Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 236
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
Валерия някак странно бързо се отпуши на прегръдки и целувки.
Според мен се увлече от еуфорията в момента и се предаде. Мисля, че после пак ще се дърпа, поне пред камерите. Пък дори и да не се - няма да издържат дълго навън. Сещам се за други сценаристки "любови" от подобни предавания.

# 376
Няма лошо да им се получи на Алек и Виктория , имат доста допирни точки - спортисти, малко авантюристи.... Нека бъде любов Yum  Само да спре това навиране на камерата в тях , да обърнат внимание на другите.
И аз се впечатлих от думите на Виолета, че Иван е стигнал далече.  При един от разговорите си с Владо  пък, Елена го подтикваше да избере Яни , явно не и харесва. А за Станислав се изказа, че е  селянин....
Вече са се оформили отношения между тях , интересно ми е да ги покажат.

# 377
  • София
Е, какво се учудвате на самомнението на жените. То и Валерия си мисли, че ако останат последни с Алек, щяла да обере зрителския вот. И не само го мисли, ами имА нахалството и да го каже. Laughing

# 378
Надявам се да има женски дуел другата седмица. На мъжете им е писнАло от мързеливите жени, ако мъж е фермер на седмицата, жена ще прати на дуел. И жена да е - също, предполагам.

# 379
  • София
И аз мисля, че е време за няколко последователни женски дуела. Все пак на някои вече им е скучно там, да си заминават тогава.

Няма го вече този бъг с първия пост и анкетата, йей. Simple Smile

# 380
  • София
Да, няколко поредни трябва да са женските, че там 98% са плява и нямат място във формата.  Peace

# 381
И аз искам женски дуел и единия дуелист да е Виолета,та да се намерия някоя да инатрие носа   и да я разкара от формата,че едвам я изтрайвам

# 382
Ивона е най- достойна от жените да стигне до финал. Снощи беше много красива, така с изправена коса, обаче кумата с тия кокили  Crazy Как се   е сетила да ги помъкне там  newsm78, аз не бих.
Елена ме разочарова с разсъжденията си за работенето и играта, жалко симпатична ми беше.

# 383
  • София
И аз искам женски дуел и единия дуелист да е Виолета,та да се намерия някоя да инатрие носа   и да я разкара от формата,че едвам я изтрайвам

И на мен ми се иска някой малко да я приземи, но реално не виждам кой би могъл да я бие - евентуално Валерия или Марина, но тя няма да предизика тях. С Ивона ще иде на дуел, ако е дуелист.

# 384

И на мен ми се иска някой малко да я приземи, но реално не виждам кой би могъл да я бие - евентуално Валерия или Марина, но тя няма да предизика тях. С Ивона ще иде на дуел, ако е дуелист.
Ами тя Ивона като нищо може и да я отупа.Вярно Виолета много и се заканва ,ама тя и Диана и се заканваше на Ивона пък нищо не направи .Така че не мисля ,че Вила е по силна

# 385
И аз не мисля, че Виолета не е по-силна от Ивона. Даже ми се ще точно Ивона да я изкара от сцената.

От всички жени Ивона е най - стойностна. Всички останали са там за пълнеж и да наблюдаваме как се мързелува и се сплетничи. Харесвам също и Франческа, но гледам в последните епизоди много се старят и нея  да я изкарат интригантка и подмазвачка.

# 386
И аз искам женски дуели. Поне 3-4 да се изчистят малко. Анита ми се вижда най-безполезна, абсолютно нищо не може да прави, моли се да не е ратай, защото не можела да дои. Виолета айде поне готви ама май само това. Валерия и тя като Анита май нищо не прави. Франческа почва да ме дразни нещо. За Дарина също няма да ми е мъчно. Ааа и богиня Божидара също няма да ми липсва. Абе от жените Марина и Ивона да останат, другите да си ходят.

# 387
Вчера Виолетка се похвали, че с Валерия работят по параклиса. Дадоха ги, че режат дЪски, помагат. Валерия и друг път са я показвали да реже, помага сякаш, не лежи. Виолета готви, което също е работа, доста хора са. Че е простакеса, това е отделен въпрос. 😀 Анита правеше с още някого безценната саксия от автомобилни гуми, най-сетне я показаха нещичко да върши, Па макар и дребно.😀

# 388
Елена ме дразни много , че много на сериозно се е взела и тя. Когато Владо Н. и говореше , че трябва да има женски дуели и да излизат жени,  щото са адски безполезни , тя започна да го убеждава,  че не мислел стратегически.  Че неговата захлаха са мъжете.  Просто усеща , че почнат ли женските дуели много бързо ще и падне главата. А дано.

# 389
На този етап най-безполезна според мен е Анита, дано си отиде следващата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт