Фермата 3 - 2017 г. Тема 4 - "Духовната тема" ☺

• 59 249
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Първият пост на 23 страница е с цитат и при мен се отваря. Не харесвам мобилната версия и затова не я ползвам, но сега погледнах и няма такъв проблем.

# 361
Яяяя, имала съм поща и "Stepa - Новак" хубаво ме е накълцала и насолила , защитавайки Иван ФилОсоф.
Моля, пропуснете , ако не ви е интересно , но ми предложиха диалог и не мога да откажа Yum
Скрит текст:
1- во -Историята може и трябва да се популяризира във всякакви формати и форми, защото "народ ,който не познава историята си е осъден да я изживее отново". Ами популярните напоследък възстановки ? Кич ли са , щом участниците изживяват събитията , а не гледат подходящите предавания  на Шибидар?
2-ро - В реалити формата подписваш договор с който си даваш ... и принципите под наем , а победителя освен по брой забити пирони се избира и заради способността му да живее и се разбира с останалите участници, морални качества , етичност и други все такива .
3-то - Драга " Stepa  " , когато станеш продуцент, направи  "Ферма алтернативна" и я организирай както искаш. Тези продуценти така са решили, така са направили , жалко, че припомнянето на исторически факти ти прилича на зелено училище.
4-то - Божидар Димитров , който ни нарече "шибан народ" не е и никога няма да бъде исторически авторитет за мен и много други. Дали е професор,  политически манипулатор, част от ДСарите овладели държавата , дали е подменял факти ....времето ще отсъди. Спазвам строга духовна хигиена и отбягвам агент Телериг, Слави и други от същата порода.
5- то - мога да нарека Иван С. както си искам, защото аз нямам претенциите на изучена, разностранно мислеща философка. Обиди Дарина, присмя и се професионално от позицията на какъв?
Предлагам да затворим темата , няма да стигнем до съгласие.
Очаквам новите издънки на оригинално мислещия Hands Metal
Сватбата беше досадна, но по весела от предишния сезон. Иван берлински ме смая с наричанията, много добър кум , дали ги беше научил или му дойде от вътре , но го харесах.
И  на мен ми домъчня за Яни, ежедневието го е смазало, дано намери сили да промени нещо. Май е по-добре, че Владо не каза за яйцата, щяха да го разкъсат. За работата Ванко строй го защити и другите не го нападаха много.
Сватбата ще сложи ли край на тегавите ухажвания ? А дано.

# 362
Диалог с теб е почти като диалог с Дарина Grinning Предавам се, ти печелиш! Nerd

П.п.: Това, което мислиш за поща е известието, че има нови коментари по темата Simple Smile

# 363
На мен ми хареса снощния епизод, всички се забавляваха искрено, младите са си много сладка двойка, супер си бяха. Владо избра Яни умишлено и според мен, за да го направи герой и да му повдигне самочувствието. И аз казвам евала на Иван Берлински, приятели са с Владо, но това не му попречи да покаже и доброто у Яни. Берлински се промени много според мен, не е онзи надувко, който влезе, а и много съвестно работи, показа, че не е само на приказки майстор. Изобщо в мъжкия лагер нещата са много спокойни. Жените...типично по женски, на групички

# 364
   Евала на Владо за избора на Яни,за всичко,което му каза после!Евала и затова,че премълча за яйцата!Сватбата-пълнеж на предаването,да серадват децата.
    Искам Виолета ратай и после на дуел.Да я победят,да си ходи.Много дразнещо същество!
    Гинчев,както не можех да го трая в началото с вечното мрънкане,така сега ми става все по-симпатичен.

# 365
Много приятен епизод Simple Smile На сватбата всички бяха радостни, успяха да ме заразят с доброто си настроение, не ми беше досадно. Според мен Валерия ще продължи да се дърпа. Сега се "даде", за да не развали постановката, увлече се от доброто настроение на останалите, а и защото беше в центъра на събитията. Като преспи, ще ѝ мине.
Иван Гинчев и мен ме дразнеше отначало, но направи няколко много точни и справедливи изказвания като снощното и започнах да го харесвам. Въпреки това, не ми е фаворит за спечелването, но се надявам да остане по-дълго.
Не мислех, че Владо ще предизвика Яни, повече клонях към Алек или Станислав. Радвам, че не спомена за яйцата. Достатъчно много интриганти, по скоро интригантки има и не е хубаво да им слиза на нивото. Надявам се обаче да му го каже насаме.
Много ми е любопитно какви ще са игрите на дуела и как ще ги подреди Яни. Сигурно Алманаха ще е 4-ти. Може би ще има сечене, рязане, макар че вече имаше много такива игри и ми се гледа нещо по-различно. Искам да видя и онази игра с висенето за издръжливост от предишните сезони.

# 366
Изтървах ви тези дни....имах и гости и гледах с половин око.
Ама сватбата хванах де, най-накрая булката се даде. Grinning
Познах, че Владо ще избере Яни и според мен не беше причината в яйцата, а в това, че в предния епизод беше казал нещо от сорта, че в Козлец ще е голяма радост за Яни, ако той се изправи с/у Владо. Та, един вид уважи това негово  желание.
Довечера се очертават пак скандали...а бялата и духовна богиня всъщност е злобна богиня. Така и не разбрах защо в първите епизоди се дразнеше на Ивона...щеше ратай да я прави, то кво стана...

# 367
Диалог с теб е почти като диалог с Дарина Grinning Предавам се, ти печелиш! :nerd
Заради нелепото сравнение, което си направила, стигам до извода, че ти е трудно да водиш диалог.
Запознай се с правилата на форума и ще разбереш, че подобни сравнения са недопустими.

# 368
Диалог с теб е почти като диалог с Дарина Grinning Предавам се, ти печелиш! Nerd
П.п.: Това, което мислиш за поща е известието, че има нови коментари по темата Simple Smile
Ти май нямаш чувство за хумор, какъв символ трябва да сложа до " имала съм поща " за да разбереш , че е иронично - закачливо ? 
Сравняваш ме с Дарина и трябва да е обида , нали? Ти как си мислиш, че ще изпишеш половин страница и ред по ред ще тълкуваш и критикуваш думите ми и няма да ти отговоря?  Шегуваш ли се ?  Много странно си представяш диалога - изказваш се като последна инстанция , а като ти опонират -  пускаш обидни сравнения и високомерни послеписи.
Моля , пропускай  мненията ми , от различни планети сме Mask

# 369
Относно бойкота на Иван Филосовский аз имам друго виждане( трето), но няма да споря, а и той сам снощи се оправда, че искал да излиза, не, на двубой искал да ходи. Явно и на него му привършва договора.

Браво на Владо, за избора на Яни. Иска да му вдигне самочувствието и ще го направи. Даже започна от вчера...
За бозата "сватба" - ни- що! няма да кажа. Не ги виждам тез' двамата заедно.

# 370
Относно бойкота на Иван Филосовский аз имам друго виждане( трето), но няма да споря, а и той сам снощи се оправда, че искал да излиза, не, на двубой искал да ходи. Явно и на него му привършва договора.

Браво на Владо, за избора на Яни. Иска да му вдигне самочувствието и ще го направи. Даже започна от вчера...
За бозата "сватба" - ни- що! няма да кажа. Не ги виждам тез' двамата заедно.
Що, бе, давай да спорим, да хвърчат коси, кръв и кости.😂 😂 😂 😍
Да, на двубой му се ходело на малкия Иван, както чух вчера да го наричат. Някак... трудно ми е да си го представя в битка с нормален мъж - повечето са по 1,80 м, а той е дребосъче. Но нищо сЪ не знае, може да е силно и издръжливо мъжленце, а аз да го подценявам.😀 Или на знания разчита.

# 371
Тц, мързи ме, имам и друга работа, а и не искам и аз Лс- та. Нье.  Mr. Green

Аз не искам той да си ходи! Иван Философий, симпатичен ми е. А ти не се лъжи по физиката, НЕкои много дребни са жилави. Имам жив пример. Grinning

# 372
Единствения на който вярвах, че иска да бъде ратай преди да иде на двубой беше Краси от миналия сезон. И го обясни простичко - да изпиташ цялата гама изживявания на Фермата , да минеш през всичко. Иначе само работа, работа и айде "чао" след двубоя. ФилОсофа се снижава като избират ратаи , а  за битка готов. Поза !
Но ако е пъргав , може да поднесе изненади.
Валерия някак странно бързо се отпуши на прегръдки и целувки. Да не е било сценарий това дърпане преди "сватбата"? Зараждането на любов е стара слабост на сценаристите, всеки сезон мъчат по двама млади, може ли да са ни спретнали театър с Алек и Валериа ?

# 373
Да не е било сценарий това дърпане преди "сватбата"? Зараждането на любов е стара слабост на сценаристите, всеки сезон мъчат по двама млади, може ли да са ни спретнали театър с Алек и Валериа ?
Да, определено прилича на сценарий, по традиция, така да се каже. 😂 Аз втория сезон не го гледах, но в първия имаше такава сюжетна линия. Много са ми скучни, ама кво да правя, превъртам досадата.😀

# 374
Аз се издразних на Виолета, като се изказа, че Иван С. е "стигнал много напред". Понякога се чудя, тия хора от къде си взимат самочувствието. Жените като цяло почти нищо не вършат, а имат и наглостта да коментират кой мъж, докъде е стигнал. Ужас.

Общи условия

Активация на акаунт