Дневникът тема 85 - Да отслабнем всички заедно!

• 59 851
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте бих искала да се включа при вас

Здравей Simple Smile Добре си дошла... казала тази, която най- малко пише в темата ...

Каква диета спазваш и какви са ти целите ?
Сподели, ако имаш желание!

Здравей малко се изгубих, но пак съм тук ами искам да сваля около 4-5 кг сега съм на лунна диета,а най-често съм на монодиета като не я спазвам по 2 дена различно хранене, а всеки ден ям различно

# 406
Привет, моето моно хич не върви. Днес готвя моето страхотно чили за фамилията и го гледам жално.
Закусих яйца, би трябвало пак яйца, но ще се разкудкудякам вече.

Днес няма да е моно ден...усещам. Срам, ама се издъних, а вие знаете че не се дъня. Трябва да си преразгледам приоритетите...До 22.11. най-късно искам да съм -3кг. не е толкова трудно, да му се невиди....Ама съм гладна. Laughing

Утре ще ми е разтоварващ.  Mr. Green

# 407
Добро утро! Не знам дали от сезона или от друго, но съм все гладна. Опитвам се да карам по начина, по който съм се хранила до сега, но май ще трябва да променя нещо, че така гладна не се издържа. Започвам да криввам от пътя и не ми харесва.

# 408
И аз забелязях, че със застудяването апетита ми се поднови.Увеличих мазнините, така се засищам с нормално количество храна и не преяждам.
Предвид увеличените калории, ще следя дали ще има и покачване на кг.Засега, около седмица и нещо, няма такава тенденция.Но пък задържам на едно ниво.

Днес
з-мазно кафе, с почи 20 гр масло, 1 яйце с масло, 79 гр крема сирене
о-2 наденички, салата с повечко зехтин
в-не знам още, най-вероятно свинско печено....
междинни-чай/кафе с масло

Увеличавайки мазнините, орязах въглехидратите като плодове....

И си направих страхотен домашен шоколад:кокосово масло+какао+щипка захар+орехи+стафиди.
За обичащите по-сладко може повечко стафиди или мед.

# 409
И аз си направих домашен шоколад - банан, авокадо, какаова паста и непълна лъжичка мед.

Моят апетит също е на линия. Засега успявам да устоя на изкушенията, но докога - ще видим. От другата седмица съм на новата работа, в началото съм решила да залагам на стабилна закуска и ще си нося любимите оризовки, или пък заквасена сметана... Нещо, което е ок да се носи, да не ги почвам с яйцата отначалото Grinning

# 410
  • Козлодуй
Айде сега за глада ще си приказваме няма по-гладна от мен Simple Smile
Вчера изядох на обяд една пържола и половина със зеле, чушка и целина и си доядох с малко топено сирене следобед пих какао и чай със стевия и мляко за вечеря не мога да си спомня всичко ама започнах със салата от домат, моцарела и песто с много зехтин после пак една и половина пържола със зеле, краставица и целина после шам фъстък с половин кисело мляко после малко шоколад 81% и накрая завърших с тиквени семки напитките бяха чаша оранжево вино и много чай и вода Simple Smile Няма такава лакомия като мен няма наяждане Simple Smile
дописвам забравила съм гуакамолето което правих в събота и цяла неделя си мажа пържолите с него Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 окт 2017, 15:35 от pvacheva

# 411
  • София
Ей, заваля, задуха, сложихме три ката дрехи и темата замря. Друго си е стимулът на лятото и банския за плажа Simple Smile (Галче, тук си спомням за твоята снимка)
Със зимата идва и апетита, няма как. Мен не ме е подкарал още де и само около цикъл се обажда Спаска.
Аз направих повече от месец откакто не съм в майчинство и ме беше страх как ще се адаптирам към офисните софри. Много съм горда със себе си, отказвам всякакви благини доста успешно, помъкнала съм кутиите или ям месо със салата навън. Продължавам да не закусвам, но мисля скоро да премахна леката ранна вечеря за сметка на по-дебела закуска.
Започнах тренировки в зала с инструктор. Изпържва ме направо, но се чувствам добре физически! Не съм 52 кг., но съм 53 отново, предполагам никога не съм била по-стегната и се самопотупвам по рамото всеки път, когато мина покрай огледало.
Спокойна нощ на всички и много стимули утре!

# 412
  • Велико Търново
Така...в кратце Сиска е 58 кг. Mr. Green
Отнесох пак комплимент в азалата за изчистения ми гръб и ръце, но ще съм доволна, когато някой  каже мила дума за краката ми Mr. Green
Хиляда пъти мъжа ми ми повтори да се сетя как съм се хранела, когато съм се чувствала и изглеждала според мен най-добре, но аз тъпо и упорито го игнорирвах, а колко близо съм била.Четири загубени години, една камара пари за режими и треньори.

# 413
Аз се връщам към Whole30. Много ми допадна и ще се чистя с него бавно, но славно.
С много лоша контузия съм от миналия четвъртък и общо взето почивам. Тичам и наблягам на крака, но горната ми част задължително почива.

Килограмите са 54.4 днес и се чувствам подута. Няма да се тровя с монота, ще сваля без вечеря по метода на Сиска.
Странното е, че отнасям комплименти за крака, а аз не си ги харесвам. Нищо де, и този момент ще настане, надявам се.

Купих си лампа за чело (человка казва ли се на български?), през Декември започва голямото броене до маратона.  running

# 414
  • Козлодуй
Поздравления, Beeps и siska79 Simple Smile Страхотни сте Simple Smile
Аз вчера бях на театър а след това на ресторант обаче днес ще взема пример от вас и освен тренировката на Шон Т. (вече съм го започнала него) ще повървя доста из града защото имам работа така че ще се стягам яко Simple Smile

Аааа Deziderata, писали сме заедно ох усещам и аз че ако не вечерям много бързо ще смъкна, но не мога да не вечерям Simple Smile

# 415
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Килограмите са 54.4 днес и се чувствам подута.
Купих си лампа за чело (человка казва ли се на български?)

Уау, 54... сигурна ли си, че имаш да сваляш още ? Любопитна съм колко си висока.
Ако искаш не ми отговаряй, де Simple Smile

Челник се казва у нас.

# 416
Роузи, 157см съм и имам поне 2кг в бедрата като се гледам. И отстрани на хълбоците имам възглавнички дето ми вадят очите.
Мерси за челника.  Grinning

Сиска, поздравления и от мен! Възхищавам ти се за упоритостта! bouquet

# 417
Така...в кратце Сиска е 58 кг. Mr. Green
Отнесох пак комплимент в азалата за изчистения ми гръб и ръце, но ще съм доволна, когато някой  каже мила дума за краката ми Mr. Green
Хиляда пъти мъжа ми ми повтори да се сетя как съм се хранела, когато съм се чувствала и изглеждала според мен най-добре, но аз тъпо и упорито го игнорирвах, а колко близо съм била.Четири загубени години, една камара пари за режими и треньори.

Браво скъпа!!!
И аз си го повтарям и се питам, ни истината е, че не исках да чуя отговора... Защото е малко храна и много спорт.

Аз започнах редовно да спортувам. за сега лекичко, колкото да се върна към навиците си, после ще засилвам натоварването.

# 418
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Роузи, 157см съм и имам поне 2кг в бедрата като се гледам. И отстрани на хълбоците имам възглавнички дето ми вадят очите.
Мерси за челника.  Grinning

Сиска, поздравления и от мен! Възхищавам ти се за упоритостта! bouquet

Оо, да... и аз мисля, че най- добре е - 110 от височината...даже аз се стремя към - 115

Успех !

# 419
Браво, Сиска!

Общи условия

Активация на акаунт