе - беше на 6 месеца, когато ми каза "кака" Mr. Green И тъй като нашите не можеха да повярват, че го е казала съзнателно, ме накараха да влизам и излизам от стаята, а тя, за моя радост, всеки път казваше "кака" като ме видеше Hug

# 231
  • в Tara
номинирам бебето си за най-голямата хаймана.
на втория ден след като се роди беше вече из пътищата на разходка. и сега по цял ден иска да сме навън, все едно има чушки в задника си.
също най-проклетото дете! тази номинация обаче на никой не я давам, поне не доброволно! Crossing Arms

другото ми хлапе може да конкурира  детето, дето чете много книжки Grinning
носи от библиотеката през 2 дена книги и има грамота за най-много прочетени книги в цялото училище. на 10 г има сменени 8 млечни зъба само, ама разбрах, че има 'по-възрастни' от нас с толкова Wink Mr. Green

себе си номинирам за най-немераклийка булка. модела на роклята за сватбата си я избрах буквално за 10 мин след умоляващия поглед на свекърва ми, ходеща след мен с едно списание. бяхме в един магазин за обувки /аз си ги избрах Flutter/ просто посочих на една моделка от списанието горната част, на друга долната и казах такава да бъде!
покани, букет и други подробности ми ги избира пак свекърва ми Embarassedтова харесва ли ти- харесва ми...само да не ме занимават.
мнооого съжалявам за тази номинация.

# 232
Най-тежко бебе момче - 4.400кг, 54см - 

Номинирам се ! Владимир се роди 4 500 гр и 55 см !!!

# 233
 Виждам че и за мен са останали 2 номинации,та да се включа преди да са ме изпреварили.
 1.-Най-малко наддала през бременноста-10кг. 3 дена след раждането си заковах кантара както си трябваше със старите килограми.
 2.-Най-бързо първо раждане 5 часа и 4 мин. от първата контракция.

# 234
  • Пловдив
Виждам че и за мен са останали 2 номинации,та да се включа преди да са ме изпреварили.
 1.-Най-малко наддала през бременноста-10кг. 3 дена след раждането си заковах кантара както си трябваше със старите килограми.

Конкурирам се - наддадох 9 кг за второто и 6 кила и половина за третото дете. Месец след раждането бях минус 16 кг - просто си имах излишни и от преди това, но натрупани далеч  преди бременността ми.
За второто ми дете първата контракция беше в 10:30 сутринта, а родих в 12:00 на обяд - час и половина.

# 235

Конкурирам се - наддадох 9 кг за второто и 6 кила и половина за третото дете. Месец след раждането бях минус 16 кг - просто си имах излишни и от преди това, но натрупани далеч  преди бременността ми.
За второто ми дете първата контракция беше в 10:30 сутринта, а родих в 12:00 на обяд - час и половина.
въх.....отиде ми тиквения медал newsm78  #Cussing out

# 236
- Най-много сексуални патньори

ААА....тук съм конкуренция на Блонди Heart Eyes, но ще споделя само с журито, че току виж мЪжО се е появил от някъде Crazy и е поискал развод..к'во Ша пр'аия тогаЗка newsm78

Мога да кажа също, че съм на 30г и до скоро имах 5 млечни зъба, сега са 4 Mr. Green

Последна редакция: вт, 16 май 2006, 06:02 от ДидКа лЮбопИтКа

# 237
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Незнам дали е рекорд, но детето ми състави първото си изречение на 1 год, 7 мес и 16 дни....
" Баба Буба мие"
аааа, нашето "бау-бау няни" беше по-рано... ама точна дата ни моъ цитирам без сверка с архивите на ДС
Но към юни 2004 вече всички бау-бау здраво нянеха.
След справка с архива - нашият батко Станимир е казал първите си изречения на 1 г. и 4 месеца: "А си Таси" и "Ам-ам няма" - в превод "Аз съм Стаси" и "Храната свърши" Joy Joy Joy
Обаче номинирам сестра си за най-рано осъзнато проговорило бебе - беше на 6 месеца, когато ми каза "кака" Mr. Green И тъй като нашите не можеха да повярват, че го е казала съзнателно, ме накараха да влизам и излизам от стаята, а тя, за моя радост, всеки път казваше "кака" като ме видеше Hug

Браво.....много се радвам на такива деца и техните майки

# 238
Блонди, имаш да черпиш и никак не е вярно, че съм те била изоставила. Нищо, че ме нямаше тук, духом те подкрепях и ето резултат - не успях да преброя колко номинации отнесе. Браво, мила Simple Smile

П.С. Ако може един личен въпрос - каква е издадената от теб книга?

# 239
  • Петрич

Най – малка разлика при големи - vera i asen – тя и сестра и - 11месеца и 1 седмица

Ееее и нас ни има вече!Браво на баба Цоцолана,Блонди ни беше забравила Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт