Гинес – БГ Мамма

• 28 001
  • 533
  •   1
Отговори
# 405
А номинация за НАЙ- ДЕБЕЛА РОДИЛА СЕ МОМА има ли? Ако не, главявам се за такава. Дъщеря ми се роди 4 240 (и 50 см).

# 406
  • UK
Децата на Найка не са ли с 20 години разлика, те са си нейни, нали?

# 407
А номинация за НАЙ- ДЕБЕЛА РОДИЛА СЕ МОМА има ли? Ако не, главявам се за такава. Дъщеря ми се роди 4 240 (и 50 см).

Има за момче и момиче, но по нормален път. Твоето нормално или секцио е? Кажи и веднага те добавям.

# 408
Приема ли се номинация за най-скромна сватба? Освен че бяхме само 3 души (аз, мъжът ми и брат му), цената за вечерята в ресторанта беше по-малко от 100 евро, а както вече споменах, нямах и букет.
Добре поне, че не забравихме пръстените от бързане Blush

# 409

Кажете със сигурност майките и разликите и ще ги допиша.

Арвен, приемат се всякакви номинации. Нали се забавляваме  Grinning Добавих те  Peace

# 410
Арвен, била съм и на по-скромна (не моята), след подписването ходихме на лекции Simple Smile
Булката, младоженецът и двамата свидетели бяхме по дънки и тениски.

# 411
  • Пловдив
Оуууууу  ooooh! ,Блонди, и аз не съм разбрала  Embarassed
Разбрала съм , че става дума за най-бързо изникнали, като бройка за кратко време (е*ти обяснението дадох  Crazy ) 3 зъба за 2 седмици

И аз номинирам Васко за бързо изникнали зъби - 4 зъба от 5 до 8 април - всеки ден по един долен (помня датата, защото е РД на свекито и и беше като подарък), това 6-ия месец, след това 7-мия месец отново за 4 дена 4-те горни зъба.  Mr. Green

# 412
Асинджър, като ще помагаш, можеш ли да провериш какво е това мистериозно раждане на Краси76 за 30 мин след първата контракция и коя мама отпадна за разлика в децата, заради това, че майките са различни?  Praynig и  Hug
Защо да е мистериозно?Аз лично имам две познати,които като мен са имали нужното разкритие,но без контракций и след като са им включили системи с окситоцин като мен,са родили за около 40 минути.Е,ако не ми вярваш,няма как да ти го докажа за съжаление.

# 413
И на majka zajka 5-те деца са си нейни. С различни майки бяха като че ли на някоя майка от чужбинския.

# 414

Благодаря тиии!  bouquet  bouquet
  Така е  , но се обърках вече , прочетох тук и по- голяма разлика.. но не разбрах точно.
  За протокола :  Александър 07.01.1986г.
                                Наталия       11.04.2005г.
                            19г. и 4м.

# 415
  • UK
  bouquet

Не бяха ли на идарайза или нещо подобно с различни майки, ама те май бяха повече от пет.

# 416

Има за момче и момиче, но по нормален път. Твоето нормално или секцио е? Кажи и веднага те добавям.

Нормално. И двата слона са се родили по нормален път.

# 417
  bouquet

Не бяха ли на идарайза или нещо подобно с различни майки, ама те май бяха повече от пет.
Toчно на Идараиза бяха 7, но 4 родени от нея и 3 от друга майка.

# 418
 Има грешка!

"Най-кльощава мама - Хапка - 42кг

Най-ниска мама - Йосариан - 147см
                             Хапка и Найка - 149см"

Една мама (да си каже коя, че не помня) каза, че е 40 кг., а аз не съм 1.49, не знам защо сте ме сложили там.
  Но ми няма номинацията за най-кратка отсечка от първата целувка до бебеправенето.
  Лек ден и лимонади (с ефирен глас на дупки).

# 419
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
Включвам се при зъбите:
На седем месеца за един ден се показаха пет зъба...и станаха седем- от тогава до шестнайстия зъб излизаха всеки месец по един- на осем месеца-  осем зъба, на девет месеца девет зъба, на десет....и т.н. до шестнайсе.

Общи условия

Активация на акаунт