Гинес – БГ Мамма

• 28 204
  • 533
  •   1
Отговори
# 375
А аз номинирам Sakri за най много поставени етикетчета с имената ни на срещите от форума.
Sakri  Heart Eyes Hug

# 376
Номинирам се за най-голяма фенка на Мадона и Бритни Спиърс - имам всички техни оригинални СД-та, ДВВ-та и по над 10 000 снимки на всяка  Grinning Grinning Grinning

# 377
Номинирам се за най-голяма фенка на Мадона и Бритни Спиърс - имам всички техни оригинални СД-та, ДВВ-та и по над 10 000 снимки на всяка  Grinning Grinning Grinning

Може ли и аз след теб? Hug
Пък и трите сме зодия Лъв все пак.

# 378

Може, може, давай ти напред, аз ще те следвам  Hug Или ти за Мадона, аз за Бритни и готово  Simple Smile

# 379

Може, може, давай ти напред, аз ще те следвам  Hug Или ти за Мадона, аз за Бритни и готово  Simple Smile

Не просто и двете за Мадона, аз Бритни не я харесвам.

# 380
Първо резервирахме бунгало на морето, после решихме да се вземем и според резервацията нагласихме сватбата 2 дена по-рано.

Взех си роклята за сватбата 4 дена преди да се оженим. Бях я поръчала 10 дена преди сватбата.

Номинирам се за булка без грим!

След църквата и преди подписването на брака ходихме на боулинг.

Simple Smile Ходихме на стоп от София до морето (Арапя) ден след сватбата с роклята и костюма. Беше много яко Simple Smile

Отслабнах 5 килограма до третия месец на бременността. Ей-така без нищо.

Синът ни беше на 8 месеца, когато си цепна веждата и го лепиха в Пирогов. Хич не рева при лепенето. Най-много минута.

Сега е на година и 3 месеца и казва съзнателно и вярно звуците на магаре, кон, крава, жаба, мечка, пате, котка и разбира се кола.

# 381

Номинирам се за булка без грим!
И аз, освен това нямах и букет! ooooh! Да не споменавам, че бях с черна рокля  hahaha

# 382
Цитат
Бременна с най-голяма обиколка на корема преди раждането - two - 114 см

Аааа...... оспорвам.
Моята обиколка беше 118 см. в 35 г.с., после престанах да я меря, а преди забременяването ми беше 64 см., после свалих до 62 см. талия.

Така че се самономинирам за мама с най-голяма обиколка на корема преди раждането - 118 см. и за мама с най-пораснал корем по време на бременността.

Не знам как да озаглавя следващата си самономинация, освен като "най-много съвпадения"

- Първият ми съпруг е Юлиан
- Датата на сватбата - 29 септември
- Термин на раждане - 29 септември (следващата година)
- Вторият ми съпруг също се казва Юлиан и е роден на 29 септември
- Неговата бивша жена ми е почти адашка (аз Марина, тя - Мариана)
- Бившият ми мъж и бившата му жена са от една зодия - Раци
- Кучето ни е родено на датата, на която е родена бившата му жена

# 383
Мамма, моята мама е родена на 29 септември. Grinning

# 384
- Кучето ни е родено на датата, на която е родена бившата му жена
Е, Мамма, това последното кърти миФки!

# 385
За миФките не знам, но с това последното Mamma ме разби и отказвам да попълвам фермана с нови съвпадения, освен ако не са наистина изключителни и ясно формулирани. Twisted Evil

# 386
Има ли вече някой номинирал се за мама на най- тежко бебе?
Ако не... аз се номинирам до дето някоя друга мама не се обади.
Син ми се роди 4 510  (и 53 см ама туй не го номинирам).

# 387
Малко ОФФ , ама Фин , малката мушморочка много порастнала  Hug

# 388
  • Mediterraneo
Сега е на година и 3 месеца и казва съзнателно и вярно звуците на магаре, кон, крава, жаба, мечка, пате, котка и разбира се кола.

Е, айде да оставим децата гении на страна  Mr. Green Щото моята е на годинка и също съвсем съзнателно ги прави тези неща. Само вместо жабата имаме куче  baby_neutral

# 389
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Цвети, я кажи кои са книжките де. Grinning

"Рожден ден в гората", "Горската полиция", "Езеро в гората" и още от поредицата "Във вълшебната гора".

Цвета Брестничка ли си?...Супер......
Книжките с от поредицата на Фют " Във Вълшебната гора"....имаме ги почти всичките.......Поздравления Цвета   bouquet
Можете да си ги купите от книжарничката на Фют на Любен Каравелов 22 (ли беше ? )
Намира се ...като тръгнеш от фалафелите на графа към градинката на Баба Яга на 20 метра...

Общи условия

Активация на акаунт