Гинес – БГ Мамма

• 28 307
  • 533
  •   1
Отговори
# 105
2.за бебе правено на най висока надморска височина - 2500 м.
ААААА и тука се включвам, моето е правено на   Рила, х."Скакавица" към 2 хиляди и нещо е, но точна цифра не знам... newsm78

Последна редакция: сб, 13 май 2006, 10:18 от Нина

# 106

марките на колите ги има изписани и по гуми,калници, фарове,регистрационни номера...само да имаш очи да ги видиш  Simple Smile

а лада,трабант, "стаВ (стар) москич"... се познават и без емблемата,ама при вас такива има ли  Wink

Подозрях, че има някаква хитрост в разпознаването, ама пусто невежество... Мъж ми ми е забранил да говоря за коли, че само съм обърквала детето  hahaha

Лади, москичи нямаме, ама сега ще се дообразоваме в България, то и опелът е друг тук, пък и воланите са им на грешно място  hahaha

Heart Eyes

# 107
Номинирам лапетата за деца с най-малка разлика 1 година, 1 месец и 11 дни. Е, сигурно има и по-луди от мен - да се обаждат  Grinning А също и да се номинирам за мама работила до последно. Бях на работа до 6 декември, на 7ми влезнах в болница и на 8 декември родих.  Wink

И също така номинирам setony за най-рано родила здраво бебе - мисля, че беше в 28 г.с.

Номинирам и една мама от Чужбинския форум с най-много деца - 7 броя... Ама не мога да се сетя за ника й...  newsm78

# 108
Номинирам Алекс за най-рано плуващо бебе- водя я от 3 месеца, проплува сама на 2 и малко Simple Smile
Себе си за наи бързо изписана след раждане-20 часа Simple Smile

# 109
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
2.за бебе правено на най висока надморска височина - 2500 м.
ААААА и тука се включвам, моето е правено на   Рила, х."Скакавица" към 2 хиляди и нещо е, но точна цифра не знам... newsm78

И моето там е направено, но е по- ниско....проверих   Wink

# 110
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Незнам дали е рекорд, но детето ми състави първото си изречение на 1 год, 7 мес и 16 дни....
" Баба Буба мие"

# 111
Ето я моята номинация:

Раждах в продължение на 36 часа, от които 12 часа работих на лаптопа. Работата ми беше неотложима и щях да се побъркам от ядове, нерви и болки. #Crazy Накрая ми сложиха епидеръл, теглих една м***а на работодателя си и се поуспокоих малко. Има ли мами, които са работили по време на раждане??? 

# 112
Блонди, видя ли че в "многостранно развита" е по -инстересно и по - лесно.
Стискам палци

П.С. Не ме дразни преименуването

# 113
  • Петрич
Номинирам лапетата за деца с най-малка разлика 1 година, 1 месец и 11 дни. Е, сигурно има и по-луди от мен - да се обаждат  Grinning
Тук и аз мога да се включа,разликата между мен и сестра ми е 11месеца и 1 седмица. Simple Smile

# 114
Мами чудесни сте! Поздравления!!!! Страхотни сте!!!!Радвам се,че се включвате! По обясними причини - 3 деца и не винаги имам пълноценно време за компа - искам жури! До сега предлагам това да са - нищо лично - просто произволно -

Асса, Дивана,цвета, Блонди,Де Ваня,Дяволина, Ерика! Извинете,че не изписвам никовете 1:1 но обичам да пиша на кирилица!

Не искам никой да ми се сърди! Списъка е отворен! Нека се направи един списък на досега посоченото и ника съответно на номинираният! Има определено интересни попадения! Браво на вас! Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 13 май 2006, 14:18 от Баба Цоцолана

# 115
Благодаря много за поканата, само че имам вече явно изразено предпочитание, не знам, дали ще е редно да я приема Simple Smile
Но самата номинация за 'разностранно развита" е супер и заставам зад нея

# 116
Благодаря много за поканата, само че имам вече явно изразено предпочитание, не знам, дали ще е редно да я приема Simple Smile
Но самата номинация за 'разностранно развита" е супер и заставам зад нея

Ако самите ние сме - точни,честни,акуратни,лоялни и възможно най-безпристрасни - защо не! А и ако ти имаш нещо,което други го нямат - какъв е проблема? На бялото казва ли се черно! Споко,а и нека влагаме както сериознаст,така и доза хумор - не се стягайте толкова! Весело да ни е!Да си слагаме по често усмивката на лицето! А и нали ще има и други около теб - никой не  е сам! Така че споко! А и в края на краищата все някой трябва да е!

напр. аз - ако няма друг,който да е преносил толкова време 16 дена - какъв е проблема да не бъда номинирана? В още една категория мога да се включа напр. - напр. че аз съм по-висока от мъжа си с няколко сантиметра - 2 ако не се лъжа! Ако няма други като нас - какъв е проблема! И какво от това,че аз съм пуснала темата! Важното е да ни е весело и да се държим коректно!

# 117
Номинирам и една мама от Чужбинския форум с най-много деца - 7 броя... Ама не мога да се сетя за ника й...  newsm78

Идарайза   Wink
Обаче след случая миналата година, едва ли ще издържи номинацията.

# 118
  • Варна
Мишенце, е, повече от 30 часа раждане, накрая вече ще ми е станало все едно колко още има  Laughing Дано поне за следващите (ако, дай боже, ги има) да обърнем резултата в наша полза Simple Smile

Блонди, ти кога се научи да четеш - на 3 годинки ли? Grinning
Блекута, момченцето ти  60-те емблеми (да не говорим за буквите и цифрите) просто ме разби, както и на иВарна - да са ви живи и здрави!  Grinning

# 119
Мишенце, е, повече от 30 часа раждане, накрая вече ще ми е станало все едно колко още има  Laughing Дано поне за следващите (ако, дай боже, ги има) да обърнем резултата в наша полза Simple Smile

Аха, за следващото раждане се надявам да вляза в групичката на бързо родилите мами. Щото...не е честно някак, нали? А както сме планирали 3 броя...сили няма да ми останат да изпълня плана...
Утехата ми е че не се мъчих сама - таткото беше плътно с мен, горкия. Напъвахме заедно, трпяхме контракции заедно и псувахме анестезиолозите дето не искаха да ми сложат епидурална по-рано. Герой ми е той.

Общи условия

Активация на акаунт