Гинес – БГ Мамма

• 28 234
  • 533
  •   1
Отговори
# 330
Ааааааа, ще изместим онази мама с най-голяма разлика в килограмите в полза на мъжа.
При нас е така:

аз - 49 кг
той - 110 кг
=========
разлика - 61 кг
 Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 331
има ли и други като мен,които са се оженили на рожденният си ден?
Ами не съвсем, но на нас годежът ни беше на моят рожден ден - 21.06

# 332
Бабо Цоцоланкеbowuu

Номинирам majka zajka за мама с най-много деца - 5.

Номинирам отново majka zajka  за най-голяма разлика между децата - 20 г.

Номинирам се за мама, издала най-много детски книжки - 9.
Василиске, не посягам към твоята слава! Hug

# 333
  • sofia
Сетих се и още нещо - Най-тежко недоносено бебе - 3690 в началото на 9 месец (термин 8 октомври, роди се на 12.09) и си седя 4 дни в кувьоз.
А стига бе!  #Crazy
Даже едно денонощие беше на кислород....ма то това не е за хвалене, просто факт, че килата нямат значение за това колко е развито детето.
Всички ми повтаряха как бил сбъркан термина...пре железен цикъл от години, сбъркан друг път.

# 334
Лсс, печелиш  Hug

Цвете, поздравления за книжките  Hug

# 335
Аз кандидадствам за най-много семейни празници в един месец
Блонди, тити, тук ще поспорим :

В спора ще се включа активно - месец юли: 1 - РД на свекър, 4 - РД майка ми, 10 - РД на племеника ми, 19 - РД на снаха ми, 21 - РД на лелята на мъжа ми, 22 - РД и ИД на свекърва ми, 23 - РД на първата братовчедка на мъжа ми, 24 - РД на племеницата ми. За капак, тъй като дъщеря ми няма имен ден, навремето решихме да й празнуваме Илинден /20.07/ за имен ден. ОБЩО: 8 рождени дни на роднини първа ръка и 2 именни.

# 336
Е, аз няма с какво да се номинирам, освен с най- слабичко детенце  Grinning
Има ли и други или съм единствена, нормално, все чета за доста добре наддавщи деца, а моето  Thinking .. не ми се четат 17 страници, ама да заформим нещо като дружество викам  Laughing

# 337
и колко е слабичко твоето момиченце?

# 338
9 кг. с дреЙте, а е на 1,7 год., нейните връстници гонят 15-те, а тя все яде, а все е толкова  Laughing

# 339
ОБЩО: 8 рождени дни на роднини първа ръка и 2 именни.
Еее, solaris, бива ли така - да ми отмъкнеш тиквения медал точно на рождения ден, да беше почакала до утре Crossing Arms Joy Joy Joy Да са ти живи и здрави рождениците и именниците и да ви е безкраен празника през юли Hug Hug Hug
Хайде днес вече да ви почерпя точно на датата с една голяма торта, да има за всички Mr. Green

# 340
ЛСС,   bigdance2 newsm59  party023   Hug

# 341
  • Пловдив
Аз кандидадствам за най-много семейни празници в един месец
Блонди, тити, тук ще поспорим :

В спора ще се включа активно - месец юли: 1 - РД на свекър, 4 - РД майка ми, 10 - РД на племеника ми, 19 - РД на снаха ми, 21 - РД на лелята на мъжа ми, 22 - РД и ИД на свекърва ми, 23 - РД на първата братовчедка на мъжа ми, 24 - РД на племеницата ми. За капак, тъй като дъщеря ми няма имен ден, навремето решихме да й празнуваме Илинден /20.07/ за имен ден. ОБЩО: 8 рождени дни на роднини първа ръка и 2 именни.

Не мога да не се намеся и аз, щом има и братовчеди. Нашият месец е септември: 4 - РД първа братовчедка, 7 - РД Преслава, 8 - малка Богородица - имен ден на три Марии -аз и две братовчедки, 13 - РД Иван, 19 - РД първи братовчед, 21 - РД аз, 24 - РД първа братовчедка, 27 - РД първа братовчедка, 28 - РД първа братовчедка, 29 - РД първа братовчедка. От всичките ми първи братовчеди (а аз ги имам доста, защото баща ми са четири деца) само един не е роден през септември.  Laughing Общо 9 рожденни дни и три именни дни.   bouquet

Не знам рожденните дни на братовчедите на мъжа ми, може и там да има, защото и те са доста, но и моите са достатъчни Wink

# 342
Ааааааа, ще изместим онази мама с най-голяма разлика в килограмите в полза на мъжа.
При нас е така:

аз - 49 кг
той - 110 кг
=========
разлика - 61 кг
 Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Отиде ми титлата smile3514
Ако беше преди 2 години щеше да ми дишаш прахта защото мъжа ми беше 115 килца , ама заслабна ...Той и сега май не е 102 , а 105 , но се прави на дръж ми шапката .Но и в този случай пак ми вземаш титлата ! smile3515

# 343
Бързо го захранвай!

# 344
има ли и други като мен,които са се оженили на рожденният си ден!
нашата сватба беше на мъжът ми на рожденния ден  27.11.2005 г Mr. Green
затва му обещах да не раждам на  6 май (той е Георги), за да има поне имен ден, като му завзех рожденния...  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт