Дневникът тема 85 - Да отслабнем всички заедно!

• 59 873
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте! Промъквам се и аз при вас. tiptoe Grinning
От две седмици се мъча фастинга, но се оказа по-трудно от колкото си мислех. И понеже нещо с това отвратително време почна да ми спада ентусиазма, реших да се присламча някъде за мотивация.
Ей това все едно е ММ. И като ми заговори колко добре си изглеждам ми идва да го подгоня със сопата.

Последна редакция: вт, 24 окт 2017, 16:27 от bubbata

# 391
брей какви сте люти, аз моя не го гоня, като ми каже, че преди две години съм изглеждала по-добре, а на вас комплименти ви правят и пак недоволни Grinning Simple Smile

Отчитам втори ден режимен и идеален.
Вчера - две кофички кисело мляко през деня и шепа салата вечерта.
Днес - кофичка кисело мляко с чия, малко сушени неподсладени боровинки и шепа орехи. Пийнах си от домашния костен бульон една чашка. Сега излизам и мисля да изпия един кефит. За вечеря се надявам на салата.
И вчера и днес потренирах. Доволна съм

# 392
  • Козлодуй
bubbata, добре дошла вярно времето е лошо пии нещо топло за да се стоплиш ако режима ти е фаст пии чай без захар или бульон Simple Smile
Да, и моя ММ ме харесва всякък ама на мен като ми тежи на краката как да не се опитвам да вляза във форма Simple Smile Добре че се съгласява да прави диета с мен понякога Simple Smile
Аз пия чая си със Стевия LUX една капка научих за нея от една мацка в тази тема Simple Smile Ето така изглежда:
Скрит текст:

# 393
bubbata, добре дошла вярно времето е лошо пии нещо топло за да се стоплиш ако режима ти е фаст пии чай без захар или бульон Simple Smile
Аз направих грешката да се опитам директно да вляза в 5 часовия фаст, но десетина дни не ставаше и не ставаше. Идеята ми е да ям от 13.30 до 18.30 и от миналата седмица почнах да увеличавам часа за закуска по малко през няколко дни. Почнах от 9:30 и в момента закусвам към 11:00. Иначе за чая нямам проблем да го пия без захар, защото така си го пия от години. Simple Smile
Освен фаста се храня ниско въглехидратно, предимно протеиново и мазно, но не ВМХ.

# 394
  • Козлодуй
bubbata, май ти ще ни бъдеш мотивация вместо ние на теб и аз така се опитвам да се храня но напоследък качвам тегло и ме гони страшен глад които се мъча да го боря с какво ли не Simple Smile Пропуснах да спомена че тренирам всеки ден но сега със застудяването увеличавам интензивността на тренировките защото когато е горещо ми прегряват краката Simple Smile

# 395
Здравейте.

Напоследък съм в такава спирала от задължения, че нямам сили да тренирам Sad Ама буквално нямам сили. От времето ли е, от новостите около мен ли е, не знам, но не съм тренирала от седмица Sad Добре, че поне не качвам.

В последно време и за храната нямам време да мисля, а толкова обичам да си приготвям разни неща, да ровя за интересни рецепти. Нищо такова напоследък... яйца, месо, маслини, салата. Скука отвсякъде.

Надявам се догодина вече да са други нещата Sad

# 396
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
bubbata, май ти ще ни бъдеш мотивация вместо ние на теб и аз така се опитвам да се храня но напоследък качвам тегло и ме гони страшен глад които се мъча да го боря с какво ли не Simple Smile Пропуснах да спомена че тренирам всеки ден но сега със застудяването увеличавам интензивността на тренировките защото когато е горещо ми прегряват краката Simple Smile

Може да ти звучи парадоксално, за съвет от човек, който също спортува.....и все пак- спри тренировките за седмица, две и ще свалиш...
В момента си влязла в оня цикъл на свръхнатоварване, при който организма, защото е под стрес.. и заради сезоните и заради преумора, качва...
Спри за малко спорта и намали храненето...успокой се и после пак ...
Успех!

# 397
  • Козлодуй
Благодаря Роузи, това го знам и затова бях намалила интензитета на тренировките си но сега няма начин вече започнах програма за увеличаване на тренировките, когато се движа много и глада ми намалява освен това подозирам че страдам от недоказано ИР защото много трудно свалям но може и да е от ЕГН-то не зная Simple Smile

# 398
Благодаря Роузи, това го знам и затова бях намалила интензитета на тренировките си но сега няма начин вече започнах програма за увеличаване на тренировките, когато се движа много и глада ми намалява освен това подозирам че страдам от недоказано ИР защото много трудно свалям но може и да е от ЕГН-то не зная Simple Smile

Ти си знаеш... надявам се да вървиш напред към целта.
Аз само споделям опит Simple Smile
Адаптирам се най- добре към различните сезони, само със спиране на тренировките за кратко, чай и плодове...

Да кажа, че от последното отчитане съм -2 кг.
И скоро мисля пак да започна да тренирам.
Чакам да ми се натрупа ентусиазъм Simple Smile

# 399
  • Козлодуй
Апетита идва с яденето същото е и с тренировките ентусиазма идва с правенето защото колкото повече напредваш с тренировките толкова повече се кефиш, че можеш да направиш това или онова упражнение Simple Smile Аз доста бях зациклила с лесни тренировки и сега смея да кажа че се върна енергията ми Simple Smile

# 400
Да, но се опитвам да не стигам до крайности... Защото имаше период, когато час и половина бягане не ми стигаше и исках още и още... Това е мания ...Аз искам да постигна баланс. Не мога да се занимавам само с бягане и хранене. Имам работа, деца, любим мъж Simple Smile

# 401
  • Велико Търново
Да, но се опитвам да не стигам до крайности... Защото имаше период, когато час и половина бягане не ми стигаше и исках още и още... Това е мания ...Аз искам да постигна баланс. Не мога да се занимавам само с бягане и хранене. Имам работа, деца, любим мъж Simple Smile

Няма как по точно да се напише!
В моя случай само мъж Mr. Green

# 402
Ако съдя по собствените си усещания, при мен това се случва някъде към 16-я час, ако броя и нощта, т.е. последно съм пила вода в 8ч вечерта, към 12 ч на следващия ден усещам признаците на кетозата.

Би ли описала какви са признаците на кетозата?

# 403
Може и да греша като го наричам кетоза, но чувството на глад и жажда изчезва, усеща се прилив на енергия, тялото се загрява, усещане за лекота и ефирност. Според мен в този момент започва разграждането на мазнините, но може и да греша. При водното гладуване това усещане обикновено се проявява след петия ден.

# 404
Нямам с какво да се похваля, но мога да се оплача. В ПМС съм и от три дена кантарът върви нагоре, всеки ден все повече. Sad Вече с нетърпение чакам болката в корема. Crazy

Относно кетозата, при мен жажда не липсва. Не е чак да се наливам, но определено всеки път преди да почна да ям имам нужда от чаша вода. Иначе гладът намалява, а енергията понякога ми идва даже в повече. Заради това и почнах да правя някакви упражнения вкъщи, че не ме свърта. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт