Гинес – БГ Мамма

• 28 243
  • 533
  •   1
Отговори
# 315
хе в тази категория  аз водя маи за сега за дата 09 септември-аз се омъжих също на тази дата но една година преди теб Manzhelka -2000г. Mr. Green
Е,аз се сгодих на 9 септември 1998.После бяхме на гости на приятели и моят годеник казва доволенНИЕ СЕ СГОДИХМЕ.Те ни поздравяват и питат кога е станало.Той ме поглежда объркан и ме питаКОГА БЕШЕ? #Crazy Shocked newsm78 Mr. Green

# 316
  • sofia
Сетих се за още нещо Laughing Със сестра ми сме били с еднакъв термин на раждане - аз съм преносена, а тя е родена на датата, ако не бях закъсняла щяхме да имаме един и същ рожден ден Hug
Е аз и сестра ми сме родени на 10 юни с разлика 7 години Mr. Green

# 317
Сетих се за още нещо Laughing Със сестра ми сме били с еднакъв термин на раждане - аз съм преносена, а тя е родена на датата, ако не бях закъсняла щяхме да имаме един и същ рожден ден Hug
Е аз и сестра ми сме родени на 10 юни с разлика 7 години Mr. Green
Имам позната с две деца.Момиченцето е родено на 31 декември/на 6г е мисля/.Момченцето се роди също на 31 декември/миналият/със 8 дни преждевременно започна раждането/.Сега и двете са на 31.12. Simple Smile

# 318
Най-дълго студентстваща мама - martisun – от 1991

В потрес съм, отиде ми единственият приз Sad Сядам да мисля за нещо друго Thinking

# 319
  • sofia
Сетих се и още нещо - Най-тежко недоносено бебе - 3690 в началото на 9 месец (термин 8 октомври, роди се на 12.09) и си седя 4 дни в кувьоз.

# 320
Сетих се и още нещо - Най-тежко недоносено бебе - 3690 в началото на 9 месец (термин 8 октомври, роди се на 12.09) и си седя 4 дни в кувьоз.
А стига бе!  #Crazy

# 321
ами, по никое време Йоан заспа и аз - туп в нет залата,защото любопитството ме тресе - какво става във форума! Та този път успях да попрочета повечко неща и съм възхитена - отново - от цвета! Не напразно я номинирах за жури! Та аз предлагама цвета за най-организирана в писмено отношение мама - вижте само напр. в темата за многодетните мами какво писмо е измислила и написала за правата на многодетните! Сега и тук се вкл. успешно!

Аз искам да питам - има ли тук такава номинация - за мама,която се е омъжила най-далеко от родното място - в и извън България! Аз напр. мога да кажа,че при мен се ожених от Добрич в Благоевград и това е най-голямото разстояние между бивши окръжни градове - 614км. И друго - аз предлагама ако някоя мама я интересува нещо любопитно - да пита тук и ако има мама,която отговаря на критерия - да отговаря! И друго - най-кратко разстояние между годеж и сватба - годеж - 5.9.92 сватба 27.9.92 и в тази връзка - има ли и други като мен,които са се оженили на рожденният си ден! Защото за нас 27.9. е деня на сватбата на родителите ми,моята сватба и моя рожден ден! И така!

Поздрави на мамите тук и се радвам,че като се позамислим има какво уникално да открием в себе си! Т.е. ние имаме стойност и не сме за подценяване!Така че горе главите!

# 322
Оказа се че и аз мога да се кандитатирам за няколко неща Mr. Green

1. Мама качила най-много килограми през бременността - 43 (забременях 65, на някоя от последните консултации бях 108 Embarassed, повече не разреших да ме мерят, така че може и да са повече)

2. До последно висяла във форума и ICQ-to - 20:00ч, в 20:45 вече бях в болницата, в 21:15 имах бебе.

3. Най-кратък брак - първия ми мъж го натирих точно 4 месеца и 8 дни след сватбата.

4. За преживени най-много неща за година и половина - на 17.04.04 се ожених, на 24.05.04 се сдобих с куче, на 25.08.04 се разделихме, на 4.12.04 срещнах мъжа си, на 13.12.04 подадох молба за развод, на 15.12.04 мъж ми дойде да живее при мен, на 13.01.05 се сгодихме, на 14.02.05 решихме да си направим бебе, на 1.03.05 разбрахме, че съм бременна, на 7.03.05 се разведох, на 9.07.05 се ожених пак и на 9.11.05 се роди Гого. Сега вече го даваме по-лекичко, щото на тва темпо не се издържа ooooh!

Вие сте Hug

Последна редакция: чт, 18 май 2006, 18:07 от Никси

# 323

Аз искам да питам - има ли тук такава номинация - за мама,която се е омъжила най-далеко от родното място - в и извън България!  в тази връзка - има ли и други като мен,които са се оженили на рожденният си ден! Защото за нас 27.9. е деня на сватбата на родителите ми,моята сватба и моя рожден ден!
За тая номинация едва ли мога да претендирам въпреки че се омъжих на около 2500 км от родното си място, мисля че има маменца във форума дето са се омъжили доста по-далечко от мен.
А за идеята да се омъжиш на рожденния си ден  - при нас стоеше на дневен ред, ама аз отказах, щото да не ме минават с един букет (пък и бях бременна в началото, с предстоящ юбилей, та затова). Сега празнуваме 3 дена преди рожденния ми ден.
Ставаш за номинация - стига да няма някоя друга мама с претенции  Hug

# 324
Оказа се че и аз мога да се кандитатирам за няколко неща Mr. Green

1. Мама качила най-много килограми през бременността - 43 (забременях 65, на някоя от последните консултации бях 108 Embarassed, повече не разреших да ме мерят, така че може и да са повече)

2. До последно висяла във форума и ICQ-to - 20:00ч, в 20:45 вече бях в болницата, в 21:15 имах бебе.

3. Най-кратък брак - първия ми мъж го натирих точно 4 месеца и 8 дни след сватбата.

4. За преживени най-много неща за година и половина - на 17.04.04 се ожених, на 25.08.04 се разделихме, на 4.12.04 срещнах мъжа си, на 13.12.04 подадох молба за развод, на 15.12.04 мъж ми дойде да живее при мен, на 13.01.05 се сгодихме, на 14.02.05 решихме да си направим бебе, на 1.03.05 разбрахме, че съм бременна, на 7.03.05 се разведох, на 9.07.05 се ожених пак и на 9.11.05 се роди Гого. Сега вече го даваме по-лекичко, щото на тва темпо не се издържа ooooh!

Вие сте Hug
ooooh!

# 325
Никси, изтрепа рибата с най-краткия си брак  Joy

Аз кандидадствам за най-много семейни празници в един месец - август - на 9-ти сватбата, на 15-ти моя РД, на 23-ти РД на Криско и на 24-ти - РД на мъж ми  Grinning Но имаше и други подобни, та може и да не се класирам.

# 326
  • Canada
Важно - да се прави разлика между мен и другата sneji_. В номинациите й е изпусната долната черта!
Ето тук:
Най-еднакво родени деца – на sneji – 3250/50
Най-повтаряща се дата в семейството
– cvetelina81– майка, баща и тя, родени на 22.
- sneji – 25.04. – сватба и син през 5 години

Бих искала да се кандидатирам за "Мама, раждаща по празници". Голямата си дъщеря родих на 24-ти май, а малката на 1-ви май. Като капак аз самата съм родена на 3-ти март.
Първото съзнателно съставено изречение на малката ми дъщеря беше "Мама, не не" на 10 месеца, по повод капане на морска вода в носа и употреба на помпичка за сополки по предназначение.
Най-рано изведено бебе - 30 часа след раждането, на пазар в МОЛ

Последна редакция: чт, 18 май 2006, 18:15 от Sneji

# 327
Никси верно изтрепа рибата, а за раждането ти знаем, знаем Simple Smile  докато си изядеш шоколада и роди Simple Smile

Аз кандидадствам за най-много семейни празници в един месец - август - на 9-ти сватбата, на 15-ти моя РД, на 23-ти РД на Криско и на 24-ти - РД на мъж ми  Grinning Но имаше и други подобни, та може и да не се класирам.
я да видим - 3 октомври моят рожден ден. Чичо и леля, а също братовчед  родени през октомври не ги броя изобщо. 26 октомври родена свеки. Също на 26 октомври именници баща ми и свекър ми. Малкия го родих на 27ми октомври. На 30 октомври - сватбата ни. Мъж ми - в първите дни на ноември се пръкнал.

# 328
Никси верно изтрепа рибата, а за раждането ти знаем, знаем Simple Smile  докато си изядеш шоколада и роди Simple Smile

Тити, там е работата, че не можах и да го изям  Joy, ама на другия ден не му простих hahaha

# 329
Аз кандидадствам за най-много семейни празници в един месец - август - на 9-ти сватбата, на 15-ти моя РД, на 23-ти РД на Криско и на 24-ти - РД на мъж ми  Grinning Но имаше и други подобни, та може и да не се класирам.
я да видим - 3 октомври моят рожден ден. Чичо и леля, а също братовчед  родени през октомври не ги броя изобщо. 26 октомври родена свеки. Също на 26 октомври именници баща ми и свекър ми. Малкия го родих на 27ми октомври. На 30 октомври - сватбата ни. Мъж ми - в първите дни на ноември се пръкнал.
Блонди, тити, тук ще поспорим Mr. Green Месец май е нашият празничен семеен месец - на 02.05. е рожденият ден на майка ми, на 03.05. е рожденият ден на големия ми син, на 06.05. зетят (мъжът на сестра ми) празнува Гергьовден - Георги е, на 13.05. пък има рожден ден, на 19.05 е моят рожден ден (черпя ви малко предварително   cook Wine Glass), на 23.05 е годишнината от сватбата на родителите ми и за капак на 30.05 е именния ден на малкия ми син Емил - Света Емилия Hug Значи 4 рождени дни, 2 различни именни дни и 1 годишнина - и все на най-близките от родата Peace

Общи условия

Активация на акаунт