Гинес – БГ Мамма

• 28 294
  • 533
  •   1
Отговори
# 120
Номинирам и една мама от Чужбинския форум с най-много деца - 7 броя... Ама не мога да се сетя за ника й...  newsm78

Идарайза   Wink
Обаче след случая миналата година, едва ли ще издържи номинацията.

Има ли новини от нея, че нещо изгубих дирята...  Confused

# 121
Четох, четох и не си намерих категория. Изпреварили сте ме на няколко места...Темата обаче е интересна, браво

# 122
  • При хората, които обичам
Четох, четох и не си намерих категория. Изпреварили сте ме на няколко места...Темата обаче е интересна, браво

И как не? А за най-Флюбен хлапак? Grinning

# 123
Има ли новини от нея, че нещо изгубих дирята...  Confused

И аз се присетих скоро за нея, даже си мислех да пусна тема, за да питам, ако някой има информация. Обаче много клюкарско ми се видя  Confused

# 124
Номинирам Lilly за най-каръшка първа брачна нощ Joy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=99747.40;topicseen

# 125
И аз се номинирам за мама на деца с най-малка разлика - 1г. 15 дни (баткото и каката), и двамата са родени през месец май  Grinning .
Номинирам се и за най-пристрастена към спорта - започнах с по-леки тренировки на 10-тия ден след 3-тото раждане, което беше секцио.
Сетих се и за още една номинация - най-млада майка, с най-много деца. Тук конкуренция едва ли ще имам  Mr. Green  - на 24 съм и си имам трички ЗАСЕГА  Mr. Green  Crazy

# 126
Мами чудесни сте! Поздравления!!!! Страхотни сте!!!!Радвам се,че се включвате! По обясними причини - 3 деца и не винаги имам пълноценно време за компа - искам жури! До сега предлагам това да са - нищо лично - просто произволно -

Асса, Дивана,цвета, Блонди,Де Ваня,Дяволина, Ерика! Извинете,че не изписвам никовете 1:1 но обичам да пиша на кирилица!

Не искам никой да ми се сърди! Списъка е отворен! Нека се направи един списък на досега посоченото и ника съответно на номинираният! Има определено интересни попадения! Браво на вас! Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Бабо Цоцоланке, благодаря за доверието, но аз съм си заплюла няколко участия. После да няма хър-мър. Щото сега се сетих да кандидатствам в още няколко категории.

Номинирам децата си в следните категории:
- Мария - за най-рано започнало да чете дете: на 1г.6м. - букви, на 2г. - срички и думи, на 3г. - изречения и малки книжки, на 4г. - дебели книги.
- Борис - за най-рано пропълзяло бебе - на 5 мес., а за най-рано проходило се конкурираме с Дяволина - 9 мес. 3д.
- Александър - за най-дребен седмокласник - 143 см на 15.09.2004
- Камен - за най-дълго носени млечни зъби - на 11 г. е сменил само 8.
Номинирам цялото ни семейство в категорията ГПВ /г*з път да види/ - всяка година навъртаме с караваната по 10-12 000 км из чужди страни с единствената цел "да разгледаме света".

# 127
Здравейте!

Да се включа и аз..........Големият ни син е роден на 27 април 1995г. в 20,00ч. , малкият на 28 април 2004г в 5,00ч.  Разликата им е 9г. и 9часа.

Да добавя.......баткото ни е на 11г. и е сменил само 6 зъба!

# 128
ДЕ ВАня , развесели ме Joy Joy Joy
Страхотни номинациики си ми спретнала, приемам си ги.
А за Флюбения ми хлапак имам и форумски свидетели жалко, че само една снимка документира факта. Той така страстно я беше нагънал момата, че и по земята я отъркаля няколко пъти hahaha

# 129
Сетих се за една номинациика където се класираме. "Всички от семейството от една зодия"
Всички в нашето семейство сме зодия Близнаци. Мъж ми е на 25.05, Калоян е на 20.06, а аз съм на 21.06

# 130
Сетих се за една номинациика където се класираме. "Всички от семейството от една зодия"
Всички в нашето семейство сме зодия Близнаци. Мъж ми е на 25.05, Калоян е на 20.06, а аз съм на 21.06

Малиии... ooooh! Вкъщи само мъжО е близнак, т.е. СТОзнак - сто човека живеят в него и никой не познава другия.

У вас е луда навалица в такъв случай. Mr. Green

# 131

Малиии... ooooh! Вкъщи само мъжО е близнак, т.е. СТОзнак - сто човека живеят в него и никой не познава другия.

У вас е луда навалица в такъв случай. Mr. Green
мдааааа, у нас е весело, пълна лудница, всеки тегли в различна посока ooooh! Crazy

# 132

Ние всички сме раци родени през юли Twisted Evil

Сетих се за още нещо Laughing Със сестра ми сме били с еднакъв термин на раждане - аз съм преносена, а тя е родена на датата, ако не бях закъсняла щяхме да имаме един и същ рожден ден Hug

# 133

Ау, у нас само Дени е близнак, но ми е напълно достатъчна, благодаря.
Не знам да ти съчувствам ли , какво? Joy

# 134
Да добавя.......баткото ни е на 11г. и е сменил само 6 зъба!

Тюх, подмина ни световната слава!

Общи условия

Активация на акаунт