Гинес – БГ Мамма

• 28 221
  • 533
  •   1
Отговори
# 345
Цвете, поздравления за книжките  Hug

Благодаря!

# 346
И аз ще се включа. Не знам дали съм най-високата мама (180 см), но може би съм била с една от най-големите обиколки на корема преди раждането -114 см. Бебето ми на 1 м. беше дълго, колкото  призьора Лео -60см., а сега, на 5 месеца и 20 дни е дълго 73 см или с 21 повече от раждането. Името на бебето ми е ....Мини (от Мина). Grinning
И съм най-татуираната мама във форума Simple Smile

# 347
1.Аз сега се сетих- номинирам се за най-спящо бебе  smile3524става в 8.00-ляга в 21.00(до ден днешен)!
до 10мес. спи три пъти през деня-от10-12,14-16,18.30-19.
до 1.5 мес. спи два пъти пред деня-от 9.30-11.30, от14-16ч.

Елизабет бие тук-тя спи по 17ч. в денонощие/освен ако не е болна или не я мъчат зъбите/Значи става в  9,00ч.-ляга в 21,00ч. спи 2пъти на ден през деня-10,30ч-13,30ч.,14,30ч.-16,30ч.

# 348
аз викам дружно да кандидатстваме в Гинес за най-много мами на едно място, които имат нужда от съвет как да си кръстят детето  Mr. Green

# 349
Номинирам се за балъка на Клюкарника  Crossing Arms
Вместо да се забавлява в петък вечер - учи  Thinking

# 350
Пак съм аз. Гледам, че има номинация за най-суетна бремелинка - и аз бях такава. Намирах се неотразима с неотразимия ми корем. Освен това съм най-сниманата бременна форумка по списания - мои снимки с корем имаше в списанията Гъливер, Егоист и портретна в 9 месеца!
Ха сига! Simple Smile

# 351
Предлагам седмицата от 15 до 21 май за седмица с най-много сексуални теми в Клюкарника,само 3 преброих,но до неделя има време...Дерзайте!

Поправка:
4 теми-и то само за един ден... ooooh! Whistling

Последна редакция: пт, 19 май 2006, 22:48 от nia_r

# 352
Ааааааа, ще изместим онази мама с най-голяма разлика в килограмите в полза на мъжа.
При нас е така:

аз - 49 кг
той - 110 кг
=========
разлика - 61 кг
 Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
Отиде ми титлата smile3514
Ако беше преди 2 години щеше да ми дишаш прахта защото мъжа ми беше 115 килца , ама заслабна ...Той и сега май не е 102 , а 105 , но се прави на дръж ми шапката .Но и в този случай пак ми вземаш титлата ! smile3515
Абе, и моят преди няколко месеца беше 116 кг, но да не прекаляваме! Сега е заслабнал. То не че и тия килограми са за хвалба, но дерзае човекът.  Grinning

# 353
И аз ще се включа. Не знам дали съм най-високата мама (180 см)...
Не си Grinning Аз съм висока 183 и печеля титлата по този показател  bowuu

# 354
Предлагам седмицата от 15 до 21 май за седмица с най-много сексуални теми в Клюкарника,само 3 преброих,но до неделя има време...Дерзайте!

Поправка:
4 теми-и то само за един ден... ooooh! Whistling

Глей кво става след девет месеца в отчетните /отчетната/ ! ooooh! smile3532 ooooh!

# 355
Оф, малко късно я виждам аз темичката, но се надявам да не е късно да се включа. Та, самономинирам се първо с най- дълго изминато разстояние бременна в 9ти месец- 15километра(ходих много за да родя уж по- бързо, но уви, не стана).
Второ- най- малко качени килограми и родено голямо бебе- ачих само 9 кг- от 75 станах 84, а бебето се роди цели 4300 и 53 см.
Мога да се номинирам и като бременна опитала абсолютно всичко за да роди преди термина- от секс до вървене пеш, рициново масло, ананаси, червено цвекло и не си спомням още какво имаше, правех упражнения, бягах, но май най- много наблягахме на секса(май и с това трябва да се номинирам- 3 пъти в деня преди раждането).
Най- често ходене до болницата с фалшиви тревоги- 5.08- реших, че са ми изтекли водите, 13ти- контракции, 18ти- преносвах и лекарката ме прати да раждам, пак контракции, 26ти влязох, защото ставаха 10 дни преносване, но нямах нито контракции, нито болки, а бях с разкритие 4 см и на 27ми най- после родих.
Номинирам и таткото ни за най- добре запознат по бебешките въпроси и най- добър детегледач- гледа почти постоянно бебо, защото не ходи на работа, храни го само той с пюре, единствен бута количката(аз така и не се научих) и винаги приспива бебо, сменя памперси сам, учи го да ходи и го научи да казва МАМА, абе казано просто-  гледа бебе съвсем сам Simple Smile само дето не го кърми  Mr. Green Mr. Green

# 356
  • При хората, които обичам
... само дето не го кърми  Mr. Green Mr. Green

Ами научи го, де Joy

# 357
  • При рома, пурите, какаото и бабиериндосите
най- ниска мама- 147 см Rolling Eyes "с големите маргарити, естествено"
Цвети, я кажи кои са книжките де. Grinning

# 358
И аз ще се включа. Не знам дали съм най-високата мама (180 см), но може би съм била с една от най-големите обиколки на корема преди раждането -114 см. Бебето ми на 1 м. беше дълго, колкото  призьора Лео -60см., а сега, на 5 месеца и 20 дни е дълго 73 см или с 21 повече от раждането. Името на бебето ми е ....Мини (от Мина). Grinning
И съм най-татуираната мама във форума Simple Smile

Да ти е жива и здрава Мини! Но ако стане една висока манекенка с тези мерки...
Защо я кръстихте Мини, а не Мина например? Много е сладка на снимката пу, пу, както казват бабите!

# 359
Аз като гледам номинациите от предната страница се сетих за още две неща- ще взема титлата на Лео, но тя няма да ми се сърди, най- много качени сантиметри и най- дълго бебе на 1 м- моят Владко беше 62 см, тоест беше сложил цели 9 см Wink А и не знам дали съм с най- тежкото едномесечно, но да взема да си го кажа де- 5900, тоест сложихме точно 1600 от килограмите при раждането, но ни изписаха 4150, тоест качихме цели 1750  Mr. Green 
ДЕ ВАня, действам по въпроса  hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт