Дневникът тема 85 - Да отслабнем всички заедно!

• 59 892
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Дези, ако смениш дните на зеленчуци и яйца, ще си отметнала обемните храни в началото и ще ти останат 6 дни за свиване на стомаха ( само предлагам, де Simple Smile )
На зелечуците най-  го обърквам моното

# 361
  • Козлодуй
Deziderata, Благодаря за плана но картофи и плодове не мога да ям по различни причини и не знам ако го спазя без тях дали ще се получи Simple Smile Освен това благодаря още веднъж за Шон Т. че ми каза.
Не смея да пиша в темата за тренировки в домашни условия защото смятам че не съм на тяхното ниво но от там намерих в началото една програма която издирвах от години на Шалиин Джонсън и мъжа ми я изтегли и се чудя кога да я започна Simple Smile

# 362
Момичета, аз предлагам моно на който както му харесва и му е вкусно, не по мой дизайн.   Hug

Herzen, как да ги разменя? Нали редуваме вгх, протеин, вгх, протеин...Започвам с картоф, защото източват водата като с вълшебна пръчка, после протеин (яйца или соя йогурт), но мога да се прежаля на риба. От нея се сваля, но не е веге. Или ще съм веге след после.... Laughing

Последните кила са това. Божеее! Доживях! Crazy

# 363
Нищо не свалям в зеленчуковите дни, ям много, задържам вода
и като на 5тия ден ми развалят резултата от първите 4ри много се дразня
То хубавото на моното е, че всеки си го прави по собствен модел

# 364
  • here, there, everywhere
Дези, какви са ти резултатите от Whole30?

Аз сутринта закусих кокосово кисело мляко с чия и ананас. Все още имам шанс да започна още от днес. Проблемът ми е по-скоро в главата. Толкова години съм се ограничавала от толкова много неща, че само мисълта пак да го правя ме хвърля в оркестъра.

Момичетата в групата за тренировки са добронамерени, всеки там е на различно ниво. Питайте без притеснение. Преди време и аз активно пишех и тренирах там, но сега приоритетите ми малко се промениха.

# 365
Дези, какви са ти резултатите от Whole30?

Като килограми никакви, но храненето се намести, свикнах да се храня палео и ми е много удобно. Не ме е страх от вгх, не бягам от мазнини, но не съм и високо мазнинна. Този начин на хранене ме устройва идеално. Отново съм в период от който ми се повдига от пиле и мразя свинско, обонянието ми се е обострило и ще мина на веге палео. Доволна съм.

На моно ще мина веднага в сряда, нямам време за губене.
Отивам да тичам.  running

# 366
И аз съм в период, в който буквално ми се повдига от месо. Супер нетипично за мен, но явно сравнително стриктното ми придържане към НВВМ хранене в класическия му вариант не е за мен...  Rolling Eyes До този извод стигам. Вечер дори не сядам на масата за вечеря, когато има месо. Отделно- резултати почти нямам. Забеляза съм, обаче, че включа ли повечко въглехидрати- веднага има раздвижване надолу. Пример- снощна вечеря нудъли със зеленчуци и сметана, днес близо -1 кг.
Бях решила да дам срок на НВВМ хранене до НГ, но явно няма да стане, не мислех, че няма да ми понесе и до такава степен ще ми дойдат "байгън" всякакви меса, а не е като вкъщи да не се готви разнообразно, просто явно на всяко ядене да се храня основно с мазнини не е за мен.

Сега ми предстои пътуване, като реално от 1ви Ноември при всички положения ще променя нещо в храненето си. Запозната съм с Whole 30 протокола, правила съм го, с временен успех. Ще помисля дали да не се пробвам пак. Помня, че преди го прекъснах заради едно сирене в салатата- просто не му устоях. Сега може да го съчетая с режим от Румяна, просто ще замествам киселото мляко с ядково такова през това време.

Отделно, на 21ви Ноември Шалийн Джонсън пуска новата си хранителна програма, върху която е работила последните 2 години- "131" и сериозно се замислям дали да не се включа в нея. До голяма степен и от интерес- твърди, че всичко е разработвано в сътрудничество с учени и утвърдени имена в областта. Самата тя напоследък изглежда блестящо и си се явява прекрасна реклама на това, което върши.

# 367
  • Козлодуй

Момичетата в групата за тренировки са добронамерени, всеки там е на различно ниво. Питайте без притеснение.
OOOoo сигурна съм в това въпроса е, че като ги чета не ги разбирам и затова чакам да посвикна че да възникнат въпроси едва наскоро открих темата Simple Smile
Тили благодаря за информацията за Шалийн Джонсън според мен е страхотна аз съм и върл фен правила съм нейн режим хранителен за 5 дена само нарича се Инферно - страхотно заредена се чувствах сякаш на пружина Simple Smile

# 368
Дези, много живо ме интересува какво се включва във веге палеото?

# 369
Аз днес след гладуването съм 1кг надолу, но предполагам, че като се захраня ще се върна към теглото отпреди гладуването. А който смята, че с гладуване не се чистят токсини да дойде да види какви неща излязоха от устата ми тази сутрин след жабуренето с кокосово олио
Днес съм на замразени плодове на леден крем и жабурене със смрадлика

Аз от животинско НВ-ВМХ не свалям, но от растително такова ми се е случвало

# 370
Ох много искам да ми обясни някой за веган ВМ или палео, мисля че ще ми допадне много

# 371
Галче, колко време и как жабуркаш с кокосовото олио?
Всеки ден ли?
По едно време със зехтин пробвах и не помня защо спря, скучно сигурно ми е станало

# 372
Дух, ето ти някои насоки, но от това, което си споделяла за себе си, според мен вече си се хранила така. Най-общо казано вегетарианска храна (може и без яйца и кис. мляко известно време) без зърнени или ако се включват да са с повече протеини като киноа, амарант, елда например и в малки количества. Аз ядях много гъби, малко бобови, средно ядки и много зеленолистни зеленчуци и умерено от другите зеленчуци.

https://www.healthline.com/nutrition/low-carb-as-a-vegetarian#section7

Херцен, да вече всеки ден, още докато стана от сън, около 15-20 мин, но не жабуря през цялото време. Като се хвана с нещо и забравям да жабуря, ха-ха. Доскоро само веднъж седмично го правех

# 373
pvacheva , няма за какво!  Hug В едно от видеата си Шалийн обясняваше, как преди няколко години трябвало да тренира по 3 часа на ден, за да не започне да качва. Много се измаряла, ограничавала си е храненето и- без резултат. В момента, в който намали тренировките- веднага виждала отрицателния резултат. Това първо много я обезкуражило, после- натъжило, после- мотивирало да търси причината. Така започнала да рови, да чете, да се интересува от неща, за които преди въобще не се е замисляла. Така стигнала до прозрението колко важно е състоянието на хормоналния баланс в организма, това на червата и т.н. и т.н. За тези 2 години проучвания е събрала огромна информация, интервюирала е куп светилА, разработила е рецепти, насоки. Началото на Септември обяви старта за Ноември- мисля, че 21ви. Програмата е 12 седмична /каквото и да значи това/, ще има много информация, видеА, статии. Даже последните месеци мисля, че се занимава основно да снима за въпросната програма.
Последните няколко години живея в доста крайни и различни климатични условия, което според мен рязко повлия именно на хормоналния баланс в организма ми, както и на метаболизма ми- тотално го обърка. Confused Това е и една от причините да чакам тази нейна програма с такова нетърпение, много ми е интересно какво ще предложи.
линк- https://www.131diet.com/ 
ФБ- https://www.facebook.com/131diet/?fref=ts

Последна редакция: сб, 21 окт 2017, 21:09 от Анонимен

# 374
  • Козлодуй
TuЛи, благодаря за линка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт