Дневникът тема 85 - Да отслабнем всички заедно!

• 59 890
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Този месец отбелязвам твърдо 4 кг свалени, а от утре пак подновявам пилатеса Simple Smile Не знам защо есента ми е най-лесно да свалям. И аз чувствах няколко дни глад тип "Ламята Спаска", както някои тук писаха, но когато си сложа малко спирачки, нещата ми се получават.

# 376
Привет, момичета.
И аз се интересувам от това веге палео или ВМ НВХ без ежедневна консумация на месо. Напоследък нещо ми омръзна. А и се изморих - от режими, ограничения, от готвене, защото децата и ММ не са на режим. Установих, че свалям, ако не вечерям или вечерям леко и най-късно до 19 часа. Ще мисля нещо свое, а целта е ясна и ще го постигна, независимо колко време ще ми отнеме.

# 377
Гръм, браво, само така Simple Smile

Аз да отбележа, че си измерих мерките и имам 1 см смъкнат от бедра и от талия, чак два пъти се измерих да не би да съм се объркала, ха-ха. Явно наистина сухото гладуване е най-бързия начин да влезеш в кетоза. Ако съдя по собствените си усещания, при мен това се случва някъде към 16-я час, ако броя и нощта, т.е. последно съм пила вода в 8ч вечерта, към 12 ч на следващия ден усещам признаците на кетозата.

# 378
Дези, много живо ме интересува какво се включва във веге палеото?

Ето тук има цял форум, заповядай! Hug
https://forum.whole30.com/forum/17-whole30-for-vegetarians/

Много съм горда от себе си и не мога да не се похваля- въпреки натъртените ребра тичах полумаратона за под 2 часа- 1:55:02. Беше теренен и много кално, но иначе супер.

Днес започвам моно, че се видях в огледалата в гръб и като си видях паласките ми се повдигна. 2 000 евро за липосукция няма да дам, така че сега ще "спестя" една не лоша сума.  Laughing
Горната ми част е супер, краката почти са супер, ама тия възглавнички гаднииии #Cussing out. Все едно ми се е изсипало нещо на кръста. Сега ще ги уморя. С картофи.  Mr. Green

Успешна седмица на всички! bouquet

# 379
  • Козлодуй
Deziderata, много си вдъхновяваща и аз се ужасих като се снимах в гръб от тези възглавнички  но за сега нямам воля да се справя с тях имам много работа за да обърна внимание на храненето но днес ще тренирам по друг начин Simple Smile

# 380
pvacheva, благодаря ти! Hug Да ти кажа, с тренировки не става. Тренирам като дзвер, в храната е истината.
Тези натрупвания май са от стресовите хормони, не помня вече къде гледах и четох, че при различен хормонален дисбаланс се трупа на различни места. Но и от възрастта може и да са. Оф, аман!

Както писа ТиЛи по-горе, отслабването идава с хормоналния баланс. Надявам се да го постигна, но си иска време.

# 381
И аз почвам моното днес, но с кисело мляко.
Аз не тренирам, но започвам. МП вчера ми каза "преди две години имаше много хубаво тяло, спортно". Прав е. Имах. Ама си тренирах.
След няколко месеца ставам на 30. След 6. Разумен срок да посрещна този юбилей в страхотна форма! И аз ще Simple Smile)

# 382
  • Велико Търново

След няколко месеца ставам на 30. След 6. Разумен срок да посрещна този юбилей в страхотна форма! И аз ще Simple Smile)

Аз съм си дала срок от година и половина да достигна мечтаната от мен фигура и да посрещна 40-си година в блестяща форма Mr. Green Mr. Green

# 383
Йейй значи сме заедно в това!
Дези, мерси за форума Wink

# 384
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
И аз - скок ! Искам до рождения си ден 39 да сваля още 5. Ще ви чета и ако имам прогрес, ще споделям Simple Smile

# 385
В моното има ли ограничения на количеството примерно за кисело мляко?

# 386
Добро утро!
В цикъл съм и съм подута и нервна, ама толкова съм подута, че чак домашните чехли ми стискаха. Дано мине след 2-3 дни.

# 387
  • Козлодуй
Тили изгледах видеото със Шалийн Джонсън и разбрах че си го преразказала на кратко - благодаря Simple Smile Много се възхищавам на тази жена и от днес започвам нейна 5-дневна програма на тренировките наречена Инферно която е част от Турбо Фаер програмата за връщане на формата но без хранителния режим защото той е 5 кратно хранене и нямам възможност да готвя толкоз но храненето ми добре според мен само трябва да го намаля Simple Smile

Deziderata, да това е от хормони преди не съм имала никога любовни дръжки и сигурна съм че при теб не се забелязват щом тренираш интензивно да права си храната си е от огромно значение но и тренировките са важни аз смята мс 5 дневно Инферно да се подготвя за Шон Т. да го извъртя и него за да ме подготви мускулатурата за Шалийн Екстрим като през цялото това време храната ще е месо зеленчуци ядки мляко сирене никакви плодове и десерти Simple Smile

# 388
Привет и в новата седмица!     Grinning
Малко отчет за уикенда:
събота-хайманосване из Сф, мъжа и сина на автосалона, аз из МОЛ-ове и Икеа.    Laughing
з-мазно кафе
о-сръбска плескавица, краставица
сз-протеинов бар, кафе
в-ябълка, 2-3 хапки баничка
неделя
15 км колоездене
з-мазно кафе, кокосов омлет
о-свинско със зеленчуци, салата, маслини
сз-кафе, грозде
в-суфле кайма, салата, маслини, 1 абълка
Вече толкова свикнах с този начин на хранене, дори не се налага да се замислям.
След свалените 1,5-2 кг миналата седмица сега предполагам, че кг ще се "въртят" на едно място поне месец, така че ....зарязвам кантара и си гледам кефа.    Laughing
Много минуси и успехи с тренировките на всички!    bouquet

# 389
Днес установих, че ако ядеш само пюрирана храна нямаш голям избор, когато е сервиран бюфет снаксове, ха-ха

Иначе днес ферментирали червени боровинки, сусамов тахан, кефир; сладък картоф и кефир; и домашен бульон от агнешко

Скрит текст:
Поне излезе още една част от хран. остатък, надявам се това да е било всичко.Може и съвпадение да е, а може и това, че си дадох почивка да е помогнало. Във всеки случай се радвам, че взех такова решение Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт